No unsatisfactory here!

I did it! I passed! Idag var det uppkörning och jag klarade det! :D fan vad glad jag är… Love life! <3


Down town, here we come!

Men guud.. jag kan ju inte glömma att berätta att vi ska flytta. Så fort Domenico hittat nya hyresvärdar kommer vi inte längre finnas på kontraktet och vi måste flytta ner från de höga Bergen I Montecito.. haha nice! Lägg sjuuuukt stor innebörd I ordet NICE den här gången! :D


På Ralph's en onsdags kväll

En onsdag utan Sharkeez kan vara rolig den också. Först var vi på Ralphs och handlade mat för att åter fylla vårt tomma kylskåp, sen var alla sååå hungriga så vi körde en riktig americanare och åkte till McDonalds. Mmmm gott!

 

Hela min undre kropp är nu stel och öm, träningsvärk tror jag att det heter och Jäniför nämnde något om det också om jag inte minns fel ;D

 

Jag har såååå sjukt mycket att göra men det ska jag inte bedröva er med där hemma.. Jag börjar också bli sjukt nervös inför uppkörninge.. aaahhhhh!

 

Nu är det dax för mig att sova.. see yea!


Late Las Vegas by Jen!

Jäniför har äntligen laddat upp några få bilder fån Vegas.. Jen’s kamera dog på fredagen så det blev aldrig så många bilder med den, det är förklaringen till att inte Facebook är overloaded med bilder I Jäniför’s “USA”-album.
HAHAHA! Vilka riktiga snyggingar… “Vegas baby, Yeah!”

Peanut Butter Cups, Pringles och Kaxiga tjejers guide..

...och ej att förglömma, varitt stort glas mjölk med is! Vi har det bra vi..

Idag har varit en riktigt lång dag. Den började med att vi lämnade Ellins hemma för att ta en trip till LAX och droppa av Elisabet, tråkigt att två veckor gick sååå fort! Vi var hemma igen vid fem typ och då hade Ellins fixat och dukat med gårdagens rester som var taco.. muuummmms.

 

Vi käkade och sen var det dax för mig att övningsköra med Domenico. Det gick bra! :)

 

Sen blev det fort kväll och Jen blev rastlös och och desperat ville festa. Efter mycket letande efter dugande fest blev det tillslut en fika på Starbucks istället, vilket var trevlig också, eller hur Jen!? Och gissa vad, På Starbucks, helt plötsligt när ja skulle fylla på socker i min latté ser jag “Cristian little“ komma emot mig och både Jäniför och jag blev så förvånade att vi skrattade högt. Ofta han jobbar på vår Starbucks I Montecito. Roooligt!

Nu har vi suttit I min säng i tre timmar och kollat på lägenheter, pratat och tagit sjukt roliga bilder med min Mac igen.. hah xD


Jän är min vän!

Nu var vi tillbaka till bloggandet mitt i natten xD Idag fick Jen utbrott och vi pratade. Sååååå mysigt att prata med Malin på skype idag! Det gjorde min dag och sen pratade jag med mamma också. Sån tur att jag har en så bra mamma.

 

Nu är det inte långt kvr på terminen, veckorna börjar sina.

Jag och jen kommer ta en trip över atlanten den 12 Juli.. the destination will be… home! :)

 

Lyckdes också fånga Jäniför (och Bet, men hon ligger och sover) på bild så här in på kvällstimmarna xD


Att det ska vara så svårt!?

Idag var jag och Jen uppe hos Domenico i hopp om att kunna prata med honom om vad vi tycker om boendet här I Bergen och om det finns några som helst möjligheter för vår del att saga upp hyreskontraktet några månader tidigare än bestämt.

 

Det var sjukt dålig tajming men till slut när det faktiskt fanns utrymme att berätta för honom (efter att Filo åkt och Franchesca gått och lagt sig) så kändes det inte så schysst/rättvist längre.

 

Vi ska väl försöka imorgon igen! :)


What doesn't kill you makes you stronger..

.. eller vad är det man säger?? Jag är inte mer än mänsklig och om någon borde förstå varför jag vill köra så mycket som möjligt just nu så är det P. Min uppkörning is coming up och hon tycker inte alls att det är lika viktigt att jag ska köra som jag tycker.

