Tommy Hovland

Tommy Hovland som vi döpt honom till går i tre av mina klasser, roligt. Det är skönt att se ett och samma ansikte i några klasser för annars är det så mycket olika människor.
Idag var jag ensam hemma tills Pernilla kom och hämtade mig vid fyra för de andra hade tidiga lektioner imorse. Jag försökte plugga och jag pratade med Amy så det var en trevlig morgon. Imorgon ska vi alla upp ganska tidigt för att åka till skolan. Jag ska fixa csn papper, köpa mer litteratur och kolla på life fitness orientation med Pernie.
Imorgon ska jag också skypea med min mormor vilket kommer bli trevligt! :)
Idag på vägen hem från skolan så lyssnade vi på 103.3 the vibe (som alltid) och de spelade Jason deluro-Watcha say, det var en något sentimental hemväg och jag ägnade en tanke åt Mattias. För det var en av låtarna han tyckte var bra innan jag åkte.. Saknar Mattefnatte..
Så typiskt också för när vi satt på spotify hemma så dröjde det inte länge förrän I want you back med jackson 5 började spelas. Tänkte på Adam.
Så idag har jag tänkt lite på hur jag hade det i Göteborg och kan sammanfattningsvis säga att det var grymt!
Och jag kan bara säga att min magkänsla säger att det här kommer bli lika grymt (förutom att jag inte har några kompisar än) ;)
When I grow up I want to be an entrepreneur.
You don't have to be born as an entrepreneur, you can learn how to be it.
Thats my path!

Second day of school

Jäniför började tidigt så Pernie skjussade henne till skolan och sen åkte vi (Elin, Pernie och jag) lite senare. När vi kommer till skolan så hittade vi ingen parkeringsplats och det var kaos, bilar överallt. Detta var vid 10 tiden. Ellins och Pernilla kom försent till sina lektioner men vi hittade iaf ett ställe att ställa bilen. Nämligen The Orchid Inn, så vi svängde förbi och jag sprang in och frågade Domenico om vi fick ställa bilen där över dagen. Domenico är nämligen ägare av The Orchid Inn men det har jag nog nämt tidigare.
Elin och Pernilla sprang till sina kurser och jag mötte Jäniför och vi gick till skolans bokhandel och sen gick vi till cafeterian.. och för att det regnade så var det inte bara vi som tänkte att det var en bra idé att crasha cafeterian.. så vi var inte ensama där om man säger så, men tillslut fick vi ett bord och där satt vi till kl blev 1 pm.
Under de 3 sjukt roliga timmarna i skolans matsal lyckades vi få koll på några i skolan.
Vi har bl a. hittat en John Tucker och en Stiffler ;) Roolig, roolig, roolig!
Jäniför och jag gjorde ett ryck och vandrade ner på stan i det blöta vädret. Jag säger bara äntligen, för vi vandrade in på Verizon och skaffade oss varsin lur.. kan ju vara bra att ha om man ska vara här i ett år xD
En snubbe från en av mina entreprenörskapskurser sa hej till mig idag i matsalen.. kändes jätteroligt.. man kanske kan se fram emot lite nya kompisar trots allt! ;)
Nu är det sova som gäller för imorgon ska vi upp kl 9.30 och ta vår morgon powewalk, vi har hittat en lagom liten rutt som vi tagit 2 gånger redan och som faktiskt är riktigt trevlig här uppe i bergen i Montecito. Måste också uppdatera er om att mina nya reebok är grymma, ett bra köp! Och jag kan lova att det känns i benen..
"De här skorna tar kål på mig"
love life
xoxo

Today was the day..

