Högfjällshotellet

dax att gitta! :P
Var i Tänndalen och det vaar sjukt nice

Vemdalsskalet

Det har blivit väldigt mycket bloggande på café de senaste veckorna, Jag är ju aldrig hemma i stlm nu för tiden. Om 5 veckor kommer jag hem och kommer antagligen vara hemma tills studenten :)

I Helgen så var det gryyyymt mycket party, Jag ska börja med att skryta lite om att jag inte leggat en enda gång den här helgen! ;) Tove, Sofia, Jäniför och jag var på Huset i fredags. Det sög.. det var helgen innan löning och inte så mycket roligt folk. Men jag fick ju träffa Vote och Soffi igen så det var roligt!!!

På lördag var det Royal Garden som gällde! Det nya i Vikkan på Kungsträdgården. Det var Maja och Jessica och Oscar och Mattias osv alla de gamla rävarna ;) Det var fan najs stämning där och det droppade in jävligt mycket folk för att va helg innan löning. Jag träffade också en snubbe som hette Kristoffer som berättade att han kände några som startat upp krogen, han är 21 och bor i Sollentuna. Det är något i hans sätt att vara som är väldigt likt något som Björn Gustavsson gör ;)

Jag är redan slut i kroppen! 4 dagar kvar att åka om man räknar bort idag. Jag älskar att åka skidor! :D




Du luktar fisk!

Snö på Avenyn

Det är seriöst snö i Göteborg, det händer inte ofta!

Nu sitter vi på Evas Paley och snackar skit. Imorgon åker vi hem. det känns jättekonstigt, har inte varit hemma på 5 veckor.

Jag har inte skrivit sen Jäniför var här så nu börjar rapporten :P

Det var jättetrevligt att Jäniför kom till Gbg för att sällskapa oss en helg, vi mös och handlade och Jäniför verkade trivas väldigt här. På fredagen vad vi på blvd men det var synd bara för jag kände mig inte taggad till max. Men på lördagen käkade vi på Park Elite och umgicks med mormor och helen som kom lördag till söndag bara. Vi gick ner och hälsade på i köket och de frågade om vi skulle med till Bishops och ta några bärs.

Vi var på Bishops först men då var inte de där och vi kände oss oerhört malplaserade (Jäniför), det var en typisk gubbbar!
Så vi gick men bestämde oss för att gå tillbaka dit sen och då blev vi bjudna på flera cider av kockarna. Peter stod för ruset! Det var Peter Wahlin, sous chef, Johan kock i kallköket och Per kock i cabarétköket. Sen kom Kalle och Larsa från magget. Jag kände mig helt plötsligt väldigt anställd.

Vi drog vidare till BB (Björns bar) där Kalle stod för fyllan för både Ligia, Jäniför och mig. Världen gulligaste kille, han är 36 år, det märks verkligen inte! ;)

På söndag kväll åkte jag och Ligia till Coffe för att se på film och jag satt fan en hel jävla meter ifrån de men jag kunde liksom känna vibbarna i hela rummet. Så jävla kåt Ligia är :P Jag kände mig malplaserad när de satt och pillade på varandra.

Magget kommer sakna mig för nu är det en party helg i Stlm och sen bär det av till vemdalen för slimfit och otroligt rolig skidvecka!

// xoxo
  Stureplansmadonnan


Paaaartyy

Jäniför och Ligia är på rummet och jag har kutat ner på Paley för att föra över pengar :D

JAG ÄLSKAR LIVET!
Insh'Allah

people are looking at us

Britney deserves a comeback :)



Imorgon så praktiserar jag kväll och hoppas på service ;)

Idag var jag ledig!!! jag bestämde mig för att gå hälsa på Calle, han som kirrat min praktik. Kände mig ovanligt stolt efteråt för att jag verkligen gjorde det och ringde min köksmästare, Olle,  för uppgradering av vad jag just åstadkommit :P

Jag märkte att han tyckte att det var lite spänt.. han ringde tillbaka sen och skyllde på att han ringt fel.. ahh tjeeeena! ;)
Han ville bara snacka lite extra :P

Det ser ljust ut på sällskapsfronten till helgen. Jäniför kommer ner till gbg, tänk om jag inte känner igen henne :P haha skääämta! men det var ju trots allt 5 veckor sen vi sågs.

Jag och Ligia taggar hårt för Park Lane till helgen.. vi ska lägga på charmen och så får vi se om det går lika bra som alla andra helger ;)

Göteborgs nattliv here we come!
Insh'Allah



Kissikissi girl

Idag så smsade jag lite med Sofia och då känndes det helt plötsligt som att det inte alls var längesen som jag var hemma, men om 1 vecka så har halva tiden av vår praktik gått!

JÄNIFÖR KOMMER HEM TILL SVERIGE IDAG!!! :D

Jag fick stå i service naa nana nana naa! Fy fan vad glad jag blev, och det var inte vem som helst som frågade heller utan det var Brasta. Jag trodde typ inte att jag skulle få det eftersom ingen annan praktikant har fått stå i service, jag vet inte om de inte vågar ta risken!

Han är väldigt bra på att lära mig saker, jag tycker om det! :)
Vi körde avsmak, frikasé, torsk och hummersoppa. Hummersoppan är Sjömaggets specialitet  ;)

Igår var det FEEEEEST ;D
Valand Nightclub: Välkomna, vårdad klädsel 25 år

Jag vet inte vad jag gör, men vi lyckas komma in varje gång, Coffe tror att vi har tur bara! Joooo tjenaa.. jag ska visa honom att det är ren skicklighet ;)

Jennie, en annan Praktikant på Sjömagget var med oss och röjde.. Jag har bildbevis! :P


You think that I..

would be something on the side, but you got to understand that I need a man..
Beggin' beggin' you for mercy, you got me beggin', down on my knees!

