"Fittöra"

Nu sitter vi här tillsammans igen. Jäniför på min sängkant och jag utfläkt på hela hennes säng ;) Tro det eller men Jäniför är sjuk igen! haha denna gång blev det en "middle ear infection". Den grekiska doktorn sa att det var bra att hon kom dit i tid för annars hade det angripit båda öronen ordentligt vilket det inte hunnit med än!

När jag skulle förklara för Svante vem Jäniför är så lät det såhär - Lång, blond, blåögd och snuvig.. oerhört roooligt! ;D

Hotellrumssyslor:

Vi käkar 400g M&Ms per dag
Käkar chips (utalas med bred söderstockholmska)
Powernapar nakna
"smörjer oss många gånger dåra"
Äter pasta
Lyssnar på Krunegård
Svårt att komma överens om ac-tempen...
...Vilket resulterar i att en av oss alltid fryser eller lökar sönder

Vi har kommit fram till att det inte är mycket aktivitet i rum 3 på Megali Amos House

Over and out, big C and big J... Lifes good!

Lördag

Idag var Jäniför och jag ute på stranden kl 12.15 vilket är duktigt för oss dåra.

Partyt börjar inte förrän halv 3 här på skiatos och slutar vid 5 eller 6 på morgonen och så ska man fyllekäka croissant med nutella och ta sig hem så man sover inte förrän kl är typ 06.30. Det innebär att det är väldigt svårt för oss att komma upp mycket tidigare än 11, 12 snåret. Men som sagt, idag lyckades vi med det! Vilket också resulterade i att vi brände oss dåra! Vi har en såndär vacker röd nyans på rumpan och svanken fick sig en dänga också.. Jäniför är måtlig och jag är värst!

När vi kom såg de alla ut som "stranded wales" men sen blev det leka av medans Jäniför guppade runt den skvättande barnaskaran på en blå luftmadrass.

Tolle, Isen, Nicco, Linda, Jerry och Malin gick sen tillbaka till hotellet för att käka pasta ;) Då blev Jäniför och jag trötta på allmänheten så vi tog varsina madrasser och guppade ut på havet.. långt där ute finns det några gula bojar så Jäniför fick holla bojen och min madrass och så låg vi där och solade tills de kom tillbaka och lite till, var nog då som vi sakta men säkert förvandlades till grisar guppandes på "the big blue"

Vi har käkat inne.. pasta såklart.. har ingen kommentar till det...

Nu har vi också sovit en timme så vi är "sjuuuukt" taggade för party! Alla greker vi har mött säger att det är ikväll man ska festa! ;D

Nu taggar vi med When love takes over - David Guetta och Kelly Roland


"Det är inte hur man har det, utan hur man tar det"

xoxo





 


"Det brände faktiskt idag.."

Jäniför skulle berätta en viktig sak:

"Om man ska ha sex, så måste man smörja sig många gånger"

I själva verket pratade Jäniför om att använda solskyddsfaktor 6 på stranden och då så måste man smörja in sig många gånger.

Tydligt bevis på att Jäniför ibland kan ha lite svårt för att göra sig förstådd!

"De e heeeelt sjuuuuukt" Rooooooligt!
xoxo

Raazzmataazz!

Sen sist har det hänt mycket sjuka grejer. Man kan ju börja med att säga att vi trivs bra!

Vi har nu bekantat oss med Tjejerna och Malin och vi har sjuuukt kul ihop :) Tisdag är som deras lilllördag så självklart skulle vi svira då! Vi började på Crazy Piano bar och det var verkligen nice stämning, väldigt många skandinaviska gäster och en skåning som satt och spelade piano. Efter ett tag så kände jag hur hormonerna spratt i kroppen och jag ville dansa ;)

"Gisela, du bara skratta åt mig när jag skulle ge dig en liten lapdans dåra!"

Så Tolle och jag dansade till några låtar.. sen efter ett tag så lyckades vi slita med två andra lyckliga själar, nämligen Lise och Jäniför. Det är svårt att förklara med ord men det uppskattades! Sen gick vi vidare och på vägen till hamnen så stoppade en snubbe oss och vi fick massa gratis drinkbiljetter på My house. Så vi pallrade oss dit, sen tog det inte många drinkar innan tolle inte riktigt visste vad som var fram och bak eller upp och ned :P

Det slutade med att Linda och Malin körde hem Tolle i en barnvagn, lagom sliten med en stor reva i klänningen, sen sov hon långt inpå nästa dag ;)
Samtidigt så var jag, Jäniför och Nicco kvar på BBC och dansade på varsitt bord som stod utspridda på dansgolvet.

Dagen därpå var det slappisnjutning på stranden ;)

"It´s so greek"
xoxo


Megali Ammos House

Nu har jag varit på skiatos i ca 30 timmar och jag trivs redan!