Känns väldigt roligt att ha börjat skolan igen och jag känner redan efter bara min första dag att jag kommer lära mig jättemycket bara på min första termin här.
Min första lektion känns lugn, läraren M. V kändes chill så det kommer nog gå bra! Sen hade jag också min första entreprenörskapskurs idag med M. Nicole vilket jag kunde känna direkt var betydligt svårare och mycket mer press. M. Nicole sa i princip att hon ska få oss att jobba häcken av oss.
West campus där jag har alla mina entreprenörskapskurser är väldigt vackert och ligger så lägligt.. faktiskt finare än east campus ;)
Idag åkte Filippo till LA så honom ser vi inte på två dagar nu.. Men han har lovat att komma tillbaka :)
"You build our own future"
xoxo

Don't drink and drive

Margiritas hela kvällen

Det här är Filippo!
och såhär såg det ut förut idag vid solnedgången, Pernilla tog bilden från vårt trädäck.

Kvällen innan skolan börjar

Det känns sjukt nervöst!
Pirrigt men väldigt spännande :) min första lektion imorgon är eng kl två så vi hinner sova ut vilket är skönt. I och med att vi börjar skolan imorgon så börjar vi också med life fitness. Vi ska bli så fit att folk kommer vända sig om på gatan efter oss.. det är vårt mål.
Jäniför skrattar. Jag har precis köpt ett par nya träningsskor för ska man satsa så ska det satsas big time, eller hur? Jag har köpt reeboks senast utkomna skor. "Easytone walking shoes" som är till för att trimma ben och rumpa lite extra när man powerwalkar osv. köpte också en sportbh från reebok vilket kan vara bra att ha om man går in för life fitness som vi nu bestämt oss för, nice va! ;)
Vill också passa på att berätta att vi här om dagen var hos en mekaniker och fixade bilen. Det var nämligen så att det började lukta bränt när vi var ute och körde och efter en liten stund kunde vi se att det kom rök från motorhuven så vi stannade och öppnade för att titta.. vilket inte gjorde oss så mycket klokare eftersom att ingen av oss är rena experter på bilmotorer. Efter mycket om och men kom vi till en mekaniker som tog reda på vad felet var, det visade sig att det var en oljeläcka i motorn vilket gjorde att oljan förångades och det blev rök från motorn sen visade det sig ckså att tändstiften var lite brända så de bytte de ut också. Kändes skönt. Kan också avslöja att det inte läcker in vatten genom takluckan längre utan att bilen är nästan perfekt! Vi älskar vår Mercedes, så coool!
Igår var det en trevlig hemmakväll igen och som Pernilla beskrev det på facebook, bartömning! Gud vad vi skrattade och hade trevligt!
Live life now!
xoxo

Sharkeez

På onsdagar är det under-age-night på Sharkeez så vilka var på plats om inte vi som är underage ;). Vi stod ca 15 minuter i kö och sen när vi väl kom fram till vakten fick vi två stora X ritade på våra händer med törspenna för att man inte skulle kunna dricka eller köpa alkohol.
Folket där var kanske inte det roligaste men jag var där med trevligt sällskap så då var det nice. Stället var lite sunkigt men vi hade sjukt roligt ändå.. det var helt freakat, tjejer i bara hotpants stod och dansade på borden vilket var lite äckligt men det var ju deras val..
Efter några drinkar i smyg så skulle vi också upp på borden, tur att vi har heltäckande kläder på oss xD
Tillägger att det var en sjukt rolig kväll och att bilder säger mer än ord.


LAX

Nu är vi äntligen hemma i the dome igen efter att ha tillbringat två stormiga men trvliga dagar i LA. Syftet med trippen till LA var att vi skulle hitta en bil så vi åkte följde med Domenico tidigt i onsdagsmorgon och letade hos olika försäljare hela dagen och fram emot 12 så blåste det upp och blev storm.. jag konstaterade idag på vägen hem från LA att "jag är ju faktiskt torr nu" ;)

Vi hittade ingen bil den dagen! Men Domenico var verkligen bäst och ville hjälpa oss med att få det gjort.. Vi var hemma i hans hus och kollade bilar på craigslist medans han träffade några vänner sen när han kom tillbaka sa han att han hade "great news". Hans vän (en chippchoppare) jättetrevlig, väldigt liten, underbar dam vid namn Lily hade en bil som hon ville sälja för 3500$ vilket var grymt för vår del. Det visade sig vara en gammal mercedes från 86 så det är en riktigt fin gammal pärla som vi fått tag på för en liten summa. Ganska nybytta däck och ombyggd motor så den går som smort.. nu är det bara körkortet kvar.. som Ellins skulle sagt "en liten pettitess"



