009

Min första rektion när 08 732 4009 ringer..
Vem fan är det här igentligen.. ska jag svara..
det är så sjukt att jag alltid svarar och precis innan någon av oss säger hej så vet jag att det är Jäniför och att hon ringer från sin fax.. men jag tycker att det är skumt att jag aldrig lär mig.

En annan sån konstig grej hände idag..
Jag kom utifrån matsalen och Hampus stod inne i köket.. vi hade inte ens tittat på varann och så började vi sjunga samma låt och vi började på samma ställe.. skummt va? :)

Ami Daimond-Thank you :P

Blåbär catering

Vad skönt! första cateringuppdraget uppföljt och allting gick som det skulle, vi fick mycket beröm och som tur var, så att jag kan slappna av så gick vi plus med den ekonomiska biten. Det var Benjie och jag som fixade allting på plats och var där till 00 mitt i natten :P way past bed time.. precis som nu.. :P "jaja, självklart, jag kan ligga" haha :D

Imorgon är det vollyboll på gympan, då är det hotpants som gäller för alla tjejerna :P hahah :D det slutar ändå alltid med att jag kommer i något som jag känner mig bekväm i :P Vi får se..

Idag var det 3ornas studentmiddag så jag kom hem för typ en timme sen, det var sjukt kul.. jag längtar så tills vi får ta studenten. Ibland är det så svårt att sammarbeta!

Imorgon är det sex & the city som gäller, längtar redan ;)

xox



New York

Skön dag idag ju :) förutom att det började spöregna på vägen till tebban och vi blev jätte blöta och den lilla volym som jag hade i mitt hår försvann helt, menmen :P Benjie bjöd mig på en kanelbulle och sen tog jag bussen hem.

Jäniför och jag var ena riktiga hurtbullar som bestämde oss, eller snarare hon bestämde att vi skulle träna för hon tyckte jag var en slöfock :P vad skulle jag göra utan dig? :P haha son köpte vi nötter och blåbär Ramlösa (som i vår cateringfirma) och åkte ham till mig och kollade på sex and the city och pussycatdolls, vilken tjejkväll ;D

"I´ve got a grey hair"
"there is nothining wrong with getting old, you said that yourself"
"yes, but this can not get old, no man wants to fuck grandmas pussy" ;)

Bilden ?http://img2.timeinc.net/instyle/images/2007/galleries/100207_sex01_400X400.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel. Underbart!

aunt Amy

"Hi Caroline
Not much new here....we visited Brigette in Minneapolis and took DZ to a dog park there. It was a fenced in area where people can bring their dogs and let them loose to play with all the other dogs. Well, this was a new experience for DZ. He started his foam fest.....and had a long slinky drool hanging from his mouth (because he was so excited to be with all these dog friends). Everyone was staring at us and someone asked me if he was a rescue dog (an abused dog, that needed a home). He suddenly shook and the drool flew through the air and landed on my shoe. Everyone laughed."

Jag saknar Usa! ;)

Ica Stop

 Nu kommer Jäniför om ca 5 minuter och vi ska gå till Ica stop och fika ;) I fredags så var jag på bio med min mormor och morfar och vi såg 21, guud vilken bra film.. jag blir taggad då ju! :P Jag vill också kunna räkna kort i Black Jack.

"Winner winner, chicken dinner! I don´t know how many times I´ve heard  that by now"

so wrong

okej grabbar ;D le canard catering är förbi, vi ska inte längre heta det utan det får bli något annat, Det var tal om Lingon eller saffran.. jag tycker att namnet saffran är slående det är jätte bra men det känns lite trisst att ha saffransblomman sim logga, det känns blommigt och töntigt. Men det kanske inte uppfattas så :) Lingon låter bra, men det är något somn tar emot :D

I feel good

Jag var på Anglais igår lördag och jag fick framma massor av mat, vad fint det blev! :D det var jätte kul, så vet nu har jag ska lägga råbiffen med örtsallad och cidervinägersenap, pilgrimsmussla med avokadoterrin och tapenad med chiliolja, ceasar halv och hel och brulee och bavaroise och sist men inte minst grillad sparris med chevré kräm. Känndes bra ;)

Jag skulle ju inte jobba i sommar, jag skulle bara ta det lungt och sova och sola och resa, men när Greger frågade mig om jag kunde jobba på Anglais i sommar kunde jag bara inte säga nej :) Fatta vilken bra ingång, tyvärr som slinka i kallskänken men jag vill lära mig allt och jag kommer inte stå där senare i mitt liv.. känns bra åndå :)

xox

Le canard catering

FAN VAD VI ÄR BÄST! :)
Åsa råkade upptäcka vår lilla hemlighet! :P haha

Idas födelsedag

Idag var det praktik mina vänner! :D
Det var himla kul att Anglais också kunde bli en rolig och bra praktikplats ;) Idag var jag själv i showkitchen de sista 45 minuterna, ahh, sjukt kul ;D

Jag har haft förutfattade meningar om Magnus, men har var en riktigt härlig snubbe jag är väldigt glad för att jag fick jobba med honom idag.. Nu har jag varit i showkitchen 2 gånger, sjukt kul :D:D jag måste påpeka att det är det varma köket ;D Efter praktiken idag så åkte vi till Åse, Nichlas och Ida, Ida fyllde nämligen år :) det var kul och jag har snackat lite med Kimmis och han kanske vill fixa en hemsida till oss snyggingar!? :P Ni vet vilka ni är! 

