Färdigt, fixat och klart!

Idag är dagen! Den 28/5 kl 14.00 sätts mina betyg. Jag har inget kvar att göra. Vad konstigt det känns att sätta sig vid datorn och veta att det är över nu. Men en början något nytt.

Jag är jätteglad och bara skrattar åt allt och alla.. den här sista veckan kommer vara tuff på många sätt.

Igår var jag på Regina och där var det kombinerad mat och föreställning/ opera. Fick se morfar på scen och titta lite på teateropera, det var roligt!

På lördag åker vi till Göteborg! :)

Det är också dax att fixa kläder och skor till "Spring Prom" och studenten.

LIVET LEKER MED MIG! :D


Guldglitterspray!?





Tingeling och skönheten 





                                                                                       Ett simpelt bildbevis x2 från den 6 maj

Glimtar från en uttröttad Carolines liv

Hela kvällen har jag suttit och försökt skriva en jävla novell.. På torsdag ska vi fira att betygen sätts så det kommer inte vara något mer innan studenten.

Todo:
-Ringa Margit och Benken
-skicka in Almquist och nyckelnovellen
-fika med Tove, Sofia, Jäniför och Sigge
-Boka tid hos Fullbright
-Söka stipendier
-Köpa klänning till spring prom
-Köpa skor till studenten
-Fira Coffes födelsedag
-Njuta av min sista tid som gymnasieelev
-Städa mitt rum
-Friskvårdsprov 28/5
-Engelska muntliga nationella
-Skänka kläder
-Åka till Göteborg

Vad ere frågan om? ;)

Moped till Edsviken

Idag har jag jobbat på Bergendal! Roligt!

Jag har också väldigt svårta att förstå att det bara är två veckor kvar till studenten, blandade känslor.

Vi var på vår sista skiva i fredags och de överförfriskade till max, det var en lärorik kväll! Jag blev lite känslosam och det kommer upp till ytan sakta men säkert att jag tycker att det är svårt men ändå är jag väldigt glad för studenten, som sagt blandade känslor.

Jäniför, jag och Maja dansade till "Det snurrar i min skalle"- Då tänker jag på hur rolig jag tyckte att Olof var när han satte på den på högsta volym när vi skulle städa på Sjömaggasinet, sen har det blivit en sann Göteborglåt för mig.


Jag kommer också ihåg när vi satt inne på kontoret och de visade string-emil och Johannes kom in och frågade vilka det var som gjort den. Jag kommer också ihåg när Jäniför var och hälsade på oss ;D Vi spelade det snurrar i min skalle för henne och hon reagerade som " vad fan är det här!?" ;)


Familjen


Stockholm 21/5

Jag är jättetaggad på att dansa! Blev inte inte så mycket dansa igår på Tegel, till min besvikelse. Men det var väldigt trevligt att träffa hr, Tove och Sofia, sen var Anna m. fl. där också. Det var trevligt.

-Jäniför, Smedberg var där också! ;)

Vi var på studie besök på sheppsbron, det var försvarsmakten som ville att vi skulle komma och vi fick rundtur på deras båtar, jag skulle absolut inte banga på att vara kock i marinen, det verkar jätteroligt. Just nu känns det bara som att det finns mycket annat som kommer först på min "todo"-lista

Idag ska Jäniför, Maja och jag åka in till stan, jag kanske äntligen kan få köpa mina studentkläder, måste börja kolla ut skor också! :) Det är bara 2 veckor kvar.. nu är det de sista inlämningarna som måste in sen är jag äntligen klar! :D det ska bli sååå skönt, men nu flyr jag in till stan.. Hoppas, hoppas, hoppas verkligen att jag får mvg i samhälle..får plugga mer sen.

"Oh my god Becky, look at her but!"

sex and the city

...är riktigt bra!
Jag har precis pratat med mormor och skrivit om islam på insidan av ett cheriospaket. Jag måste verkligen bli klar!
Mamma är i manchester och vi har skypat :) Idag var nästsista gången som vi var i köket tillsammans. Det kommer jag sakna.


101.9 Star

Vilken "smutt" radiokanal ;)

Det är det vi har lyssnat på båda dagarna i köket. Det har varigt två busiga dagar!
Imorgon är det besök på någon kajplats för studiebesök och sen är det Tegel och fest !!! ;D 

Tagga, jag och Ligia ska till Göteborg! :)

"Baby you got me burning, burning. You got me falling so deep, got me tossing and turning, turning"- Alcazar är Party!

TV/Film

I torsdags så var det skiva!!! Temat var film och jag var catwoman och Jäniför var Sofie i Mamma mia, vi var taggade och det var fest och jag är inte klar än! den här versen är inte slut!

Flyr fältet

Jag har träningsverk och känner mig som en gammal tant! ;) I fredags så var vi på rix fm festivalen i kungsan och det var jätteroligt :) Alcazar var där så vi dansade till stay the night.. sjukt bra partylåt! :D

Jäniför- "skitost altså?" haha ;)

Igår så somnade jag i solen och guuuud va skönt det var! senare på kvällen så käkade vi middag på något som hette Vapiano på sturegatan, det var för att fira Sara, väldigt trevligt faktiskt. Det var roligt att träffa Maja igen! :)

Varför är det så dyrt att åka tåg!? Måste åka till Göteborg till den 30/5. Var alldeles för längesen nu! Hoppas att Ligia fortfarande är taggad på att åka!



 


PARTYPRISSE!