Nu har Filippo precis kommit över och vi sitter och chillar i vårt vardagsrum.. det är så mysigt! :)

Imorgon ska vi till skolan och jag ska på group counceling imorgon så det är lite nervöst men sen är jag ledig tills skolan börjar och jag hoppas på utgång på krogen imorgon också! ;)

Love life in Santa Barbara
xoxo


Jäniför 20 år


Idag är det söndag

Idag är det söndag och vi har städat, tvättat, kollat bilar och gjort mice på kvällens mat :)

Det regnar och åskar här idag och ska regna hela nästa vecka så det ser ju inte särskilt kul..

I fredags var jag på The Orchid Inn i flera timmar och tittade på bilar med Filo utan någon större framgång. Sen åkte vi hem och Filo lagade mat till oss sen träffade vi en annan kille som jobbar på The inn som heter Christian som föreslog att vi skulle åka till en bonfire.. så vi satt hemma hos oss och drinkade lite sen bar det av med taxi..


I taxi bilen fick Christian ett sms av nån kompis till honom och det ryktades vara pool party i Isla Vista så taxin vände och vi var på väg mot Isla vista.


Vi fick hoppa av på en öde parkeringsplats och skulle gå in på en liten skogsslinga, jag var något skeptiskt men där blev vi hämtade av en tjockis i en golfbil som körde oss till hotel Barranca som är typ det dyraste hotellet i hela Santa Barbara, ett vanligt rum kostar ca 1000$/natt. Det var hel tyst där och vi undrade var festen tagit vägen och kände oss något förvirrade. Men tjockisen släppte in oss på området och där visade han oss till jacuzzin.


Så det var bara vi på luxury hotel med lite alkohol och tillgång till pool och jacuzzi vilket var nice! :)


Igår var det Jäniförs födelsedag, det var skojigt! The B-day började med att vi gick upp och gav henne frukost på sängen och sjöng. Hennes frukost bestod av en stor bit choklad cheesecake och ett glas juice och te, ej att förglömma var att Jäniför kastrullade något dagen innan så hon var lite bakis! ;D


Sen åkte Pernilla, Filo och jag till stan för att köpa saker till Jäniför.. Ja eller snarare Filo skulle jobba och jag och Pernilla skulle köpa saker till Jäniför. Vi köpte en jättefin mörkgrå klänning på the area och ett armband sen köpte vi världens finaste påse och där i la vi candybars med peanuts..


När vi kom hem igen var det dax att göra sig i ordning och göra iordning Jäniför ;) Vi hade allting som en överraskning för Jäniför så hon visste ingenting förutom att vi berättat för henne att hon skulle sminka sig med mörka färger och fixa håret.. sen började vi!


Jäniför visste ingenting om vart vi skulle eller vad vi skulle göra men vi hade bokat bord på ett ställe som heter Blush på State st där vi skulle äta middag och fira henne. Vi satte på Jäniför hennes ögonbindel och hennes öronproppar och så började vi klä av henne hennes kläder och så satte vi på henne den nya klänningen vi köpt till henne och så åkte vi.. vilka problem hon hade när hon inte kunde se något vilket var sjukt kul ;D HAHA


Väl utanför restaurangen fick hon ta av sig ögonmasken och ta ur öronpropparna och så gick vi in och på hennes plats hade vi precis innan hon kom in hade vi ställt presentpåsen på hennes plats och lagt armbandsasken på hennes tallrik.  Det var en rolig kväll och den gick fort och nu är Jäniför 20 år.. gammal minsann! Jag tänkte också jag lägger upp lite bilder av hur kvällens händelseförlopp utformades vilka syns i nästa inlägg ;D


xoxo

Några av de första bilderna i Santa Barbara

 

 

Den här bilden på Jäniför och Max är så jävla rolig, HAHAH mång minuter skrattade vi åt detta! xD

