Ellins, Pernie and last but not least Lobster-Jen

Vilka fina housies jag har! ;)

Godenmorgen

Nyvaknad och idag ska jag och mamma åka till "Fashion district" i LA, det ska bli roligt.. men vi har lite brottom så jag ska kila iväg och duscha en snabbis. Sen åker Tjejerna till San Diego idag för att fira Jenny, de kommer tillbaka sent imorgon. Lite quality time med mammi är inte fel!
.
Nu har jag heller inte laddat på min mobil så nu kan ingen ringa mig och jag kan ringa ingen ;)
.
Brottom.. see yea, don't wanna be yea!  xoxo

A glas of wine at the Orzi's

Vi var ju hos Domenico igår kväll också vilket var väldigt trevligt. Mamma fick träffa Domenico, Filippo, Franchesca och deras vän Julia.. och såklart sist men inte minst, Unico, deras vovve.

Domenico blev jätteglad för den svenska kokboken vi köpt till honom, han tyckte vi var sååå söta som köpt något till honom. Rooligt!
.
Sen har vi också hittat See's candies vilka har underbara tryfflar i lösvikt, lite dyrare godis med definitivt värt med tanke på godiset som finns här in the US and A.. för att uppdatera, så är ju allting väldigt sött! ;)
.
Nu spö regnar det och imorgon ska det bli 12 grader och ännu mera regn! Skoj!

I've entered the Mac world!

Idag var det kö långt utanför gymmet så jag och mamma stod där och väntade på att få komma in och träna de minuterna jag hade kvar. Idag var nämligen sista dagen, tills idag skulle man ha tränat 9 timmar och det var nog inte så många som lyckats med det! Hoppas några blir droppade från kursen så att det inte blir lika fullt i gymmet de kommande månaderna.

Efter Gymmet träffade vi upp mamma och åkte och käkade lunch på Panda express, nice! :)
.
Nu har Jäniför, Mamma och jag varit långt bort i Isla Vista för att besöka Best buy. Jäniför tycker om att åka på sådana roliga utflykter och vi var där i tre timmar, fanns mycket att roa sig med men det var en hel del som krånglade. Jag fick bl.a. reda på att min dator var död, trots att jag trodde att den forfarande levde efter att ha blivit krossad av vårt marmorbord som sprack på mitten.
.
Vi började letandet efter en ny dator och hittade en jättefin svart asus, men efter två timmar och en chai latte på Starbucks visade det sig att den inte var så bra trots allt. Så då fick vi ställa om och börja leta efter ytterligare en model som skulle passa..
.
In emellan hittade jag också en mp3spelare som jag ska ha i gymmet för att min Ipod är kaput. Tillslut kom vi från Best buy med en ny MacBook Pro till mig.. Jag är sååå lycklig!!! och den är sååå fin!!! <3 :D
.                         Ps. punkterna in emellan styckena är bara för att de inte ska flyta ihop så fruktansvärt :)
xoxo        Så roligt att Mamma är här!

Mina strumpor är framme

Det första jag satte på mig imorse var mina skidsockor som mamma tagit med sig från Näsbypark, fyy faan vad sköönt! Det är såå kallt på golvet här nämligen, längtar tills vi får vår här i Cali, så jorde blir lite varmare och värmer upp vårt golv
.
Igår försov jag mig och kom försent till min engelska lektion! Men vi var ett helt gäng som kom försent så jag var inte ensam iaf. Mamma är här nu! <3

Hon kom igår och då satt vi hela kvällen och käkade och pratade och sen blev hon väldigt trött.. och somnade, hon vaknade kl 07.20 imorse så man kan definitivt säga att hon är jetlaggad
.
Idag måste jag plugga hur mycket som helst och jag har verkligen ingen lust med det, men ibland har man inget val riktigt! Tjejerna var på tillbaka på Sharkeez igår och hade roligt, vilket innebär att vi definitivt går dit nästa onsdag och då kommer jag också följa med! :)
.
Ikväll ska vi till Domenico och dricka nått glas vin och bara snacka och ha trevligt.
- I want to meet the Mom! ;)

Hoppas på sol

Tiden går så himla fort! Imorgon kommer min mamma :D Det ska bli jättetrevligt.. hoppas bara att det blir ganska fint väder.. för det är inte fint det väderprognosen visar, tyvärr!