Nu sitter jag här på Paley igen.. :)
Idag kommer Ligias mamma och syster och hälsar på, de kommer kl 14 och Ligia ska åka och möta de på centralen, hon får ta spårvagnen ;P

Igår praktiserade jag kväll och slutade 23.. vi storstädade så det tog typ dubbelt så lång tid, annars när det är lite bokningar så brukar vi sluta runt tio. Men inte den här gången :P

L orkade inte gå ut igår så vi stannade inne och de gjorde inte mig något för det såg inte ut som om det skulle bli så himla mycket party om man tittade ner från balkongen..

OCmaraton på Avenyn 41

Känn ingen sorg för mig Göteborg!

You!



Kommer bli en Gbg låt för mig! :)

Insh'Allah

Evas Paley 14.00-16.00

Idag är jag ledig, sååå jävla skönt!

I förrgår så slutade jag sent och gick och mötte Coffe och Ligia på Café Tintin, sen gick vi hem till oss och gjorde pannkakor och pratade om livet. Ligia hällde i Pannkakssmeten medans jag vände de i luften, det var rena cirkusen på Avenyn 41 ;).

I tisdags blev jag inkluderad under service på sjömagget på ett helt annat sätt än det har varit förut!
Olof och Brasta bestämde sig för att ha hollandaisdax med mig.. jag skulle lära mig slå en riktig hollandais på en riktig en stjärnkrog med riktiga kunskaper om fisk och skaldjur som drivs av självaste Leif Mannerström.. låter jag nöjd eller!? ;)

I alla fall.. jag fick en liten kastrull med äggulor och en liten visp, medans Brasta hade en stor kastrull och en stor visp och så gjorde jag precis som han sa medans han berättade varför.. det känndes grymt! :)

sitter själv på Paley för Ligia jobbar kväll. Ikväll är det åkets kock och middagen och efterfesten ska hållas på Park Elite där Lisha praktiserar.. så vi håller tummarna för att hon får lägga några tallrikar ikväll.

Leif Mannerström ska hålla tack talet och min handledare, Olle ska självklart vara där och supa till.. Ligia och jag kom på försent att vi också ville komma på Åretskock efterfest annars hade vi kunnat prata med Johan (lishas handledare) om biljetter förra veckan, men vi kom på, i tisdags typ att vi ville gå..

"Hej Caroline, I love the pictures of you in the furry hat, very elegant."
vad ere frågan om? ;P

Alla heter Glenn i Göteborg!


Trion 31/1


I wanna rock and roll all night..

.. and party everyday.
I fredags så var vi på Nivå, typ gbgs motsvarighet till sturecompaniet. Det var sjukt stort och sjukt nice!! :D

Vi gled in på en räkmacka.. träffa några snubbar på gatan, slapp stå i kö, slapp betala inträde och gick raka vägen förbi vakterna utan att legga! blev bjudna på redbull vodka hela natten. Vad ere frågan om? ;D

Lördags var det också gryyyymt med party!
Förs var det förkrök på Chez amis sen bar det vidare till Blvd och tillslut hamnade vi på Nivå igen! Fetaste partynatten i mannaminne!!!

Vi träffa Coffe, skit trevlig kille!

Jag har pratat med Jäniför!!! ;D

Alla heter Glenn i gbg!!!

Ett worddokument..

..var tvungen att skriva av mig igår kväll! Kl är 21.34, 31/1 2009

Ligia duschar och det spelas pokerface- Lady GaGa på hög volym vi taggar för utgång!!!


Vi var precis på Willys som ligger typ 7 minuter härifrån gångavstånd. Jag tycker mycket mer om att handla på Hemköp för att det är stort och finns ett brett sortiment av varor där. Det är inte den dyraste affären i stan! Men visst, inte heller den billigaste.


I alla fall, vi skulle köpa sköljmedel och då hoppas jag att det är fler än jag som tycker att det inte riktigt går an med nått riktigt billigt eftersom att man ska ha det på kroppen senare och då köper jag hellre något som jag vet är bra. Samma sak med shampoo.. mitt hår är en av de sakerna som jag vill lägga kraft på, jag vill att det ska se välvårdat ut. Jag vet vilka produkter som är bra för mig och jag älskar att stå vid shampoohyllan i en väl sorterad affär och jämföra olika prudukter och märken, Thats just me! ;)

Nu spelas no stress! :D

Idag så ville L köpa balsam och shampoo på Willys och det är inte så stort och det finns en dubbelt så stor shampoohylla på Hemköp. Jag vill mycket hellre köpa shampoo på hemköp för än så länge har vi så vi klarar oss. Fast balsamet är slut och L ville köpa det. Så jag sa: visst ta det då.. jag använder ju ändå inte balsam.


L: Sluta leka snobb Caroline, för du är inte det!


Jag: Va? Förlåt, men jag tycker bättre om att kunna välja om jag ska köpa dyrt eller billigt, det kan jag inte göra på lågprisaffärer.


L: Vad ere frågan om Carro?


Jag: Det är viktigt för mig!


Jag blev irriterad och det träffade. Jag är inte så med flit, jag kan liksom inte ändra på att jag tänker så!


Jag måste få skriva!

Vem känner mig?

Insh'Allah


RSS 2.0