Modernt


Titta vad jag hitta! Daniel, Hasse och Matti från Bergendal!
Vilken söt bild ;D

Like another

Idag var inte min dag!

Jag blir så arg och frustrerad och då går jag hellre därifrån och samlar mig för att sen kunna se på problemet från en annan vinkel.. Jag kan tyvärr inte vara glad hela tiden..

Nu sitter jag med Maja och Jäniför och "lilla" Robin vid matbordet och myser.

Glädje ämnen just nu: Alla som jag tycker om! :)

är det bra, eller!?

F: Hon slickade mig i nacken!

Caroline: nä det tror jag inte..

Jag: joo, det gjorde jag faktiskt.

H: du kan få slicka mig

Caroline: inte på lektionstid och du måste fråga först!

Får jag ta dig på insidan av låret om jag frågar först? ;)

xoxo

lilllördag

Bjuden på party på onsdag! är det någon som är taggad?
Prov om hiv spridningen i Africa och ett ordentligt pm ska vara inne tills imorrn.

Beslutet är fattat.. det blir antagligen en roadtrip med John Mayer- route 66 på högsta volym.. om chaffören från stjärnor på is tycker att det är okej.

Ska jag plugga med dig?

xoxo

Rutin på Ica stop

Idag var det korpen och fika på Ica stop som vanligt en måndagskväll

Det var en väldigt bra match om man jämför med tidigare spel. Kökslaget körde fullt ut även om de var lite dåligt med spelare 5 minuter innan starten.

På Ica stop satt vi länge och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord.. guess what!? ;)

Vår vanliga skånska väktare som brukar skjussa ut oss vid stängning var inte där men vi fick ett bra utbyte ;P
Han var 89 och hade gått gymnasiet  i Vallentuna, bodde i Näsbypark och jobbade nu som väktare, måste bara påpeka att han var snygg också.

Kåtslag?!! ;D haha

xoxo

Stjärnor på is!

Riktig julstämning med skridskor i Vasaparken och en stor chailatte på espressohouse efteråt.
Sofia var en riktig fegis som inte vågade komma in till stan för att det var "storm" ;)
Men Tove, Jäniför och jag hade skojigt ändå!! :D



xoxo
Snickersmanhattan (från kaxiga tjejers guide)


Legally blond

Bild

OMG Becky!!!
Vilka hotta brudar! :D

xoxo
Freshmeat

Almostlikehome

Igår var det party på Huset  :D
Jag hade en dålig inställning till en början för jag ville hellre till toxic för där var ju Kimmen och Stoffe, men huset artade sig och blev riktigt bra. 

tjing pax på bartendern ;) för visst var han söt/snygg? ;P

Majas första riktiga utekväll så vi körde järnet.. Här är bra bevis på att vi hade skojigast i stan :)

Bild 
SnyggSoffi och DräggAlex ;) haha

Will Jannusch

Today is his 46th birthday, mom thought that we could call him and sing, but I don´t want to. I don´t feel like getting turned down.
 
to bad huh?
xoxo


Carolines gudfar

So how is it to be 18 year old? It is a beautiful stage of your life, enjoy it. Also decisions one makes during this period has a major bearing on times to come, but I am sure you will always choose the right path.// Nibu


Benjamins körkort

Idag kom Benjamin försent.. det fanns en mycket bra anledning ;)

brumbrum

SACO-mässan i Älvsjö

Vad mycket det finns att göra!?
Varför gör man det så svårt att välja!?
Jag försöker plugga religion men det går inte så bra för jag tänker på vad jag vill göra, det är så svårt bara för jag känner mig jätte splittrad och vet verkligen inte vad jag ska välja!

Sofia pratar om att hon är jätte taggad på att bo i en studentkorridor och Tove vill gärna plugga i Lund och Jäniför vill plugga utomlands eller här, hon vet väl inte riktigt heller. Men det tragiska är att så fort vi har tagit studenten så har vi också tagit vår sista fika på Ica Stop!

vad jobbigt det är att inse..


Charlotte York

"Alltså Caroline!? du skulle ju aldrig konvertera till judendommen ju!"

ooo buuurn ;D


Budapest

Idag var det måndag och det var första dagen i köket med klassen igen.. känns som gamla tider..
Jag ska verkligen passa på att njuta nu för livet kommer aldrig bli så här bra igen ;P

Människor jag älskar, studenten i vår och precis hemkommen från en underbar weekend i Budapest.