Wed        Thu
Rain Mostly Cloudy
Rain   Mostly Cloudy


Idag har jag bara entreprenörskap och dessutom världens trisstaste lärare, menmen! Domenico sa att vi skule ordna något på torsdag kväll för att mamma kommer så vi får se vad som händer om det blir middag eller bara ett glas vin eller något, det brukar vara trevligt vilket som ;)
Havet är jättevackert idag! xoxo

Jobba i Cali

Idag hade jag engelska och entreprenörskap och sen pluggade jag i bibloteket. Sen när vi kommit hem så ringde jag Domenico för att säga att jag kan jobba lite på The Orchid Inn och då så frågade han mig om jag inte ville komma upp och prata om det.. Så det blev en väldigt trevlig kväll för mig del!
Domenico påpekar än en gång att jag borde träna ;) Han ska minsann få se!
xoxo

Ready to leave in 15 minutes?

Nu är det 10 minuter kvar tills vi ska åka till skolan, Pernilla ska kolla life fitness filmer för hon kan inte träna och Ellins ska gå till doktorn.
Jäniför sitter på altanen och steker sig själv.. det kommer bli Lobster-Jen idag med, kan jag lova! ;)
Börjar få ett problem.. har kommit fram till att jag kommer inte vilja plugga när mamma är här så då måste jag plugga arslet av mig idag och imorgon vilket jag inte tror att jag kommer hinna! Men jag ska skriva upp en liten plan så att det går vägen.
Fan vad jag "ordbajsar".. - Vilken jävla rippoff! som en viss person skulle ha sagt! ;)
xoxo

Peppar peppar

Har precis käkat en ordentlig frukost. Yoghurt med linfrön,neutrala jordnötter, solrosfrön och kiwi.. och vid sidan ett kokt ägg och några tomater lite ost och gurka, GI frukost! :)
Idag blåser det här vilket drar ner på värmen men solen skiner iaf, vilket är nice. jag vet inte om jag sagt att Pernilla har gått på pencelin i 5 dagar, de var hos läkaren och det var lunginflammation. Nu börjar Elin också känna sig dålig igen så hon ska till doktorn idag, hoppas starkt att hon inte också får lunginflammation. Jen och jag har tur, peppar peppar ta i trä!
Imorse blev jag väckt av google translate, hahahaha.. fan vad roligt!
Live life now //
xoxo

Nu är det sovdax

Nu är det dax att gå och lägga sig för imorgon ska vi upp ganska tidigt och plugga. Ellins blockerar badrummet och Jen ligger och läser psykologi i sängen.
Senaste timmen när vi egentligen skulle ha pluggat effektivt har vi kommit på en jättejätterolig sak. Om man går in på google translate så kan man lyssna på uttalet på det som man översätter till engelska så vi har vridigt oss av skratt genom att skriva jätteroliga saker och så uttalar den radiostyrda tanten allt man vill översätta, det är svårt att förklara hur det går till och hur roligt det var men se efter för er själva vet ja! xD
Jag har också precis gjort klart min assignment till entreprenörskapen imorgon, så det känns bra!
"Sleep tight don't let the bedbugs bite"

Yogurtland

Nu har två roliga dagar passerat.. och vi har varit på stan båda dagarna! Vårt nya favorit ställe är nu Yogurtland.. I love it! man går dit, tar sin bägare, väljer sina yoghurtglassar och väljer topping och det finns hur många olika saker som helst att ta på.. allt från litche till oreo cookies till krossad mandel. När man är klar så vägs det och så betalar man! :)
GI går bra! Idag har vi käkat jättegod mat, ungsbakade grönsaker(fyra olika sorters zuchini, paprika, lök och morötter) och stekt kyckling med tzatziki. Kankse också ska tillägga att man kan gå efter GI även på Yogurtland, därför som det är såå nice ;)
Skypeade med mattias en liten kortis härom dagen vilket var jättetrevligt och nu är det bara några dagar tills mamma kommer och hälsar på mig! MYS!
Hoppas på bra väder! xoxo

Vadå varmt

Nu har jag precis vaknat av att det var svettigt och varmt på loftet. Jäniför åker till skolan tidigare på morgonen och då sätter hon på fläkten och så vaknar jag två timmar senare uppe på loftet helt genomblöt och lökig.. inte alls trevligt! ;D
Hörde just reklamen på spotify om Melissa Horn som spelades jättemycket när jag bodde i Göteborg. Jag tyckte aldrig om Melissa Horn men den här låten var en av Emmas favoritlåtar i höstas. Tänker på henne när jag hör den här låten.
xoxo

