Taggat!?



Jag tror att jag har upptäckt hur roligt det är att lägga upp bilder.. det spelar typ ingen roll vad det är för bilder bara det är en bild som livar upp liksom ;)

I alla fall så var jag och shoppade med min mormor och min lillebror i onsdags och då fick jag de här fina stövlarna från scorett som jag ska använda flitigt, jag fick en kappa från Zara också som är jätte fin :)

snart kommer studiebidraget så ska vi shoppa grabbar :P
xoxo

Hotstuff



Översta raden från vänster till höger:
Sofia-pia, Jessica, Malin (Alpen) och Marie
nerdersta raden:
Jag (Caroline) och Tovebovve

Det var typ bara jag som tyckte att det var särskilt roligt på fellows ;)

xoxo

Tegelbruket 29 oktober

Igårkväll var inte lik någon annan kväll jag har varit med om sen jag fyllde myndig ;)
Jätte mycket folk som man kännde och kännde igen det var skojigt men lite för mycket folk på dansgolvet för min smak..
jag vill liksom ha plats att dans på men det går inte om det bara är en stor klump som bara slungas fram och tillbaka. Men när "when I grow up" med Pussycat Dolls kom då blev det bra med fart.. Jag, Jäniför och Malin J ställde oss där det fanns lite mer plats och shakade loss.. oh yeah Malin!! :D

Jag dansade lite med Malin och Brad också.. najs ju ;)
Jag var så jävla kissnödig och det var typ 5 meters kö till damerna så jag tog tag i närmasta vän som då blev Emilia, vi gick in på herrarnas toa tillsammans köade i kanske max 5 minuter.. så jävla bra ju :) fast det var nog inte så omtyckt av alla :P

Jag, Sofia, Malin J och Jäniför förkrökade hos mig och gjorde oss iordning tillsammans, det ska göras om :D

Alkohol är en alldeles suverän dricka.. men så fort man inte längre har kontroll så blir man bara allmänt kåt och låter det styra ens vilja.. det finns liksom inte längre någon gräns för vad som är tillåtet och inte tillåtet. Är man kåt så är man liksom ;)
Ångrar inget, tycker däremot att det är väldigt imponerande!

xoxo
Candy Girl


The first night out!




Vi började med en väldigt lång tunnelbane resa på ca. 30 minuter för att det var några dårar som inte kunde skärpa sig så alla var tvungna att kliva av.
Sen var det nivå 22.. inte världens bästa första intryck men det hindrade mig inte från att gå tillbaka..

Vi blev förevigade på en urfiiin bild senare på kvällen den 17 oktober!!

xoxo
Candy Girl

Diamonds are a girls best freind!- Marylin Monroe

Efter att ha haft besök över helgen av mammas gamla kompis från Göteborg har jag kommit på en sak.. Vi var nämligen på det naturhistorista museet och gick och kollade på lite olika utställningar men det var en som fångade mig skarpt.. det var utsällningen om sten och andra grundämnen skapade av naturen själv, "skatter från jordens inre"

Jag vet inte om det är så att jag har fått en ny hobby eller om mitt starka intresse och all facination kommer försvinna inom kort!? Så jag satt imorse och kollade upp olika grundämnen och stenar.

Helt plötsligt känns guld och silver hur trist som helst... jag förstår heller inte hur det kan vara så litet värde på dessa stenar, eller jag förstår.. för det finns så många.. men de är så vackra så då borde de kunna användas till smycken och konst och diverse andra prylar... Jag lärde mig mycket när jag kollade lite på internet om de olika stenarna men framför allt hur jävla dyr en liten vit sten kan va.. men det är inte bara en liten vit sten grabbar.. Det är en slipad diamant! ;)

En rådiamant t.ex. är nästan inte värt nånting.. men så fort den har gått igenom rätt slipning och man har tagit reda på hur mycket smuts det är i, och hur grumlig den är kan man genast sätta ett pris. En mindre fin diamant skulle väl ligga på ca 10.000 kr.

Kolla in www.minerals.se där finns massor av läckerheter.. men man borde veta vad man ska göra av de annars är det ingen idé att köpa de..

                                     

Ren gissning: den här diamanten väger säkert 10-15 ct och bara en ct diamant kostar typ 10 lax..

Care to get me one?
You know you love me!
xoxo


Min sista dag på Bergendal

jahapp.. då var det höstlov.. FY FAN vad nice :)
Idag var sista dagen på Bergendal, jag gjorde pumkinpie utan något vidare flyt om man säger så.. :P
Det ska vara dessert til måndag middag så de får se på måndag om den blev bra :)
Lite deppigt att det var sista dagen.. men om jag har tur med skolans schema osv. kanske jag har tid att jobba på julbordet, det vore super kul :D
Vi satt och fikade efter lunch idag och Pelle och Hasse och Daniel käka bulle med vaniljkräm ;) och Micke satt och flinade som vanligt ;)

Jag blev jättepaff, för jag fick den "gastronomiska handboken" av Karl Blunck även kallad "Bluncken" och sen fick jag en kniv, jag blev jätteglad och alldeles rörd :)
Så nu är det bara att börja plugga bluncken ;)

xox
Kråkan/Habibi/lillan o.s.v ;)

ps. jag har ingen aaning vad som hände med texten hur fan löser jag det?? ;P


Släpp inte snöret!

