21/7

Det var definitivt dagen med det största D:t. Vi skulle åka till Smögen och övernatta på smögens camping. Sofia och jag fasade tanken att bo på en campingplats i 2 nätter medans Sigge tyckte vi var töntiga!

Jag vaknade upp på morgonen och berättade om min dröm.. Jag hade drömt att det var en arg hon kvark utanför skogshyddan som typ såg ut som ett monster som var jätte arg för att hon hade ungar där och sen kom det en vit duva och satte sig på mitt huvud.. och grep tag i mitt hår, snacka om att jag var skräckslagen! Sigge och Sofia hade hört mig stöna bekymrat när jag drömde och drivigt med mig för det! ;) Jag bjuder på den grabbar! ;D

Efter en lång tid av mysigt frukostätande och slöande så skulle Sofia och jag fiska krabbor. Det var skoj! Vi fick 4 krabbor inom loppet av 7 min och sen var det som att krabborna tagit slut för vi fick inga mer. Vi körde ett rättvist krabbrace och alla vann! ;) Vi försökte också övertyga Sigge om att hon verkligen missat något!

Sen packade vi ihop och åkte till Hamburgsund för att handla torrvaror till campingen, hela bilen var full med packning.. tält och sovsäckar och diverse väskor och påsar.

Jag är också tvungen att här ta upp ett åkerkommande diskussions ämne som var just om vi skulle dela mat/korg/allt, och första gången det kom upp blev det catfight på Ica skutan i Hamburgsund ;) Sen betalade alla var för sig och vi lyckades köpa nån äcklig pepperoni! När vi väl satt i bilen så var det raka vägen mot Smögen!

När den lilla röda tjejbilen sakta åker ner på området som är utsatt för camping gäster under 25, så kände jag mig väldigt uttittad. Sen blev det inte lättare när det såg ut som att det bara var killar på området, ah eller.. det var 2 kvinnliga ryssar också som sov i ett pyttepyttepyttelitet tält..

Vi packade upp tältet så gott vi kunde medans de riktigt coola killarna på volleybollplanen frågade " vill ni ha hjälp eller, tjejer?? höh"
Vad ere frågan om? som att vi inte skulle klara det! Det var utmanande och riktigt jävla rooooligt.. det var en av de tillfällena då jag nästan kissade på mig av skatt. ;D

Sen satte vi oss i tältet och käkade för oss själva! Dröjde inte länge förrän det var dags att tagga till rejält för första utekvällen i smögen! Sofia och jag satt i tältet och delade fickspegel och skrattade åt varandra!

- Var kommer den ifrån? Har du köpt den själv? Tycker du att den är bra?
- Vad fan ere frågan om!? Jag vet inte!

Sen så träffade vi Patrik, Peter dackessions andra halva.. det var en spännande upplevelse.. ellerhur Soffi!? ;D

Dax att gåååå den långa vägen över smögen bron till PARTYYYT!! :D 

Rooolig!


20/7

HUNNEBO! HUNNEBO!

Sofia, Sigge, Carro och jag satt på bussen mot smögen för avstigning vid Hunnebostrand. Vi käkade middag på Bella Gästis och begav oss sedan ut på bryggan. Carro skulle träffa en vän som också heter Sofia som i sin tur hade några vänner på en segelbåt, det tog inte lång tid innan vi alla fyra satt på en segelbåt och smutta rosé ;) 

Där satt några stiffa 30åringar från Stockholm som ioförsig verkade ha roligt men dem var verkligen anledningen att man hellre spenderar sin semester på västkusten och så kommer de hit också och försöker förgöra det som är bäst med den här sidan av Sverige!
Patrik från stockholm - Det bästa av två världar! eller hur?.... Vad ere frågan om!?

S:en och jag lämnade Carro på segelbåten och Begav oss mot kanten för att träffa SnyggNichlas, Mattias och Jocke. Kanten var smockat.. jäklar vad fest det var! ;D

Vi beställde in en flaska rosé och fick sällskap på uteserveringen av ett flertal trevliga snubbar, men jag har valt att minnas en snubbe specielt. Han åkte spark från en buske och pussade sin mamma på munnen och höll Sigge i handen, jag tänker inte nämna vad som hände på bryggan ;) Han var lite småsugen på Sigge och snacka om att sigge var lite småsugen tillbaka, i alla fall den kvällen. "Simpa- från en annan del av köping!" ;D Snacka om att det var roooligt!