14 maj

Ikväll är det studentskiva igen!!! :D oaoooa det är feeeest och jag är taggad! ;D

Jag fick mvg i projektarbeteskursen! Blåbär var värda det!!! :)
Det gjorde min dag, så den kan bara bli bättre ;)

JÄNIFÖR TAGGA FÖR IKVÄLL!

xoxo
tuffast i stan

6 maj

Nu finns bilder på skolfest.se, you know what I´m talking about! ;)

måndagsfika

Idag, trots att jag har en del och plugga så var jeg hemma hos Sofia på måndagsfika. Det var trevligt minsann!

Vi började prata "the future" och vad som kommer hända nästa år, vad vi väljer att göra eller vem av oss som får barn först. Att ta studenten är en blandad känsla.

Jag kommer ihåg när jag var hemma hos Jäniför för ungefär 3 år sedan. Kl var ca 02 och vi tänkte att vi skulle kolla om vi kommit in på våra gymnasieval. Vi hade båda kommit in på våra förstahandsval och skuttade runt och skrek av glädje! Vilket jävla liv vi förde! ;)

Nu är gymnasietiden snart över och den kvällen känns som igår! Knäppt!

"Jag är en vampyr"


Söndag

Den här veckan är inget jag ser fram emot, flera prov och inlämningar + det som jag varit lite slarvig med sen tidigare ;)

Igårkväll var inte särskillt ansträngande ;) Jäniför, Amanda och jag kollade på Poccahontas och käkade godis.. det var jättemysigt och kändes som att man spolade tillbaka livet några år!

Det började med att jag och Jäniför började prata om gamla minnen i fredags och så bestämde vi oss för att titta på Lejonkungen på VHS, det är så många leksaker och kläder och situationer som man kommer ihåg när man ser gamla favvofilmer, så vi satt i soffan och skrattade och grät.. på ett ungefär :P det var roligt! Men då bestämde vi att vi skulle se nästa disneyfilm och att det skulle vara Poccahontas!

xoxo


ok!?

Inlägget är borta, nöjd? Börjar gå över gränsen, eller?


HR06 Disneyskiva 6 maj

Igår hade vi vår skiva på Blue moon bar (SÅKLART), HR06 springer ut om en månad! Skivan var sjuktrolig..

Jag var utkädd till tingeling, och jag var grym ;) Jäniför och Malin var kossorna Claes och Clara som är vänner till Långben :) Benjamin var Benjamin syrsa, Hampus och Adéle var skönheten och odjuret, sen hade vi 3 manliga prinssesor ;) jag kan inte sitta här och rabbla upp hur snygga alla var! För alla var snygga :D

Middagen var jättetrevlig, Magica de hex, lucky Luk och Musse Pig m.fl. var där och höll mig sällskap. Det var några föräldrar och vänner (kossan Clara och kossan Claes) som höll fina tal och vi körde LAMBO hela kvällen. ;D
"Johwan på bordet", han var där också, sååå roligt att han kom, och han pussade på mitt trollspö! :)

Vilket eftersläpp, oh my god Becky :) Jag trodde aldrig att det skulle komma så mycket folk! det var sjukt bra. Evelina var kvar hela kvällen och festade och hon är en fin storasyster, Hampus har tur som har henne. Det hade kunnat vara bättre musik men det gjorde inget för många som jag tyckter om var där!

Många blev utslängda en efter en, FittFille tar priset, direkt efter middagen, kl typ 10 så blev han utslängd från sin egen studentskiva! ;) Han är unik!

SnyggNichlas kallade mig för något som verkligen inte var okej, och jag och Mattias konstaterade att det kanske är hans attityd som gör att han inte får ligga!? Klänningen och håruppsättningen kanske hade ett finger med i spelet också!? hihi ;) Prinssesorna var så fina!

"Du är den första tjejen här ikväll som kastar sig över mig och är så där jätteglad" jobbigt läge!? :P

Min Middagsuppgift försvann och den var speciellt utformad för mig, jag skulle bjuda upp Johwan, lappen försvann och jag visste inte hur jag skulle göra, min tabbe!

Det var en gryyyymt rolig kväll och jag kommer minnas varenda minut! ;D
Tack till alla som var med och utformade den! <3

 
http://disney-clipart.com/tinkerbell/tinkerbell/tinkerbell-pixie-1.jpg

Tingeling, tingeling come on baby shake that thing

...

Jag var tvungen! Men alla vet att jag bara skämtar! ;D

Palmér kl 00.02

Nu sitter vi (Tove, Sigge, Jäniför, Sofia, Felicia och jag) hemma hos Sofia och tar det lugnt på en lördagskväll. Inget party direkt, bara väldigt mysigt! :)

Idag har Jag och Jäniför varit i Djursholm och grillat.

"Hon brukar nästan alltid följa med mig till olika platser. Ofelia har varit med mig på Riche!"

Vad ere frågan om??? ;)

Aktuellt på Näsby allé 47

 

WWL- World wide lifestyles

 HETA ELLER VAD!!??

30 april/1 maj

Nu sitter jag hemma hos Jäniför och vi har bestämt att vi ska plugga, man jag känner mig sjukt omotiverad. Vi är ganska slitna från igår!

Igår var det valborg! Det var roligt minsann, Först var vi på ängen efter mösspåtagningen och vilken insestklass jag har! ;O

Alla Hånglade med alla! Jag bröt med de och åkte till Nichlas senare och när jag kom låg många och hade det "trevligt" :P
Vi var där ett tag och sen drog vi till Tegel! Jag har aldrig varit med om så mycket folk på Tegel, det var kul! ;D

Imorgon åker min mormor till Göteborg utan mig, man undrar ju varför hon inte sa något, Jag vill också åka till Göteborg!



xoxo "hetast i Taby"

RSS 2.0