Jag och Jäniför fick skjuss av Sussie på månda morgon, det var verkligen skittrevligt. Vi var tidiga till incheckningen så vi slapp den långa kön och hade "sjuuukt" tur med vikten på våra väskor och slank smidigt igenom säkerhetskontrllerna. Vi hade massor av tid så vi vandrade i taxfreeshopen och Jäniför köpte en stock General white och bioterm bodylotion ;)

Eftersom att det kostade mer än 500 kr så fick vi ett beachtennis som man kan spela fia och schack på. Nice!
Sen satt vi på arlanda och käkade fruksot i godan ro då Jäniför plötsligt insåg att vi borde masa oss till gaten. Vi gick på toa och tog den tid vi behövde och sen kunde vi höra "Final call". Vi insåg då också att vi var långt ifrån gaten så Jäniför började få spasmer och jag sa att det är lungan.. men så rätt som det var så ropades våra namn ut i högatalaren, "Jennifer Sporrong och Caroline Eduards Jannusch kontakta utgång F31" x2  Då började vi springa, "rooolig, roolig, rooolig" ;D

Väl på flygplanet så sätter vi oss på 32 C och D. När vi är redo för "Take off" upptäcker vi att två grekiska kärringar sitter på våra platser, 32 A och B. Men som sagt det var inte läge att ta upp det då för vi var precis på väg att lyfta. Jäniför tyckte inte att det var så viktigt och att vi bara skulle skita i det men jag var "sjuuukt" redo för att ge de vad de tålde, rätt ska va rätt! Det var inte ok! Så när bälteslampan släcktes så bytte vi plats och jag tog ett snack med de.

- Ursäkta, ni är medvetnma om att ni sitter på våra platser va?
- Vill du byta!?
- Eh.. JA, men det är ok med mig om vi väntar med det tills din vännina vaknar.

Där var jag verkligen snäll och sen börjar hon gosa in sig och fälla sätet för att sova hon med, tror ni inte att jag lackar då eller!

Efter en timmes skickande av onda blickar och mörka statiska vibbar så var de äntligen villiga att ge tillbaka våra platser.
Jag: Vi kanske ska byta? va!?
Drygt svarade hon bara: mmm

Jävla kärringar alltså, jag lovar att de snacka skit om oss på grekiska.. men Jäniför kan intyga att jag var rätt nöjd när jag fixat tillbaka platserna. ;)

Det är något visst med att åka charter, förra gången jag åkte charter var till turkiet och då klappade alla händerna när vi landade och andra sånna typiska saker hände. Men den här gången åkte vi buss i 10 min och sen gick nästan alla på bussen av och följde en vingreseledare som ledde flocken och räknade antalet kor.. Jag och Jäniför kände oss som lydigt boskap på dagis.. typ.. ;)

Där längs ned vid en trappa stod Malin! Vilken lycka att se henne ;D Hon visade oss runt och hon visade oss stan, nattlivet verkade ha stor potential som vi ska utforska idag.

Tro det eller ej men igår var det inget party för mig och Jäniför. Det var tvångs togaparty istället med "jag har aldrig" på Malins hotell. Trevligt men nu taggar vi JÄRNET!!!

Tänker på er här! <3

Taxi från Strömstarevägen

8 timmar kvar tills vi tar taxi till arlanda för att åka till Grekland!



xoxo finest

Kulturkalaset i Göteborg 13/8

Vi sov länge och Jäniför speciellt njöt av semester! Vi gick upp vid 12 och käkade lite havregrynsgröt sen satt vi och hörde på nått rep på Götaplatsen. Sen beslutade vi att vi skulle gå lägga oss igen! Det var urmysigt! Så vi gick runt i Piamas tills kl var halv tre ;)

Sen var vi tvungna att ge oss ut på stan! Bara för att vi fått lite smått ångest ;)

Det blev en aningen lugn kväll, vi bestämde oss för att gå på bio och det var ju en självklar film som vi båda ville se- Sommaren med Göran. Vi la märke till att vi skrattade mest i hela salongen, men det är verkligen Stockholmshumor. De driver med västkusten och de driver med dryga stockholmare och det tycker stockholmare är roligt! Dryga skämt går ofta hem på Sveriges baksida ;)

Efter det var vi proppade med godis så vi vandrade lite upp och ner för avenyn och då blev vi oerhört partysugna så vi sparng hem och gjorde oss i ordning och drog till Bryggeriet för gratis inträde och bara dansa till rolig klychig musik :)

På bryggeriet träffade vi Kalle och Hasse från Falun, roliga snubbar! Kalle, Jag och Jäniför gjorde dansgolvet osäkert ;) Kalle och Hasses Pappor- Bengan och Peo är väldigt snåla.. så förut när de fortfarande bodde i falun hade de kommit på att man kunde spara pengar på att spara vatten.. Så Hasse fick inte spola när han kissat. och Peo  hade också lyckats hitta toapapper med bara ett lager så det kändes som att han torkade direkt med handen.. det var en sjuuuukt rooolig kväll!