Nu kommer antagligen ett sånt där inlägg där ingen annan än de som var med kan förstå vad som hände.. skit samma :P

Igår var det öppet hus på Strömstarevägen 3.. det var väldigt lyckat.. jag var mycket nöjd och mamma hade lagat god mat..och tack för alla underbara presenter :)

Känndes som att jag hade fullt upp hela kvällen när jag igentligen bara kunde vara och njuta men ändå blir det spring ;)
Det kom folk på rullande band och vi drack cava och åt mini donuts.. eller jag åt mini donuts ;P

Vid 20.00 ungefär gick vi upp och bytte kläder.. jag bytte i alla fall för tanken var ju att vi skulle dra ut på krogen.. men så vid 21.00 kommer Snyggnichlas och Stoffe och tvingar på mig svarta skidglasögon och hörlurar.. så jag varken såg eller hörde något.. det fanns en regel.. man fick inte prata..  sen fick jag stå länge och vänta i en jävla skog och när jag väl fick ta av mig grejerna så var jag mitt i en skog med ett brev.. helt ensam.. dröjde kanske 10 sekunder sen dök Kimmen upp, de sekunderna var jag ganska skraj vill jag medge :P vi började vår tur, vi skulle följa mashallerna och ta varsin shot vid varje ljus.. shotarna redan förberädda och klara så det var bara att dricka.. sen när vi drukit kom Stoffe och Snyggnichlas fram och vi var tvungna och sätta på oss hörlurarna och skidglasögonen igen.. plötsligt känner jag hur det sveper något framför min bröstkorg..
Jag: KIMMEN!? VAD FAN GÖR DU?? DU TAR PÅ MINA BRÖST!!?? HAHAHA

Det slutade med att vi fick ta av oss grejerna i nått mörkt rum.. och vi var hos Nichlas ;D
Vi kom ut hand i hand och där stod alla och sjöng ja må de leva :) 
Det måste har varit det det gulligaste några gjort mig, man blev ju rörd.. med all den saften i kroppen också :P

en jätte trevlig idé och med världens gossigaste typer :D
Jag tycker om er!!

Jag ogillar verkligen att skriva långa inlägg.. men nu måste jag :P

Jag och Jäniför och Maja dansade järnet hos Nichlas och efter ett tag drog jag och Jäniför in till stan för att träffa Tove Sofia och Sigge för de drog stan på dirr ;P
men vi kom försent för insläppet hade stängt men vi bestämde att vi skulle träffa Tove och Sofia på Mcdonalds istället på vägen dit så träffade vi Anton och Jimmy från Liljeholm som hade jävligt svårt att vara seriösa :P När vi träffade på de försökte de planka in på hotell.. knäppisar ;P

Till slut skilldes vi åt som gifta par ;) med en stor grouphug

Fan vad mycket sjuka grejer det händer när jag är med Jäniför.. du är knäpp!! ;D
Alla som vill med på Halloween Party om 2 veckor typ kan ju snacka med italienaren :P nejdå.. men ni är taggade så haka på.. man måste klä sig i svart och de sa att vi skulle ta med oss så många vi känner :P de bor tydligen 7 olika nationaliteter i en villa i roslagsnäsby.. taggat va? :D

Candy Girl med de randiga långisarna
xoxo


 


00.24

Kl är redan över 00.00 så imorron fyller jag 18 år, Jag blir myndig, jag för göra vad fan jag vill.. jag kan bli president i Kambodja, gifta mig, köpa snus o.s.v från och med imorron har jag en helt egen firma och det är helt mitt ansvar, Fakturan kommer alltså inte gå genom mammas företag.. Alla kontona kommer vara mina.. En Catering firma kommer alltså vara registrerad på Caroline :D

Det är kostigt.. Jag får göra allt utom att köpa på bolaget.. Det är en väldigt konstig regel tycker jag..

Skattepapper och andra viktiga papper kommer att adresseras till mig och jag måste helt plötsligt ta ansvar för hela mig och mitt framtida liv..

Än så länge kan min mamma ta hand om mig.. jag bor ju trots allt hemma ;)

ska njuta av mina sista timmar som barn! <3
xoxo


är det jag?

kolla in håret!? ;o
Vad snyggt det är, tänk om jag alltid kunde se ut så :P
 
Tony&Guy kan slänga sig i väggen för sebastian är bäst på hår produkter :P I promise!

xox
Freshmeat..  höhö

Somewhere over the rainbow?

Jahapp..  nu sitter man här mitt i natten igen.. det känns som att det är så himla enkelt att skriva då, kan ju vara nån fixidé men kan ju vara lite sant också..

Jag vet inte vad jag vill ha eller vad jag längtar efter, eller om det är något som suktar som jag inte har, det är något som jag saknar och jag känner det, det är liksom något som fattas.

xox
löv

18 and still inocent

det är bara 13 dagar kvar tills den 16 october ;D
Då fyller Caroline Eduards Jannusch 18 år.. då ska folket få se på fest.. för october generationen måste vara de mest galna festprissarna på hela år 1990.. gud det känns som medeltiden.. eller hur Totte? :P

Party like a rockstar, I, I shake billions, in the club with Tommy lee and Paris Hilton :)

Realeseparty

med mingel..
Mormor har nu skrivit en till bok, fast den här gången tillsammans med 5 andra kvinnor och på plats fanns Min kusin vitamin Pösa Tösa Hörpa Snörpa med mamma Helen, vad konstigt det känns att skriva mamma Helen. jag gillar det! :)
Min morfar var så klart där.. det är den 3 october.. ja eller snarare var den tredje october för 25 minuter sen :P på den 3dje fyller min morfar år.. så det firade vi med middag på Rolfs kök och en mysig bio som gick in på småtimmarna :P
trevligt trevligt grabbar..
xoxo
candy

oh yeah Malin!

piamaspartyt hos Elisabet var roligt minsann.. we just danced the niight away..

when I grow up!?
shake that thang :P

RSS 2.0