GRATTIS IDA!!! :D

xox

Eriks Gondolen

Så klart så är jag ett fylla-sent-på-året-barn, jag fyller inte förrän i oktober, men om det inte är fest måste man ju lyxa till sin tillvaro, igår så åkte maja jag och Jäniför till "Stockholmo".  Först hade vi planerat att försöka ta oss in någon stans men det känndes väldigt svårt så det slutade med att vi gick till baren i Gondolen som ligger vid slussen, vi ville ta Katarinahissen upp men den var stängd.

Det var mycket folk när vi kom, Jäniför började med att beställa en "piggelin" :D Jag var lite nervös, men om man ser ut att ha stil och vara äldre och inte sminkat sig för mycket så funkade det :D jag drack först en "Gondolens sour" den var jätte god, sur och söt på samma gång :P som jag ;) haha, sen så bad jag honom överraska mig och då blev det "mango martini"

Kimmen och Nichlas kom in och vi snackade lite skit och kröka lite. det var väldigt trevligt, Gondolen är så fint för man kan sitta och bara titta ut..Jag är så glad för att jag bor i Stockholm :D

28 maj

Time to move on, den 28 maj är min sista dag på Willys, det ska bli sååå skönt att få ett sjukt långt sommarlov och bara göra precis vad jag vill, Jag ska åka sista minuten med en cooling som heter Jäniför, sen ska jag soova näär jag vill och sola hela tiden! ;D

Mitt nya kök är helt otroligt sjukt snyggt :D:D:D jag ska bli KOCK!

xox

Scandic Anglais

Idag har det varit KUL på min paraktik, tredje gången i varmköket, jag är sjukt glad för det. Igår var också rolig! :D

Igår var jag med Greger nästan hela dagen och sen med Andy, Greger är bra för han vill lära mig nått, de andra säger bara gör så..
Idag gjorde jag lite grejer innan jag fick följa med Stefan upp till showkitchen :D Det var roligt :D och Han lärde mig tornera potatis bra.. med lite tricks :P Stefan har gått Hr-programmet på åva ju och han bor vid Ica Stop, det tyckte jag var lite coolt :D Jag vill inte vara i kallköket någon mer gång.. jag vill aldrig jobba med kärringar/bitchar igen, eller jag kan jobba med de men jag vill inte ha en kvinnlig chef!

Det ska vara pojkar ;D

Lindholmen luktar ofta bajs

I lördags så var de flesta hos Malin, jag tänker inte nämna de som borde (host) ha kommit. men vi hade kul utan de :P
Vi grillade på Malins lilla grill på hennes terass och alla hade med sig något gott.. så sen åt vi middag tillsammans. Det var Malin, Krille och Ligia, dessutom var Lisha en tönt som åkte hem med 23 tåget! Sen var det Benjie och Annaida och Nichlas och Lisa, De hade med sig gott och blandat och jag och Lisa konstaterade att lakritsgodisarna med lufthål i måste tuggas med öppen mun för att tillföra syre och ge en mer slående smakupplevelse ;D

Sen spelade vi brännboll och Malin kunde inte sluta skratta åt mig när jag sprang :P förlåt Malin!! :)

Kvällsluften blev kall och det var inte värt att vara ute längre, så vi gick in och lekte.. Kristoffer hade med sig lite roliga sällskapsspel, så vi delade upp oss i lag och körde hårt :)

"KRÄKMYGGA= SPYFLUGA"

Efter ett par ronder så ville vi hitta på något annat.. så då fanns det ett annat spel där man var tvungen att använda hela kroppen, men det var ingen som orkade med det! Så vi gick och la oss.. Malin och Kristoffer är lika svettiga som min mamma och min bror :P

När jag kom till tibble nästa morgon för att hämta min moped så var det inte en rolig syn och jag var tvungen att bryta ihop.. lisha, du hade lite rätt, den var inte borta men FAN heller hel :´(

xox

Valborg i Näsbypark

Jag jobbade den 30 maj, lite segt men det vra helt okej.. sen kom inte bussen så jag tog en taxi direkt till Malin, guud vad skönt att det finns taxi :D Malin Jäniför, Sara och Maja hade precis ätit klart när jag  kom så jag glufsade i mig resterna sen stressade vi iväg till majbrasan i regnet med ett paraply  som Maja höll i, "I´m always on your left!" ;D

Vi gick några varv runt brasan och till sist stannade vi och skapade en egen liten bubbla, kalla och blöta stod vi i regnet under Majas paraply och körde akapella på "stand by me" tills brasan brunnit ner och Sofia Tove och Sigrig kom :P Sen gick vi till Fredrik och där hittade vi världens coolaste hatt, den var röd och hade slangar på sig, en sån där suparhatt ;D vad roligt vi hade med den :D

Dessutom ska jag berätta, framför allt för att lätta Jäniför :P, att min kusin har fått ett namn, istället för det omnämnda Pösa är det nu, och kommer att förbli Paula! :)

Känndes lite konstigt att jag inte träffade nån av hrgrabbarna.. men vi kommer igen!! ;D
xox

RSS 2.0