101 to 805

Ojojoj.. nu har jag inte skrivit på länge. Boendet är NICE och glöm inte att lägga stor betydelse i NICE!
Vår hyresvärd är den bästa.. nu har vi också blivit vänner med hans två söner. Vi har nämligen ett stort problem med att hitta bil.. men han var här idag och vi pratade och kollade på internet och han berättade för oss hur det är att köpa bil osv. sen åkte vi till stan för att fixa social security nr till tjejerna.. för de har inget.. det är typ som att de är döda! ;)
Imorgon ska vi också till skolan igen men sen är vi lediga i ca en hel vecka förutom att jag måste pallra mig till skolan på onsdag menmen.. :)
Assessment testen är gjorda.. vilken lättnad. Imorgon ska jag också kolla upp hur jag tar körkortet här.. det är bråskande med det!
Imorse åt vi jättegod frukost. Pannkakor med scrambled eggs och flingor och bagel med creme cheese och blåbärssylt! mumms! Vi fick också reda på att det är billigt att träna här så det är definitivt något vi ska kolla närmare på nu när det visar sig att det inte är tillåtet att träna på skolan om man inte har en idrottskurs på sitt shcema.
Imorgon ska vi gå upp tidigt så jag ska masa mig i säng nu.. :)
Men har iaf haft en jättemysig kväll med Elin, Jäniför och Pernilla. Vi har suttit här i vardagsrummet och pratat om pipeline(skolportalen) och kollat på bilar och bara hjälpt varandra och myst..
Det kändes också roligt att prata med mammi idag på skype. Kändes som att det fanns en del att prata om! :)
hörs <3
xoxox

Ikea Burbank

Idag har varit en jättelång dag och det har också bidragit till att det känns som att vi varit här i en vecka redan.. Vi gick upp tidigt och åkte till skolan för att Jäniför, Elin och Pernilla skulle registrera sig och jag var på counseling office. Där jag fick reda på att imorgon är det dax för assessment tests och det var dropp-in-tid så jag skulle komma dit nio för det tar två timmar att göra varje prov och de stänger ett imorgon. Jag ska göra matte och engelska testet så det kommer säkert ta 4 timmar, som de sa.

Efter det så åkte vi till Ikea och shoppade allt vi behöver förutom en säng och åt köttbullar med lingon, sås och mos.. mmmmums! ;) så vi tvingas åka tillbaka om en vecka för att äta köttbullar.. nää jag skämta bara.. hämta sängen! :D
Sen gick Elin, Jäniför och jag på stan och jag köpte potion 9 från Sebastian som skyddar håret bra mot yttre påfrestningar som sol, värmeverktyg, salt osv. Åses tips.. Den blir nog grym! Som avslutning satte vi oss på Starbucks och tog varsin chai.. så mysigt.. State st är verkligen en upplevelse :)
När grabbarna var på international student office så satt jag och väntade på de på en sten och blickade ut över Santa Barbara vilket är sjukt fint! Jäniför tog också lite bilder på väg hem från Ikea.
Nu ska Jäniför och jag packa upp alla saker från Ikea..
See yea, don't wanna be yea!

Första dagen i Santa Barbara

Första dagen började bra..  jag skrattade åt Jäniför när hon vaknade kl åtta ganska jetlaggad och skulle stappla iväg och kissa och nästan ramlade in i väggen.. hihi

Sen låg vi och pratade i någon timme och kom fram till att vi borde börja röra på oss. Vi gick ner mot vattnet och längt ute på piren käkade vi frukost på Café Moby Dick. Färskpressad apelsin juice och french toast med smör och sirap medans Jäniför tog american panncakes.. mmmmums! Sen gick vi till skolområdet vilket tog längre tid än vad vi trodde och vi kom fram till att Santa Barbara är stort.

Kändes konstigt att befinna sig på en skola som var helt tom men man kan ändå tänka sig hur det ser ut när det är igång med studenter och lektioner osv. spännande minsann vill jag lova.