Lånade ut lite pengar till Nichlas så han kunde bli full. Carro och jag shottade jägermeister på dansgolvet som var knökfullt och sen var det ett flertal andra äventyr! Typ teqila i baren och en flaska rött! haha

Efter Kanten drog vi till KGB, kommunistklubben som ligger i källaren till Gästis i backen och kastade pil! Men eftersom att det var sååå himla lång kö till "Gästis" så kom Carro på den briljangta idéen att gå genom köket! Snacka om att vi var roade, lite glada i hatten annars hade idéen aldrig kommit upp. Vi gick ut genom någon dörr och kom ut på trädgården, sprang upp för en trappa och kunde se in på "Gästis". Carro fick spatt och skulle definitivt in där! Det fanns en dörr utan handtag på utsidan så där stod vi båda och bankade och skrek tills det var någon som öppnade dörren. Vi var ju lagom tröga i huvudet så han hann stänga igen innan vi reagerat på vad som hänt!

Som när man får en chans och man inte tar den och inser då att det kommer aldrig mer komma en sån chans, såååå himla snopet att stå där utanför dörren med ömmande händer för att man knackat så mycket och sen bara få inse att det var förjäves ;D men det var roligt! eller kanske snarare "heelt sjuuuukt", verkligen något att skratta åt!

I taxin hem så försökte Carro förhandla sig till ett bra pris som om vi vore i Bulgarien, och så berättade hon för taxi chaffören hur det var i Bulgarien när hon var där. Tillslut sa chaffören att han tyckte att hon hade glappkäft och att hon borde låta oss sköta förhandlingarna! Guuud vad hon pladra! ;D medans det här pågick i framsätet så satt S:en i Baksätet och sjöng och fnissade!

..en minnesvärd kväll..

veckans sammanfattning

Nu ska jag skriva igen efter många dagar. Sofia och Sigge kom till Bredfjäll i söndags och vi har hittat på diverse roliga saker. Vi var bl.a. i Hunnebo och hälsade på SnyggNichlas, och 2 kockar från tenndalen, Jocke och Mattias, Mattias försvann dock in på småtimmarna. Min nya bonus syster Caroline var också här den veckan och vi hade verkligen "sjuuuuukt" kul! hunnebo var nice!

Dagen därpå åkte vi till Smögen för att festa och hälsa på Johan, sen visade det sig att Mattias, som var på Park samtidigt som Ligia, också jobbade på Skäret. Det var roligt! Sen får man ju inte glömma alla äventyrliga båtfester som helt spårar (oftast) ;D

"heelt sjuuuuukt"

xoxo // 
            Något annat än Carro!

2, 4 och 5 juni var händelserika dagar

2 Juni var det spring prom på Täby Park





4 juni tog tibble studenten





5 juni var min stora dag. Jag fick äntligen ta studenten!







Allting gick så fort och nu är det över! Konstigt va!
Ibland måste man få tänka tillbaka.. försöka komma på hur det verkligen var?


Jeg elsker naer du smiler..

.. VA? Vad ere du säger?
-Jeg elsker naer du smiler!
Jaha, haha Tack! ;)

Några dagar på festkusten har inte skadat hälsan, snacka om roooligt (på svenska)! ;D
Vi åkte till landet på torsdagen, och hade bestämt oss för att göra nått annat än att bara vara på landet. På Fredagen spöregnade det så både Jäniför och jag var otagade på att ta oss någonstans. Så vi stannade hemma och bara va! Men det gjorde oss inte ned stämda och på lördagen var det definitivt bättre väder så vi tog bussen till Grebbestad för att få dansa lite.

Och oj vad vi dansade! ;)

Först gick vi några varv på bryggan i grebbestad och kollade in alla minisar som bara hängde på bryggan och på berget för att det inte kom in nånstans. De var väl typ alla mellan 14- 17 år, de kom i alla fall inte in på krogen. Sen var vi trötta på att fasineras av dräggiga Grebbestad så vi ställde oss i kö till "Konserven".