I fredags morse så hade jag ställt väckarklockan på 07.10, jag råkade snoza för länge så jag fick rusa upp och ducsha och packa klart det sista, sen tog vi taxi till flygplatsen där mormor väntade på oss.


Corinthia Royal Grand Hotel var jätte fint.. perfekt helt enkelt..

På den fredagen hann vi inte med så mycket förutom att fika och äta några gånger ;)
Vi strosade också i ett av de största shoppingcentrena i Budapest (westendcity center) där fanns allt, jag skojar inte, allt utom snygga kläder till mig :P så vi lämnade det och åkte för att fika på Budapest mest kända fik, nämligen Gerbeau!
Middag på Belcanto med trevlig musik och gott vin med underbar mat..

På lördagen, tro det eller ej.. som Jäniför sa.. Jag min mormor och mamma och lillebror åkte på en guidad busstur runt stan :) vi hoppade av vid Mattihas kyrkan och tog mycket fina bilder från Buda berget. Sen åkte vi en träbergsbana i trä ända ner och hoppade på bussen vid en ny station. 

Sen var det fika på Kempinski som gällde, vi fikade för 22 000 HUF ;D då var kl kanske 19 nån gång så vi var ganska slut, så vi gick tillbaka till corinthia och slumrade till för att vakna upp 20 minuter senare, ducsha, göra sig iordning för att gå ut och käka middag.. Vi var jätte mätta så vi käkade inte världens brak middag. 

På söndagen så sov vi så länge vi orkade ;P inte riktigt men nästan.. Jag njöt verkligen av frukostbuffén då, sen åkte vi en milleniumbana som var någon slags blandning av tunnelbana och tåg, den låg inte långt under marken och hade bara massor av små gulliga stationer. Vi åkte den till ett Ungerskt bad och njöt av ungerns varma källor, det var en riktig upplevelse förutom att alla ungerska män spanade in min kropp (lite smått obehagligt) som om det aldrig sett en blond tjej med bomber förut!? ;)

Dagen avslutades på Gundel, en jätte trevlig restaurang som hade söndagsbrunch och som rekommenderades av guideboken.. Hela helgen har varit en fantastisk upplevelse och jag skulle gärna åka tillbaka till Budapest, ur mysigt stämmning!! :D

xoxo
 

Budapest here I come

Nu sitter jag här på Arlanda flygplats i gate 62 och väntar på boarding.. Planet beräknas lyfta vid 10.35 så det blir väl taxfreen som gäller den sista kvarten ;)

ses på söndag igen grabbar!
xoxo
Candy girl






Body shop dream


Kalender 1 innehåller 24 fantastiska presenter, en för varje dag. Förutom de härliga produkterna i form av bland annat fuktighetsbevarare och rengörare får du också fina accessoarer.

Jag vill jätte gärna ha den här.. fatta vad lyxigt :D
xoxo

on my radar

Ja happ då var det roliga slut!

Före

Nu är börjar jag sakta tagga till ;)
Vi skrev Svenska B nationella idag och jag och Jäniför strosade tebban och köpte en ny bh ;D

Jag, Tove, Jäniför och Soffi var på Wasabi och käkade middag för att preppa för kvällen.

Vi ska till tegel så nu är vi hemma och fixar och förbareder oss lite ;)

"I wanna rock n' roll all night and party every day"

xoxo

Intryck och avtryck

Har nu suttit i typ 3 timmar med min mormor och svenska nationella.. hoppas att det lönar sig.. det återstår att se imorgon kl 08.15..

Jag ska ha med mig matsäck och jag har en strategi för hur jag ska lägga upp mitt arbete.. visst låter det proffesionellt? ;)

Maja min Maja

Det var den här blilden som vi förstorade och klistrade fast innuti Majas Paket ;D



Faan vad snygg du ääääär Jäniför ;)

Who´s next?