Sen gick vi tillbaka mot vårt skabbiga hostlerum och skypeade med Sofia och Mattias! Jag skypeade också med mamma och jag kom fram till att jag inte har någon inbyggt mick i min dator så det ska jag införskaffa minsann :)

Kl två kom Elin och Pernilla och hämtade oss.. det var trevligt att äntligen få träffa dessa människor! :) Vi åkte till Montecito för att kolla på ett boende som de hade kollat ut, vilket är jättefint!..

Det slutade med att vi fick en rundvandring av han som bodde där och efter det bestämde vi oss för att diskutera possitivt och negativt med boendet över en Starbucks fika bara vi fyra, så så blev det minsann! Det negativa är att det är lite dyrt och att det inte ligger mitt i Santa Barbara men sen finns det så sjukt mycket på den possitiva sidan. Vatten, el, internet, tvätt, sopor osv. ingår i priset.. det ligger uppe på en mindre kulle så vi har jättefin utsikt.. Vi har egen grill och uteplats.. Fint kök och tillgång till pool och utomhus hot tub. Det är ett litet hus med fin planlösning och en stor garderob var.. Det slutade med att vi tillslut bestämde oss för att flytta hit :D

Nu sitter jag här i soffan och skriver medans Jäniför duschar och Elin och Pernilla har redan lagt sig.. Det är ett jättetrvligt litet hus "with wounderful suroundings".. I could get use  to this! ;)

Dax att plugga och sen sova för imorgon är en stor dag. Nämligen Elin, Jäniför och Pernilla ska registrera sig på skolan så vi ska vara där kl halv nio, jag tänkte att jag samtidigt kunde kila till counseling office och passa på att fixa mina egna studieplaner.

Varje dag är en ny.. xoxo

Helt sinnes

Nu är vi äntligen framme i Santa Barbara!

Började tidigt med att Mamma, Urban, mamma Monica och pappa Johan släppte oss på arlanda. För Jäniför var det ett något tårfyllt farväl medans jag kände att jag gråtit bort alla mina tårar kvällen innan. Man får liksom en viss mängd att spilla och den hade jag redan konsumerat. Sen skuttade vi igenom security av glädje mot gaten.

En nio timmars flight från Sthlm ARN till Chicago O'Hare och sen var det 4 timmars väntetid på Chicagos flygplats då jag och Jäniför grabbade varsin chai latte på Starbucks och sen gick Jäniför och köpte en kingsize Reeses peanutbutter cups. Glädje!

Tillslut fick vi boarda vår flight till LAX.. och gissa om.. Vårt baggage kom aldrig ingen av våra tre väskor hade någon lust att visa upp sig så vi gick till Baggage service och då vi trodde att vi blivit av med det och inte skulle få det förrän de närmsta 3 dagarna så sa hon iskallt att våra väskor hade ankommit till LAX med en tidigare flight.. vilken lättnad :)

Erik kom och hämtade upp oss och vi käkade på ett thaiställe längst gatan och sen var vi på vägen mot Santa Barbara igen.. vilket jobb det var att hitta till hostlet och hämta ett litet kuvert med våra nycklar i och sen till E. Haley st. Jag säger bara att det hade vi aldrig klarat utan Erik.. och vi är sjukt tacksamma för att han finns! :)

Men nu sitter vi trots allt här..äntligen.. på sängen i vårt skabbiga hostelrum och bloggar och längtar tills imorgon :)

Life is a great adventure!
xoxo

Imorgon händer det

Känns så konstigt att det helt plötsligt är dagen innan.

Igår hade vi Farewell partyt vilket var grymt trevligt. Nästan alla kom kl åtta och då så skålade vi och sen minglades det osv.

Så roligt att det som kom kunde ta sig tid att komma, det var trevligt att umgås så innan det är dax att dra iväg på ett år på andra sidan världen.

Vi fick presenter också vilket vi inte hade förväntat oss.. roligt!

bl.a. godis.. gott gott..
Vi fick också en jättefil mapp av Sigrid med massor av gamla bilder inklistrade som hon ville att vi skulle ta med till SB, Love.

Jäniför fick sin 20års present och jag fick en blomma och woglad ;) tack snälla!

