Kulturkalaset i Göteborg 12/8

Jäniför och jag vaknade sent! ;)

Vi blev väckta av mormor och morfar som undrade om vi skulle fika med de och Margit på Paley innan de åkte tillbaka till bredfjäll. Vi slängde i oss massor av havregrynsgröt och i princip rullade ner för trapporna och ut på avenyn. Vi var äckligt mätta! Men en chai latte på det var inte fel! ;D

Sen gick vi ut på stan för att söka jobb och shoppa lite för de pengarna vi inte har ;) Mötte upp Mattias som gick med oss till nordstan och sen hade tiden gått så fort så det var redan dax för hemgång så vi skilldes åt igen. Vi lunkade sakta upp för Avenyn och stannade och köpte pasta som vi skulle äta 3 dagar i rad! ;)

Medans vi satt och åt vår pasta så kunde vi höra Hammerfall spela på Götaplatsen, trevligt med live musik till middagen! visst Jäniför! :P

Mattias hade kirrat biffen så vi skulle alla till Nivå, men Jäniför hade minsann hört att Markus Krunegård skulle spela på Kungstorget o vi ville verkligen se honom.. Så vi tänkte vi kollar på honom och sen träffar vi Mattias och Adam.

Det var gryymt.. Krunegård var jättebra! me like! Jäniför och jag stod där som två fån och hoppade runt samtidigt som vi inte förstod varandra, Jäniför har varit snuvig nu i 3 månader så hon varken hör eller pratar tydligt.. Det har funnits sååååå många gånger vi missuppfattat varandra för att Jäniför sludrar eller inte hör att jag säger JA... hon tror att jag säger VA? och så berättar hon hela historien igen! ;D "sjuuuukt roooligt!" oftast! ;)



Sen var det fest på Nivå!!! ;D
"Ibland gör man rätt ibland gör man fel"- Marcus Krunegård

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0