Livet leker den 17 maj

I lördags lämnade Mamma och co mig för att bege sig tillbaka till Stockholm. Trevligt att det kom och spenderade en vecka med oss, det var fan på tiden! Sååå mysigt att få kramas med Pösa också!

Idag är det final och imorgon är det final men sen är det sluuut! Såå nice! Så sista dagen i skolan är på tisdag, jag längtar för då ska jag och Jen kolla närmare på lägenheter för det börjar bli bråskande nu..

Egentligen måste jag plugga men jag sitter och lyssnar på musik (Sunblock) var tvungen att tillägga, såå sjukt roligt för det passar så bra in här. Mamma Monica och Jen ska åka till Santa Monica pier idag så det åker ganska snart.

Nu kommer Tove och Sofia också.. Det är fan på tiden ;D matter of fact, de sitter säkert redan på flyget :) De ska vara framme vid middags tid ikväll och sen ska vi hämta de i down town, hoppas de fick det rätt med bussa och så vidare..

xoxo

Mullholland Dr to Hollywood Blvd

Idag har vi turistat i LA. Vi började med att försöka lokalisera en vettig väska för att mina kära familjemedlemmar har shoppat på tok för mycket. Sen racade vi på den kända vägen Mullholland Dr för att tillslut komma till Hollywood Blvd för att de ville se the famous walk of fame! :)

Jag sitter i Thousand Oaks och umgås med familjen sista kvällen innan de ska åka hem.. Imorgon åker vi tidigt för att komma till LAX i tid. Jag ska ta bussen hem imorgon när jag släppt de på flygplatsen och hoppas på att Vince kommer och möter mig i stan.

Imorgon är det Stravagansa, vilket är en cool gratis konsert.. En cool snubbe som jag har lärt känna rekomenderade det och Vince och hans grabbar ska också gå. Vi ska se hur taggade Ellins och Pernie är också! Men jag vill gå! Jen är utesluten på grund av att hon är i San Fransisco med Mamma Monica.

På måndag kommer Tove och Sofia, guuud det ska bli såå roligt att till slut få se de igen. Jag har sjukt stort final på tisdag och ett mindre final på måndag så det finns fortfarande plugg att bli klar med men efter tisdagens final är jag klar med terminen, sååååå sköönt!

xoxo

Lite små hungrig!

Nu sitter jag i Library igen.. Hungrig är jag också. Jäniför har tagit bussen till LAX för att möta upp Mamma Monica som kommer idag.. infact she's already arrived. Det ska bli roligt att hon ska vara här en vecka med oss, roligast kommer onsdag bli för då ska vi alla sova hemma hos oss uppe i bergen i Montecito, det kommer bli fullt hus! :D

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska åka hem kl 3 eller inte.. men jag tror nog att jag gör det, för mycket länge till orkar jag inte "hänga ut" här..

See yea
xoxo

Jen's kk's

Hahaha… Jen's kk's = Jäniförs två kåta kameler! xD

 

Detta ska jag nu definitivt förklara. Jen har lärt känna en kille som heter Jubel som vi träffade i LA och nu hard et kommit fram en kille till Jen på gymmet som heter Jemel. Jubel och Jemel är Jen’s två kåta kameler, åh guud vad vi skrattar åt det! Roooooligt!

 

Idag har jag haft engelska och entreprenörskap.. så skönt att terminen börjar ta slut, alla är glada och roliga! Solen skiner och livet leker här i sunny California.

 

Det är verkligen på tiden att vi börjar hitta nytt boende för det är bara 18 dagar kvar tills vi måste flytta ut! Nu har Max precis varit här och sagt hejdå. Han flyttar till New York på fredag för att plugga ett år på Colombia. Allting som händer nu är symboliskt och ett tacken på att ett gammalt kapitel är på väg mot sin sista sida men man vet också att med ett slut kommer en ny början. Vilket vi ser frame mot! Nästa kapitel kommer bli ytterligare en ny upplevelse.

 

Ska försöka gå lägga mig nu för jag ska upp tidigt imorgon bitti..

 

see yea bitches!


The Lobster

Jag kan fortfarande inte förstå hur jag fortfarande kan se ut som lobster-Jen i ansiktet dagen efter den stora katastrofen som skedde på stranden häromdagen xD haha

Nu sitter vi i Thousand Oaks efter en grymt trevlig dag i Santa Monica med Mamma och co. Vi åt lunch på Bubba Gump Shrimp co som ligger på piren i Santa Monica, sen gick vi på Broadway och shoppade :) Jen och jag säg HM på håll och var tvungna att springa dit.. finns tyvärr inte HM i Santa Barbara.

Nu har vi precis ätit en trevlig middag och jag och Jen packar ihop våra saker för att lämna Thousand Oaks och åka hem till våra sjuka roomies.. alltså det har typ ont i halsen och har åkt på nått igen, Vi håller tummarna för att vi ska slippa det denna gången med :)

I helgen träffade vi diskpojken, som vi hälsat många gånger på i gymmet.. han råkade vara i IV, på samma plats och samma tid som vi var och vi började snacka.. trevligt trevligt! Diskpojken heter förresten Vince.

Nu sticker vi! :)

Thousand Oaks living

Idag kommer Mamma, Totte, Helen och min finaste kusin Andrea... De ska bo hos Erik I Thousand Oaks så dit ska jag ikväll för att välkommna de till (finally) sunny California.  Det ska bli mysigt och Jen kanske följer med, men det får vi se hur det blir med det… det är nämligen inte helt bestämt.

 

Nu sitter jag här och käkar Milk Duds.. gott! :)

 

I veckan gjorde jag två av mina fem finals, fy fan vad skönt! Nu ä det bara tre kvar och ingen av de är muntlig presentation.. skönt att ha fått det gjort.

 

Och ej att förglömm.. vi flyttar ut den 28 maj

 

xoxo


RSS 2.0