"what is he thinking"

Igar ringde Han. Efter vad Han lovat Grampa hade Han inget val antar jag.

Grampa mar inte bra och det insag Han nu, sa Han ringde Grama och Grampa och bad om ursakt. Grampa sa till honom att det ar pa tiden att Han hor av sig till sina barn.. och Han lovade.

Hur kanndes det eller om det kanndes bra? Trakigt ar att det kanns inte alls.

Det ar det har som far mig att tanka, jag forsoker forsta de/honom, det kommer nog aldrig funka.


"Full som en kastrull"





"Jennifer, ta flaskan och glaset och se full ut"- sagt  av Julia

Inget mer kastrullande för din del Jäniför!


Walmart

I forrgar var vi dar igen. Jag alskar det!

Jag kan vandra runt dar i timmar, det ar oppet 24/7.

Det far mig att tanka pa framtiden, jag kan inte lata bli, pa Santa Barbara och pa vad som kommer handa det kommade aret. Pirrigt! <3


In Mosinee

Min fosta vecka har varit sjukt rolig!
Det ser ut ungefar sa har, vi bor hos faster och hennes man (Amy och Rick) och de aker till jobbeganska tidigt pa morgonen medans Totte och jag ligger kvar och sover! Nar det kommer hem sa hittar vi pa saker.

Forsta fredagen gjorde Christopher och jag ingenting, vi var trotta och jetlagade. Men planen var att vi skulle aka till Willemy sa Amy kom och plockade upp oss efter jobbet och vi (Amy, Rick, Totte, Jag och hunden Disel och katten Pinky) borjade en resa pa 3 timmar upp norr.

Det kanndes underbart att komma dit igen, det var 2 ar senast jag var dar och da var jag dar hela sommaren. Nar jag kom in kanndes det som att jag inte varit borta lange.. Den speciella lukten gjorde typ att det kanndes som att jag var dar for ca en manad sen men icke.. konstigt!

Totte och jag lekte med dizzie-wizzie och skrattade at stinky-pinky. Amy och Rick sager att "Pinky is a pathetik needer" ;)

Vi var ocksa pa Walmart och kopte pumpor! Jag och totte har gjort grymma pumpor till halloween.
Taggat till Halloween ochsa! det ar mycket att tanka pa.. trevligt trevligt!



Kul att fa lite tid med lillebror

we are engoying!
xoxo


6 dagar

Idag ar det 6 dagar sen jag akte till arlanda med Totte for att aka till The United states.

Jag borjar kanna lite hemlangtan men jag tanker bara pa dagarna.. For da sitter Totte och jag vid datorn eller vid tven eller gor nagot annat.

Borjar kanna lite stress for hemtentan som kommer ut imorgon!

Det ar inte sa bra for mig att fa sa mycket tid att tanka, hela jag draneras ur och sen finns det liksom inget kvar sa da tanker jag pa samma sak flera ganger och det ar typ da som man blir lessen eller arg, det kommer fram kanslor som ar valdigt onodiga. Thats just me!

xoxo Caroline




monday 19/10

Vi satt pa queens och det var mina sista timmar i gbg! Jag njot!

IFK vann med 1- 0... Yippie! :)

Sen satt Janifor, Jenny, Julia och jag pa x2000 till Sthlm.

Drack te med min mamma och var tillbaka i nasbypark for att packa och tvatta infor USA resan den 22/10.

I'm proud of being american

Kung

Nu var det langesen jag uppdaterade

Min fodelsedagshelg ver heelt sjukt underbar. Pa fredagen den 16 fixade vi massor jag och Emma. Festen var planerad sa att alla som kom hade uppdrag, som t.ex. att ta med sig en flaska sprit eller annat. Pa torsdagen sa var Mattias och jag och handlade massa olika juicer och citrusfrukter och lask. Jag fick lana Mattias hogtalare och ismaskin och sa fick jag lana Magrigts mixer.

Vilken kvall!!!
Vi gjorde frozen daiquiris, both strawberry and banana. Vi hade ocksa fixat ingredienser till white russian och mojito. Emma, Laila och jag satt och myste en timme innan manniskor kom. Forst kom Mattias med bror, Alejadro, Adam, Ermin, Niklas och Niclas och vi borjade festen med att plugga in hogtalarna och jag fick paket. Vi borjade cocktaila! Senare droppade alla andra in ocksa. Sandy och Martin kom. Nar folket borjade bli fulla kom mina Stlhm brudar (ni vet vilka ni ar) och De borjade shotta! Vi var ca 25 pers i lagenheten och festen var i full gang!

Sen sparade det totalt och vi drog ut pa krogen! klockrent!




SOOO TOPNIGHT KING! ;D
// from
   Willimy in Stone lake Wisconsin

nedräkning

Idag har Mattias och jag varit och handlat till fredag.. jag är sjukt taggad! På fredag kommer nämligen ca 20 personer hem till min lilla lägenhet och vi ska mingla! Sen har alla som kommer fått speciella uppdrag så att vi ska kunna blanda cocktails och andra "götta" grejer.