Nu sitter jag i köket och dricker te och käkar pepparkakor.. har säkert stoppat i mig ett 10 tal redan och är sjuuukt trött med tanke på att vi kom hem kl 06 imorrse :P

I fredags så var jag med Ligia och Benjie och vi såg på "the final destination". Det syntes att det var en gammal film, det såg man på vad de hade för kläder, men det hindrade inte den från att vara bra.. den hade verkligen ett budskap om döden.. lite ruggig tycker jag minsann, och jaa vi tittade bara på film!! ;)

På lördagen var det utgång som gällde och vi hade bestämt att vi skulle till Ice.. när vi väl kom dit så var det lite delade meningar om vad vi ville göra, så det blev totalt kaos vi bröt ihop och det slutade med att vi skilldes åt.. Några gick ut bl.a  Soffi, Sigge, Jäniför och jag.. vi hade en rolig kväll ändå :D

Men kvällen är inte slut än.. som man säger "natten var  ung".. Soffi och Sigge drog hem vid halv 3 när vi gick från Ice medans jag och Jäniför gick till Fasching (en jazzclub på kungsgatan) för vidare festande..

När vi kom dit så stod han utanför och rökte.. så vi gick in och någon som hette Andreas tror jag.. hade fixat up oss på listan, vilket ballt ställe.. jag är helt såld ;)

Vad roligt! :D
xoxo


Feminist, Ja visst!

Sista lektionen idag var jätte dryg.. jag höll på somna..
men så hörde jag att det började bli lite fart på några av mina klasskamrater ;)
och sen blev det liv i luckan..

Jag kan direkt säga att jag inte är en feminist... men jag stödjer kampen för jämställdhet. Jag använder bh, jag rakar eller waxar både armhålor och ben. (levande bevis)

Men att man nu kommer sätta upp en herrgårman och frugårman på var sin sida av övergångstället är bara för mycket..
Visst, man främjar inte längre något kön, men man försöker heller inte bevisa att vi är av samma ursprung. Det är meningen att herrgårman ska symbolisera människan inte en man eller an kvinna.. Istället för att vi ska behöva ändra på skyltarna kanske folk ska börja ändra uppfattning..

Jag är för jämställdhet, men det här är ur löjligt..

Jag suktar efter: Pepparkaksdeg

xoxo

"Ignore him Tanya"

"Little boys who play with fire get there fingers burned"
Does your mother know- Mamma mia

den är såååå himla bra ;)

Idag på våran rast så sa Malin att hon inte tyckte om Mamma mia filmen och då i samma veva så avslöjade Benjie att han var tvungen att avbryta Moulin rouge för att den var så dålig.. Jag ska allt visa honom att den är bra ;P

4th of November

Idag var det första dagen i skolan på typ 4 månader kom jag och Hampus fram till..  dagen var lång men det var skönt att börja kl 10.00 så får man lite sovmorgon :)

Jag och Jäniför träffades imorse och käkade frukost och gick till skolan tillsammans :) det var jättemysigt och en jättebra start på dagen :)

Imorgon är det stora valet i USA.. Jag lyckades luska ut att dad kommer rösta på Obama..
Grandma is going to call me tomorrow if it´s a win.. :D

xoxo

Aunt CaroliNNe

 
Vad hände liksom!? ;S

xoxo ;D

Together in London

Nu har jag vaknat :P
Imorgon börjar skolan igen.. Jag känner ingen djup ångest, det är nästan så att jag vill tillbaka. Det ska bli spännande att börja igen :)

Igår var det lördag och Jag, Sofia, Jäniför och Tove besstämde oss för att ta en fika inne i stan.. Vi tog tåget 21.03 och var allmänt otaggade.. men när vi väl kom fram så dalade myskänslan in liksom :P

Vi hade alla beställt något att dricka.. Tove och Sofia drack kaffe latte medans jag och Jäniför tog varsinn Chai latte. After that we got "carried away"

Vi pratade om London hur mycket som helst och om shopping möjligheterna och bara njuta och mysa och ha roligt tillsammans :D


Here I come ;)

xoxo

Now we´re talkin'

look I´ve found a pumpkin that looked kind of like the one C made.. check it out.. C hade made eyebrows too so it looked scarier.. I love Halloween <3
 


You know u love me!
Gossip Girl

A laim Halloween

OMG Becky.. last night was Halloween night.. there was no trick-or-treaters att my home but if they even thought about coming they hade got  frightened, but I went by C´s house and it looked like she made the scariest pumkin ever.. I mean, it´s worth a picture.. maybe I can find somthing that looks like it on the net.. I´ll see..

It was a nonhappening Halloween night, not so much to gossip about, but I hope that people got scared, after all it was halloween ;)

You know u love me
Gossip Girl

RSS 2.0