Jag var kramgo och hade ett vackert leeende! "Jag är ett kap"

Jäniför och jag dansade till I'm so excited ;D

"Ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det!"


Stockholm- Skiatos

Nu sitter Sofia, Tove, Jäniför och jag och fikar.. Det var längesen! Jätteroligt att få uppleva det här igen.. jag älskar det! ;)
Jäniför säger nu att det är 30 timmar kvar tills planet lyfter från arlanda.. Tagga!

Kulturkalaset i Göteborg 12/8

Jäniför och jag vaknade sent! ;)

Vi blev väckta av mormor och morfar som undrade om vi skulle fika med de och Margit på Paley innan de åkte tillbaka till bredfjäll. Vi slängde i oss massor av havregrynsgröt och i princip rullade ner för trapporna och ut på avenyn. Vi var äckligt mätta! Men en chai latte på det var inte fel! ;D

Sen gick vi ut på stan för att söka jobb och shoppa lite för de pengarna vi inte har ;) Mötte upp Mattias som gick med oss till nordstan och sen hade tiden gått så fort så det var redan dax för hemgång så vi skilldes åt igen. Vi lunkade sakta upp för Avenyn och stannade och köpte pasta som vi skulle äta 3 dagar i rad! ;)

Medans vi satt och åt vår pasta så kunde vi höra Hammerfall spela på Götaplatsen, trevligt med live musik till middagen! visst Jäniför! :P

Mattias hade kirrat biffen så vi skulle alla till Nivå, men Jäniför hade minsann hört att Markus Krunegård skulle spela på Kungstorget o vi ville verkligen se honom.. Så vi tänkte vi kollar på honom och sen träffar vi Mattias och Adam.

Det var gryymt.. Krunegård var jättebra! me like! Jäniför och jag stod där som två fån och hoppade runt samtidigt som vi inte förstod varandra, Jäniför har varit snuvig nu i 3 månader så hon varken hör eller pratar tydligt.. Det har funnits sååååå många gånger vi missuppfattat varandra för att Jäniför sludrar eller inte hör att jag säger JA... hon tror att jag säger VA? och så berättar hon hela historien igen! ;D "sjuuuukt roooligt!" oftast! ;)



Sen var det fest på Nivå!!! ;D
"Ibland gör man rätt ibland gör man fel"- Marcus Krunegård

Kulturkalaset i Göteborg 10-11/8

Hemma igen!

Vi hade absolut ingen aning om att det var jippo i gbg men vi hade verkligen lyckats tajma vår resa med kulturkalaset i Göteborg vilket var en härftig upplevelse!

Jäniför och jag har haft det rooooligt vill jag lova! Jag åkte till gbg på måndagen och då fick jag sällskap av Svante för Jäniför skulle på studierådgivning och läkarbesök så hon kom inte förrän på tisdagen. Måndagkväll var kul, jag och Svante stod på balkongen och drack vin tills vi kom på att fan vad roligt det vore att gå ut på krogen så vi pallrade oss iväg till måndagsklubben på berså, där var det drag! Vi kom hem sent och fick inte sova så länge.. vaknade sent och bara tog det lugnt.

Sen hämtade vi Jäniför på Nisseterminalen och det var då Svante och Jäniför träffade varann första gången, sen åkte vi runt i gbg med nedvevade rutor och spelade "kom igen, Lena" på högsta volym! Underbart ;D



Sen åkte Svante hem till Trollhättan. På tisdagkvällen träffade vi Mattias och hans vänner, Adam och Armin på SoHo på kungsportsplatsen. Vi drack ett glas rosé och pratade om livet. Sen gick vi hem till lägenheten och spanade lite på avenyn från balkongen. Massor av folk överallt så vi gick runt och tittade på människor och käkade langos. Trevligt! tack Mattias! ;D

"Det är inte hur man har det utan hur man tar det"



Några timmar kvar..

Imorgon bär det av mot Göteborg, förhoppningsvis Sofia och jag med Jäniför i släptåg ;)
Vi, eller om det bara blir jag åker intercity ner.. men dock första klass :P

Ser fram emot det!
xoxo



The Postman Always Rings Twice (1946)

Känns som att det är dags att kolla in några gamla klassiska filmer, speciellt med tanke på hur man inspireras av de snygga damerna på duken.

Titta bara på Lana Turner som hon heter!



xoxo

Sveriges framsida!