En dag till

Åter igen hemma efter en skoldag.. Idag hade jag lektion med Ms. Ellis, ytterligare en föreläsare som kan mitt namn vilket verkligen ger en bekräftelse. Så bra! :)
Efter lektionen gick Larry och jag till bibloteket för att skriva ut lite viktiga dokument. Sen följde han mig halvvägs till The Orchid Inn.. Jag tror att han vill vara mer än vän med mig och jag känner inte riktigt det samma.. hoppas att han själv kommer på att det inte är ömsesidigt.. blir ju ganska jobbigt om jag ska behöva säga det till honom. Menmen, only time will tell. Ska träffa honom i bibloteket imorgon med.
Imorgon åker Filo till LA igen, det är så tråkigt att han åker iväg. För det gör han varje helg typ om inte Tessa kommer hit. Tessa är Filos flickvän. men det spelar ingen större roll om de är här eller i LA för han vill inte träffa oss då och hon tycker inte om oss så mycket. Så varje helg är det som att Filo försvinner från jordens yta.
Imorgon ska vi gymma! Bränna fett! Life fitness! Tagga! xD
I helgen måste vi fan se till att träffa lite människor innan jag börjar klättra på vägarna!
Kände idag att jag verkligen inte är hemma.. Jag saknar alla i mitt Sverige.. En av orsakerna till att jag är irriterad och känslig är GI.. nu i början innan kroppen vant sig blir det lite konstigt!
"ÖSTERMAAAALME"

Så santa barbara!

SÅÅÅÅ MYCkET PARTY TILL DEN HÄR LÅTEN! <3

18 February

Nu är det fan skärpning! Jag har hamnat i en liten svacka men nu får jag fan och med ta och rycka upp mig.
Nu är jag ensam hemma och sitter jag framför datorn och dansar till Bad romance- Lady GaGa, NICE!
Jag har massor att berätta men jag vet inte var jag ska börja. Börjar vänja mig i skolan nu vilket känns bra, har lämnat in lite assigments och gjort några prov.. börjar liksom komma in i livet här. Igår var det under-age-night på sharkeez.. inte så roligt... inga snygga killar, ingen bra musik och absolut inget wild and crazy..
Går absolut inte att jämföra med förra veckans sharkeez som var sjuuuukt rooligt! :D
På min engelska är jag typ populär.. haha.. alla vill prata med mig.. men jag har faktiskt hittat en snubbe som verkar som en riktig kompis.. nice! Han heter Wayane (har absolut ingen aning om hur han stavar det) och kommer från Bali! Det är coolt!
Imorgon ska jag träffa en snubbe från min entreprenörskapsklass i bibloteket och plugga.. kan vara trevligt.. som jag nämnt lite svagt är jag beroende av nya vänner.. jag tycker om tjejerna men vi måste börja umgås med folk förfan! xD
Imorgon ska vi bjuda Domenico och Franchesca på middag (våra hyresvärdar). trevligt trevligt!
Och gissa vad!!!!! Min mamma kommer och hälsar på mig i nästa vecka!!! :D
Ibland har man tur.. hon hittade en ganska billig biljett och bestämde sig för att komma! love!
Får inte glömma att berätta att Elin, Jäniför och jag har börjat med GI(glykemiskt index). Vi tränar också.. Fatta vad fit och snygg jag kommer bli... det är helt sjukt! Filo and I are picturing it in our heads!
Det är nice väder också! livet leker.. love life! xoxox

Andra veckan på SBCC

Sorry grabbar, nu var det riktigt längensen det var uppdatering från den här sidan av atlanten.. inte okej! ;)
Andra veckan av skolan har börjat och man börjar känna sig lite bekväm.. Jag har också kommit fram till att jag trivs väldigt bra och hoppas på att den känslan kommer stanna hela terminen, vilket jag tror att den gör.
I och med att jag känt mig mer bekväm har jag också pratat med fler människor och komuniserat med andra vilket är roligt! :)
Jag har också lämnat in min första assignment, vilket jag gjorde igår. Det är nervöst och ska bli spännande att få se hur min lärare Van Dam betygsätter. Det är verkligen något som jag vill veta, hur mina lärare betygsätter. terminen kommer bli lärorik.
Det senaste helt wild and crazy som vi varit med om var I to the V. Det var bara studenter där. Tänk er en liten stad där det bara bor studenter och där det finns en huvudgata där de flesta festerna är. Det är fest i typ vart femte hus och det är bara att gå in, dricka öl och dansa. Varje fest har också Dj och egna högtalare, värsta ljudanläggningen. Vi var inte heller de ända där om man ska säga så, det var typ på gatan som man träffade folk för gatan var full med människor som gick och letade efter den bästa festen. Det var en gryymt rolig kväll faktiskt! :)
Nu sitter jag själv, de andra ligger fortfarande och sover, och lyssnar på Frank Sinatra.. Neeeeeew yoooooooork!
"See yea, never wanna be yea!"

RSS 2.0