Och så kommer mina brudar från Sthlm, ni vet vilka ni är, och tänker göra Sveriges framsida något osäker! För när vi gör stan, då GÖR vi stan! (osäker)!!!

"Imorgon är det torsdag och på torsdag kan man säga att imorgon är det fredag"

Och vad händer på fredag igentligen, ingen som har den blekaste ;) PARTYYY! TAGGA!

// xoxo Gbgs Finest





sosse? snatta?

Idag har Mattias och jag varit på Le pain och fikat.. riktigt trevligt! Sen gick vi och handlade och fikade igen hemma i lägenheten, jag var bunden till min tvätt men nu känns det som att jag har rena kläder igen! ;)

Idag innan seminariet så pratade vi om en rolig grej, som jag tror att jag hört från Mattias som hört det från Ermin men jag har dålig koll, iaf.

Man kan ringa någon en signal bara för att visa att man tänker på den personen, man vill kanske inte alltid ringa och säga att man tänker på personen och då kan det vara trevligt att bara ringa en signal.. Men vi kom också på en liknande grej som är gratis för utsatta studenter, man kan skicka tomma sms istället och har man comviq så kostar det inga pengar.. det är topnoch! Ska börja göra så! Det är fint..

och "såå värt" som Laila skulle sagt..

// xoxo Jag på Sveriges framsida

Ibland är jag orealistisk

Kan vi inte bara vara 15 bästa vänner som ska åka till Californien och plugga för då skulle vi lätt bo här! ;D
Varför kan det inte finnas sånna här boenden som är något billigare..






Kostar lite pengar :( som är = 14995 US dollar
men visst kan man hålla med om att det ser jävligt nice ut! :D
Försöker nu samla ihop 14 tjejer, någon som vill haka på och plugga ett år i Kalifornien? :P






Sverige stannar hemma

Enligt ny budget och kalkyl kommer det kosta 180 000 kr att åka och plugga på College i Santa Barbara ett år(mat inräknat) men ingen försäkring inräknad och heller inga fickpengar.. Nu blir jag sådär tvekis.. Jag vet att det kommer vara värt.. men är det verkligen verkligen verkligen värt sååååå mycket pengar?

Malins födelsedag var igår

Jag ringde och sjöng Ja-må-hon-leva.. "åh, jag har väntat på att du skulle ringa!"

Idag var jag nere på Lipp.. vilket innebär att jag går dit och tar skit från Peter, Douglas och Rasmus typ.. Så jag står där i luckan och bara driver med de.. och trevligt är det väl för annars skulle jag inte komma tillbaka..

Sen käkade Mattias och jag varsin "sunday med chokladsås och extra chokladsås" på mcdonalds på avenyn, sen gick vi hem för ge schlafen.

Idag har jag spenderat dagen med att sitta framför datorn förutom den timmen mellan 19 och 20 som jag åt middag och sprang upp och hälsade på Margit och Benken. Idag berättade jag också för Margit hur det kommer bli den 16 okt, tagga! Jag fick lite pengar för att handla också, Margit är en vänlig själ som tänker på att jag är en fattig student! ;)

Man kan ju undra vad jag har gjort på datorn hela dagen!? kollat upp boenden till Santa Barbara! Börjar bli dax att fixa det nu.. det är på tiden! La brezza lutar det åt nu i alla fall.



M is now fast asleep in a sofa at C´s, while C is having a hard time falling asleep because there is a drunk brass band standing on the street right underneath her balcony palying oldies. Whats wrong with this town, who plays brass at quorter to 3 in the morning?

Over and out, C loves the Avenue


Genus och etnisk identitet

Fan vilken sjuuukt tråkig föreläsare vi hade idag! Hon hade ganska fint långt blont hår så när man såg henne bakifrån (typ när hon skrev på tavlan) så såg hon ut som att hon var typ 50 men frammifrån såg hon ut som 75 minst.. Så man blev jättechockad varje gång hon vände sig om! Konstigt nog!

Laila och Katrine åker till sina hemstäder lagom till helgen, imorgon alltså.. typiskt!

Idag var Mattefnatte ledig så han kom in till stan och så tog vi en fika på espresso house tills Ermin kom och plockade upp oss i hans nykrashade bmwcab, haha ;)

Vi åkte till Näset och plockade upp Adamboy för att sen åka och biljarda på ett ställe i frölunda när vi kom var jag den enda tjejen på hela stället, uttittad.. minst 12 biljardbord och det var bara killar där! Men sen när alla hade gått hem och det bara var 2 timmar kvar tills stängning kommer det in 2 tjejer som sätter sig vid baren och hinkar bärs med 2 juggar och bartendern, då förlorade grabbarna lite pengar på maskin och vi bestämde oss för att det var dags att dra. Men det var trevligt!