På måndag åker jag till Göteborg! Åhh det var längesen, det ska bli himla trevligt! förhoppningsvis kommer Sofia med och Jäniför komer på tisdagen. Jäniför har nämligen fixat studierådgivning till Santa Barbara på Kilroy kl. 11 på måndag.

Tänkte vi skulle träffa lite roooliga människor då också! :)

Vi kommer hem igen den 15/8 och då är det bara 2 dagar kvar tills Jäniför och jag åker till Greace! :D

Det ska bli så sjukt skönt! Snacka om att vi känner oss lite mogna som har betalat lite mer för att bo bekvämt ;) och vi bokade så tidigt som i mars, det är en planerad resa! Jäniför- en sak mindre att tänka på! ;)


Det här kommer vi se varje dag i 2 veckor, smärtsamt jobbigt! ;D

Göteborg, here we come!

xoxo //   
             finest   ;D

Vi tre i gbg!

Det finns mycket att tänka på just nu. Jag är väl mest beskymrad för att Jäniför inte kommer kunna få ett jobb i gbg och att jag då kommer bli ensam där. Det är inte det att jag inte kommer klara mig, frågan är bara om det blir vad jag förväntat mig. Jag oerhört lycklig över att Sofia säger att hon kanske är på, nytt hopp för mig.

Det roligaste vore ju om vi kunde bo i gbg alla tre och bara leva loppan och träffa nytt folk. Det är min dröm!

Men samtidigt finns det väldigt mycket att vara glad över just nu.. livet flyter på och jag mår bra. Antagen till sociologi i gbg och granterat antagen till Santa Barbara City Collage.. känns som att om nått går fel så kommer inte det vara hela världen! ;) därför funderar jag inte så mycket på framtiden!





Anledning till att vara lycklig!

Prio Anm kod/Utb UG-MV Urval Ant i UG
3 GU-17509

Kurspaket: Sociologins grunder
hp, Dagtid, Helfart (100%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Göteborgs universitet,
Göteborg
Grundnivå


  BG-13.70   


   Antagen    


          33

omg..

Det här är definitivt ett "villha-objekt"! Från viktoria secret! 

kvällen den 21/7

Det tog ett bra tag att gå till Smögen "but we did it".. när vi väl kom till bryggan så dröjde det inte länge förrän vi såg skäret, och jag kunde skymta ett ansikte som jag kände igen! Mattias jobbade också på skäret! Han praktiserade på Park sammtidigt som Ligia gjorde. Sjukt roligt att träffas efter en lång tid, Mattias var ju rätt förvånad över att vi var på rätt sida av Sverige om man säger så! ;)

Vi kom in och fick njuta av att det var pianobar och dricka rosé men gissa vem som stod i baren om inte självaste Johan. Det var ju ioförsig en av anledningarna till att vi åkte just till Smögen. Det var roligt att se honom igen och han var sig lik ;)

Vi pratade lite och sen fick jag och Sofia shotta teqila gold strike, det var fan nice! smakade som kaneltuggummi och var klart som ren sprit brukar vara med små guldflingor som sakta dalade ner till botten på glaset, Sofia trodde att det var kork! oerhört rooooligt! ;)

Snacka om att det vart napp fort där i pianobaren, några Näsbyparkare med hänghaka och rent av medelålders trodde seriöst att de skulle få oss fräscha lammkött.. men där gick de på bet ;) Mattias jobbade klart och sprang hem och ducshade, kom tillbaka rekordsnabbt.. vi lämnade pianobaren och drog till Lagergrens. Gissa vem som var på Lagergrens om inte självaste prins Philip som abbonnerat typ hela nedervåningen och stod omringad av tjocka snubbar med pengar som bara sprutade Crystal, "det är ju såååå mycket coolare att spruta ut sin champagne" ;) Det var såå hans fel att vi knappt kom in, men det ordnade sig, vi hade ju mattias! ;)

I wanna rock n' roll all night, and party everyday!

Började tycka att Lagergrens var lagom svettigt och dessutom så hade vi fått ett sms från Johan som sa att det var dax för hamnen 4. SÅÅÅÅ.. man kan gissa vad som hände!!?? joo, vi drog till hamnen 4! Där var det bra fest.. det var längesen jag fick bra fest! Johan hängde i baren så jag hängde mina saker där och jag, Sofia, Sigge och Mattias dansade tills det stängde och lite till! ;D

Sen när festen var slut var det bara att gå den långa vägen tillbaka till vår "älskade" camping. Snacka om att Sofia tyckte att vägen var lång, latmask! Och snacka om att Sigge blev stressad av att jag hela tiden berättade för henne att promenix tempot var aningen högt! ;)

Vi vaknade på morgonen utan huvudvärk med ett smile i ansiktet, fan vad vi hade haft kul!
Eller vänta lite, jag pratar nog bara för mig själv vad det gäller den saken ;D

xoxo


RSS 2.0