Snacka om överpris Jäniför! Men det var ju värt det!? ;D

Förutom att dansa träffade vi en del roliga snubbar, bl. a. en kille som hette krille. Han bodde en bit utan för Åmål bortom civilisation och han berättade för oss att det var så bra att bo där för det var så nära till allt! "Bara 15 mil till Göteborg" haha :D

Han hade också en teori om att vi skulle "para oss" så skulle det bli små griskultingar, han sa i princip att jag var en gris! Bra raggningsreplik! ;)

Den roliga kvällen i Grebbestad led också sakta men säkert mot ett slut. Men vi var nöjda med kvällen! På söndagen åkte vi till Göteborg och gick på Liseberg, vi upptäckte att vi aldrig kommer växa ifrån den där lusten att bara få springa runt på nöjesfältet som 2 barn, HÄRLIGT! :)

Jäniför och jag sov över natt i Göteborg, blev verkligen inte som vilken natt som helst! Vi hittade var de plaserat den nya "spritluckan". Jag är glad över att jag fick följa med till spritluckan på Park Lane med Peter och kockarna. Nu är det ganska längesen, men det var jävligt roligt! 

Park Lane var bättre spritlucka än "Berså på Söndagar". Men jag klagar inte, det var smockat med folk och jag kom inte längre än till Garderoben innan det var en snubbe där som sa att jag var "oerhört charmig" ;D helt sjukt!

Sen var det mingel och dans hela kvällen, vi skulle ju bara dricka lite rosé och prata om Santa Barbara.. men det slutade med något helt annat! (Snacka om annat!)

Vi träffade några riktigt trevliga norrmän. De jobbade som fotbollspelare! Coolingar jue.. Jag lärde mig en del norska den kvällen.. ;)

Sammanfattningsvis så vill jag få mig själv att sluta bli så förvånad när folk på krogen tror att vi är 22, 23 eller 24 år gamla, det är också sjukt, haha! ;)

Grymt roligt hade vi i alla fall, även om det finns en del funderingar över helgen!
Mycket att tänka på Jäniför? ;)



Fan vad jag älskar att dansa!   xoxo




Vi är på gång, vi är laddade, vi är tända!

Igår kl 12.30 skulle vi ses vid näsbyviken, Tove och Soffi var sena, Jag, Thomas och Fredrik väntade tålmodigt tills de kom och sen åkte vi ut med Fredriks båt. Vi töjde fast båten vid några klippor i kyrkviken och badade och solade hela dagen :D Det var roligt och sjukt mysigt bara! Tillbakavägen var väldigt mycket mer äventyrligare än ditvägen, jag satt fram och hoppade med vågorna! ;D Jag älskar vattnet! Tack för en trevlig dag grabbar ;)

Idag har jag och mamma spenderat minst en timme på att översätta mina betyg till engelska. sen faxade vi in de till Santa Barbara City College och jag ansökte om en plats till höstterminen.. men bara för att se om jag kommer in, vi åker inte förrän i Januari.

Vi ska göra Santa Barbara osäkert! ;)

Jäniför och jag pallrade oss ner till näsaäng för att spela volleyboll vid stranden och njuta av det fina vädret.. när det är så varmt är det nästa jobbigt att vara någon annanstans än vid vattnet!

SnyggNichlas ska åka till västkusten och jobba, jag kom på häromdagen att det är flera som jag inte pratat med på riktigt länge som jag faktiskt saknar! Kollade in några bilder från PeaceandLove och ångrade att jag inte varit där.

Dax att ta körkortet på allvar nu!

In the summertime when the weather is nice, you can reach right up and touch the sky! :D

Sommarn känns gryyymt skön!

Fina bilder från midsommar!!!

På båtbryggan i Hunnebostrand, moppepojkarnas stammishak!
Mjukglass i Hunnebostrand
Majas tipspromenad, jag bestämde mig för att ifrågasätta naturens krafter!

Innan fest i Kungshamn så var vi i smögen i hopp om att finna PartyGrooves, lagom lulliga!? ;)
Riktiga må-bra foton!


RSS 2.0