Vi fick också en väldigt rolig sak av Hampus, Benjie och Nichlas. Nämligen salt, knäckebröd och en gulppeng. Hampus mormor hade sagt att man ska ge det till de som flyttar hemmifrån. Salt och bröd som mat för dagen och en guldpeng för att kunna sköta det ekonomiska.. det var roligt och uppskattat av Jäniför och mig.

Igår var guld och jag kommer sakna er alla <3

Nu har Mattias precis gått och vi har sagt hejdå.. det var tråkigt.

Det är bara 18 timmar tills jag och Jäniför bör vara på arlanda..

Santa Barbara here we come!


xoxo

2 days left

och på den tredje dagen åker vi. Ikväll är min sista kväll i Göteborg vilken spenderas i Näset med Mattias, Adam och Albin. Jag vill åka hem nu men det finns inga bussar som går nu.. menmen..

Jäniför och jag planerar för fullt för imorgon och det kommer bli både tårfyllt och skoj.. längtar redan! Ser fram emot detta! ;)


5 dagar kvar

Det är helt sjuukt vad nära det är..

Jag och Jäniför åker till Santa Barbara den 9 januari kl 10.20 och ankommer Lax kl 19.41

Tidigt imorse så gick vi upp för att åka till Göteborg så mamma och jag fick skjuss till Bromma och så checkade vi in våra väskor och fikade i 40 min i väntan på försenat flyg.

Jag sov hela flygresan och sen var vi framme, det var värt.. medans jag skrattar något åt Mattias och Adam som fick åka buss i 7 och en halv timme.. hihi ;)

Idag var jag och hämtade mitt nya nationella ID hos polisen. Ibland får man lyckorus och då var ett sånt tillfälle.

Imorgon kommer hela familjen till Göteborg och alla ska vara med varandra 24/7 så det kommer vara umgängesterror på hög nivå.. vilket jag tänkte rymma lite ifrån.. Mattias will be my escape-plan! :P

Ser fram emot middag med alla på krogen imorgon kväll, antagligen Park, det brukar bli Park.

xoxo


Återspegla 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Att jag gjorde! Jag praktiserade i Göteborg med Ligia. Jag åkte till Marocko med familjen. Jag tog studenten med en helt sjukt rolig klass. Jag campade i smögen med "Sige" och Saffipoff. Jag var i Grekland med Jäniför, Malin och många fler. Jag flyttade till Göteborg. Blickade över Avenyn från min balkong. Jag åkte till USA med min lillebror och jag tog mod till mig och ringde min far.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Nyårslöften är för färskingar och är ändå inget som följs.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej

4. Dog någon som stod dig nära?

Nej.. skönt det!

5. Vilka länder besökte du?
Marocko, Grekland, USA

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?

nej, inte som jag kommer på nu, 2009 har varit ett bra år.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Skivan den 6 maj, studenten den 5 Juni och flyttade till Göteborg den 4 september.

8. Vad var din största framgång 2009?

Att jag prövade mina vingar och flyttade hemmifrån och testade på en ny stad och kollade mina kompetenser på Göteborgs universitet.

9. Största misstaget?
Har nog inte begått jättestora misstag men jag har satt igång en dålig vana att skicka avslöjande sms när jag är kastrullig till människor som jag gillar. Sen tror jag inte att jag ser de andra "misstagen" som misstag utan snarare en lärdom eller en upplevelse, jobbig eller trevlig.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Nej.. lite snuvig kanske.

11. Bästa köpet?

Det är nog en guldig partytröja jag köpte på hm och resan till grekland. Och såklart alla chailatte som jag köpt det senaste året.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och fickpengar till resor, Grekland och USA och i och med att jag flyttade till Göteborg ganska mycket mat.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag fick resultatet av min första tenta. När jag fick reda på att Benjamin var hemma. Mina 10 veckors praktik i Göteborg gjorde mig glad och när Jäniför, Tove och Sofia kom och överraskade mig i Göteborg.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Brandy- Right here, When Love Takes Over, Chew lips-Salt air, Agnes- release me, Fragma- Tocas miracle.. Håkan Hellström! Prince- Purple rain, Enya- May it be.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Mycket gladare.. antagligen på grund av flytet jag har haft det här året, NICE!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Dragit med mig Jäniför till Göteborg. Jag kanske borde ha jobbat under hösten men jag pallade inte och det var skönt att slippa. fast det är ju saker som jag inte gjorde alls.. aja..

