"demoktatisering av familjen"

Vi har sååå redan gått igenom det här förra seminariet! Det är ju både bra och dåligt iofs men man tröttnar ju lättare då.

Imorse vaknade jag av att Laila ringde kl 10.30 vilket var tiden vi skulle ses på sociologiska instutitionen så jag hade försovit mig. Hela min morgonplan var förstörd, det var första gången som jag hade bestämt mig för att gå upp lite tidigare för att duscha i lugnt tempo och sen gå runt i morgonrock, koka lyxhavregrynsgröt på dinkel och koka kanelte. Sitta i soffan framför teven och läsa DN.. istället fick jag duscha 5 min och slänga på mig mysdress och springa till skolan med halvblött hår och knappt sminkad.. men så blir det inte alltid som man tänkt sig xD

Idag har vi också försökt planera sthlms resan lite mer och kommit fram till ett och annat, tyvärr så följer inte Adam med. Det blir bara Mattefnatte och jag och vi ska åka buss ;)

Igår var första dagen som jag varit i Göteborg utan att träffa Mattias, snacka om sällskapssjukt! :D

Börjar tagga ordentligt nu till SBCC, pratade med de igår och kom fram till lite saker. Men jag lackar på att han som är ansvarig för Haley house inte hör av sig. Jag har mailat honom igen och frågade hur långtid det kommer ta innan han vet om vi kan få ett rum i Haley house och han har dröjt flera dagar med att svara, vad fan ere frågan om?

Nu måste jag verkligen börja göra tentafrågorna, lovade Laila det! Så "opepp" på de!


"Och jag ramlar glada Gatan fram"
                                                xoxo
                                                   Sveriges Framsida


"Nu ska vi inte sova, nu ska vi inte sova"

Nu sitter Mattias och Adam och kollar på film, mamma har lagt sig och Jäniför tror jag är med Amanda..
Någorlunda koll har jag ändå! ;)

Det känns verkligen som att jag har bott här i flera månader men om man räknar dagarna så blir det bara ca 3 veckor, konstig känsla.. men jag kan ändå förstå det. Finns mycket som händer just nu och det har hänt väldigt mycket saker på de gångna 3 veckorna.

Jäniförs aktivitet på facebook fick mig att kolla på bilder från när ni överaskade oss..

Det var nice!
xoxo








WLAN

It´s called telia homerun.. sååå nice! ;D

Jag står vid fönstret och försöker få in svag täckning så jag kan skriva ett kort inlägg. Mamma är här, jätte mysigt att få vara lite på tumanhand med henne, det var längesen.

Igår var vi på Ikea och köpte saker som jag skulle ha användning för. Det var en hel del saker som slank ner i påsen, bl.a. 4 lattemuggar, en ugnssäker form, extra hyllor till garderoben, 3 svarta flisfiltar, en extra kudde, påslakan och örngott.. får heller inte glömma att vi köpte en skohylla och en helkroppsspegel! känns helt underbart!

Idag började vi dagen med att äta frukostbuffén på Eva´s Paley med Ulf. Det var trevligt och sen strosade vi bara på stan hela dagen, mysfaktorn var hög :)

Jag börjar känna mig stressad med tentafrågorna nu, Laila och jag har bestämt att vi ska göra de tillsammans så det löser sig.

Tips. Ring 118 118 och fråga om adressen till Mekonomen i falun. klockrent!

xoxo
C-hoe

Trevligt besök!

Nu sitter vi, SnyggNichlas, Chris och Kristian och jag på evas paley och slöar.. ingen orkar göra någonting. Bara tanken av att de ska behöva åka buss till Partille för att hämta dears bil är dena döden typ! ;)

Det känns mer och mer som att jag börjar leva här nu! Jag kommer snart igång med bloggen igen.. måste bara komma igång med livet först!

xoxo
love gbg

3 dar

Adamboy, C-hoe och Mattefnatte är the gbggang! I alla fall om man frågar 2 drunka vänner till mig som pussar varann på brösten och pratar norska- Jeffa och Soffa från mio! De fyllesnacka med oss hela kvällen igår! Det var uppskattat ;)

Jag har flyttat till Göteborg nu.. Göteborg är min hemstad.. Jag har vänner här.. Jag går i skolan här.. Livet är Göteborg nu.. Det har blivit så..

Nu sitter jag hemma hos Mattias och lånar hans internet, sånt är livet! jag ska fixa internet till avenyn.. det kommer..

Love life xoxo
// Finest




Ps. har börjat hålla på blåvitt


Inte ok!



This song sums up our greek vacation


RSS 2.0