Ge schlafen.. auf wiedersehen <3

såsant

Klass och etnicitet är något vi blir och förkroppsligar
Klass och etnicitet är något vi gör och agerar utifrån
Klass och etnicitet är något vi erfar på ett ementionellt plan
                                                                      // 
                                                                                      xoxo lilla c
                                    


Student housing i Santa Barbara

RE: Price?‏
From: David Sullins ([email protected])
Sent: Tuesday, October 06, 2009 6:46:54 AM
To: Caroline Eduards Jannusch ([email protected])

OH. Wow. I thought you were inquiring about Fall 10. So these r the 2 that have been maling about Jan1.
 
On Oct 15 we see if any girls wish to stay only 1 semester. We have been doing pretty good and everyone is happy. We dont think there will be any moves from either Haley or Elise ( the 2 girl houses ). Agian, they are doing well.
 
Check again after 10/15 is all I can come up with.
 
I do have an apt opening mid Jan we could furnish for 2. Studio at 206 West Canon Perdido # 6, 93101. Right downtown with a bus stop on the street to campus, about 8-9 block away. $650$ each, all bills,internet, tv + cable, furniture, etc.

David A. Sullins
P.O. Box 23101
Santa Barbara, Ca. 93121-3101
805.451.2222


Fan vad jag lackar! Är jag otydlig eller är han dum i huvudet!?

Aveny bloggen

Idag kl 00.07 såg jag en tjej komma ut från port 41, mitt emot Park Lane. Hon hade strumpbyxor, tunna svarta ballerina från Hm och en grå kappa från Monki. En stor svart teleskopluva hängd laidback om halsen och brunt hår uppsatt i en låg knut. Jag kunde se henne vandra ner för avenyn och det såg ut som att hon var typ nått år äldre än mig och skulle hinna med buss 16N från Vasaplatsen.

Över och ut.. Det var nattens status från Avenyn!

Första tentamen

Tenta imorgon! Såå "opepp"

Sthlm var nice.. det är precis vad jag har svarat till alla som frågat och det är verkligen vad det var också men man ska verkligen lägga stor betydelse i NICE annars förstås det inte hur jävla NICE det var! Man måste förstå den grymma innebörden i NICE!

Jag och Mattias satt i torsdagsnatt på swebuss till Sthlm och kom fram kl 06 på morgonen, åkte hem till näsbypark och gick kl 08 till Jäniför för att överraska! Vi hade en genial plan. Vi gick runt Jäniförs hus och ställde oss vid hennes fönster och knackade på rutan, tog på tok för lång tid för henne att reagera så det slutade med att vi stod och bankade frenetiskt på rutan med vår oranga lufthammare som jag förövrigt glömde hemma hos Jäniför.

Jäniförs min xD
Jäniför: VA FAN.. :D
Jäniförs handling: Ett dåligt försöka att rulla upp gardinerna och sen tillslut öppna fönstret och kramas ut genom fönstret toppless med täcke

Sen traskade vi vidare till Sofia. Jäniför knackade på Sofias ruta tills hon öppnade och så förklarade Jäniför att hon ville bli insläppt, vid detta tillfälle stod Mattias och jag gömda. Jäniför blev insläppt och lyckdes lura Sofia in i hennes rum och bara snacka massa skit.. bla att de skulle iväg och träna.. kl 09 på morgonen.. haha. Medans smög vi in genom dörren och sprang upp på övervåningen och satte oss i köket, sen när Jäniför lurade upp Sofia på övervåningen satt vi där i hennes kök och nonchalant läste lite tidningar och väntade på kaffe ;D

Sofias min :O
Sofia: OOOOHHHHHHHH
Sofias handling: hon sprang därifrån in i ett annat rum

Tillsist traskade vi hem till Tove. Vi plingade på dörren och Toves bror Filip sa att Tove sov så vi smög upp för trapporna och sen ryckte Sofia upp dörren in till hennes rum så att hon vaknade och tittade upp på och såg oss. Hon sa att hon tänkte att det var Hans och hans kompisar som drev med henne men sen när hon insåg att vi sprang emot henne så tänkte hon en andra tanke, nämligen att det kankse var hennes födelsedag och sen när vi hoppade på henne i sängen tror jag hon kopplade vilka det var i alla fall.

Toves min :*
Tove: Vad gör ni? (med sömnig röst)
Toves handling: Efter att vi hoppat på henne drog hon täcket över huvudet och morgongnydde

5000 poäng i smarthet till Mattias och mig!

npLovers xoxo


Hemma i Näsbypark

Jaha.. Då har man precis varit i Sthlm och överraskat diverse hårdsmälta muppar! Nu när jag tänker på det känns det som att det lika gärna inte skulle kunna ha hänt.. för precis så här satt jag innan vi tog bussen till Sthlm. konstigt!

RSS 2.0