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Haft mindre ångest för hur hösten skulle bli och för hur nästa år kommer bli.

18. Hur tillbringade du julen?
Med min vanliga familj, mormor och morfar, Helen och Pösa, Mamma, Urban och Totte sen var min bonus syster Carro med på julafton i år, treligt!

19. Blev du kär i år?
Det kan man nog inte säga

20. Favoritprogram på TV?
Jordan rättsläkare

21. Bästa boken du läste i år?
Oskar Engdahl, Bengt Larsson- Sociologiska perspektiv, vilket säger en hel del om min vana att läsa böcker..

22. Största musikaliska upptäckten?

Enya!

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar till Californien, Jeans med hög midja och trevligt sällskap.. var inte hemma på min födelsedag utan då hade vi värsta brakar festen på Avenyn vilket var en toppenpresent.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Inte som jag kan komma på nu..

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

Det var coktailparty på Avenyn 41, alla som kom hade fått varsitt uppdrag att ta med sig ingredienser och en flaska alkohol och så blandade vi drinkar hela kvällen tills det var dax att gå till Park Lane där vi blev nekade på grund av att vi var för högljudda och fulla så vi gick ner för Avenyn och då började värsta slagsmålet och sen gick vi till trägårn de sista timmarna av natten.. Jäniför kastrulla som fan och Tove, Sofia och Jäniför hamnade på Berså istället för trägårn. Roligt var det!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Inte som jag kan komma på, 2009 har fan varit toppen.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Oj.. i våras var det topnotch och klassiskt, i sommras var det typ avslappnad safari-chic och hösten var mycket svart, klassiskt och enkelt men stilrent och ej att förglömma min lila velourdress vilket säger sig självt.

29. Vad fick dig att må bra?
Att ta hand om mig själv och göra det jag känner för och har lust till, livet blir så tråkigt annars ;)

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Finns ju typ inga kändishunkar..

31. Vem saknade du?
Johan och min lillebror..

och alla hemma i Näsbypark.. Tove, Jäniför, Sofia, Malin osv. också människor från min gamla klass..

32. De bästa nya människorna du träffade?
Adam och Mattias, Alejandro, Pyro, Sandy, Ryssen. Jenny och Julia i Grekland. Laila, Katrin och Emma på kursen på GU. Johan, Peter och Kalle.. Olle, Olof och Brasta under mina praktikveckor i våras.


2009 var bra!
Över och ut..
slut!


1 Januari

Oftast känns det inte när man fyller år, precis så känns det nu också.. man känner inte riktigt att det är ett nytt år.
Det kommer aldrig mer vara 2009 och året har varit grymt. Det är svårt att rabbla allt bra med det föregående året men några saker är värda att ta upp..

Jag tog studenten och jag flyttade till Göteborg. Har träffat många nya människor och fått nya vänner som nu betyder mycket.. samtidigt som att det har varit en prövning och ett test att fortfarande hålla igång gamla relationer som är lika mycket värda. Det har hänt mycket 2009.

Nu ligger Tove, Sofia, Mattias och jag i ormgrop i min säng alla lite lagom bakis och lyssnar på spotify. Kankse också ska tilläga att det är trevligt och jag myser för så här kommer det inte vara på ett år.

Nu är det inte långt kvar tills Jäniför och jag åker till Santa Barbara. 

2010, bring it on!
   xoxo



 


1000 gånger om

Nu är jag hemma, efter mycket väntande på sl bussar i norrort är jag tillslut hemma.

Sårade känslor, oförståelse, umgängesterror, glädje och besvikelse fyllde nyår i år!

Nyår blev en trisst dag för många..  vilket är synd men thats life!

gott nytt 2010!

xoxo

RSS 2.0