 

Den här gången var det bara inte fare, varför ska hon köra om jag sitter brevid.. då kan ju lika gärna jag köra, eller nej vänta, det var ju väldigt viktigt att komma hem så fort som möjligt för att fortsätta titta på filmen som stod och väntade på henne! Det är inte konstigt att jag blir arg!


Friday, a day to remember!

Igår var sjuukt nice förutom den lilla detaljen att jag var tvugen att gå up kl 07, fyyyy! Väl i skolan satte vi oss i cafeterian och käkade frukost.. Jätte trevligt. Jen kom kl kvart över nio och då satt vi lite till och Jen käkade och sen när kl blev elva så skilldes vi åt och jag gick till gymmet för att träna och Jen och Elisabet gick till stranden.

 

De var ca. två veckor sen jag var på gymmet, det var sjukt segt att stå på tramp maskinen men jag lyckades ändå få mina 30 minuter kondis gjorda. Nice!

 

Efter träningen sällskapade jag Jen och Elisabet nere på stranden och där låg vi som “stranded whales”… guuud vad sköööönt det var!

 

Men efter ett tag tappade både Jen och Bet suget för den ena hade solsting och ont I huvudet och den andra hade skavsår på höfterna... xD haha

 

I stan mötte vi upp Ellins för att åka hem men dagen blev lång för vi hade kollat fel på bussen så där blev vi sittades på bussstationen en halvtimme extra… haha och sen när vi kommit fram till busstionen hade vi tur att Rachids kusin hämtade oss och skjussade oss upp för Bergen… När vi väl kom upp och hem hade vi inga nycklar för de hade Pernilla. Tillslut bestämde vi oss för att kila upp till Domenico och fråga om han kanske hade några extra nycklar. Ibland har man tur för han lyckades fixa in oss I vårt eget hus xD Guuuud vilka strapatser.. roooligt!!!

 

Snacka om att LobsterJen och LobsterBet var I farten igen, herrenadå! ;D hahaha


Trevigt besök i SB

Med hela munderingen på sitter hon på uteserveringen vid cafeterian på Santa Barbara City College. Redan har vi hunnit in på Abercrombie & Fitch där Elisabet hittade hennes andra skinn som hon nu använder dag som natt. Love it!


We who hate the fat bouncer at Sharkeez!

Igår var den onsdag och jag kunde känna på mig att det skulle bli en sån sjyyykt bra kväll på Sharkeez. Vi skulle visa Elisabet, Filo och Max hade pallrat sig dit. Väl där träffade vi också Cristian, det var längesen. Nicolaj eller hur han nu stavas, vår vän från Bulgarien fyllde 21 och siste men absolut inte minst, Wayane var där med hans roomies. Nice!

 

Vi hade precis börjat ha roligt och då kommer en av vakterna fram till mig och säger att jag måste gå ut och prata med den tjocka vakten på Sharkeez och att mitt öde ligger I hans händer. Såååå jag, självaste Caroline blev utkickad från Sharkeez.. Fy fan!  Vi missade något den kvällen. Jag vet att vi missade nått.

 

Idag har vi lapat sol, det har varit en underbar dag! När jag väl kom till skolan så stalled vår lärare in lektionen för vi hade inget klassrum att vara i, så jag promenerade med några av mina klasskompisar till State st och snackade om allt möjligt! Sjukt trevligt!

 

Nu ä det dax för min skönhetssömn…


Lobster Jen got a new lobster friend

Idag hade jag prov i Small business management, jag hoppas verkligen att det gick bra!

Förutom att jag hela tiden har någon att prata med hade jag också sällskap idag på dagen då jag oftast brukar vara hemma ensam när tjejerna drar iväg till skolan men nu har jag ju Lobster Bett i två veckor.

Idag var det fint väder och sol så Elisabet och jag la oss för att lapa sol och det var faktiskt ganska nice.

Nu är det bara att öva frenetiskt till det är dax att ta körkortet.. Måste ju ha det innan mamma och co kommer på besök och föresten så har jag skit roligt med Larry som går i mina entreprenörskaps kurser. Vilken prick.. vi skrattar hela tiden nästan, sjukt kul att faktiskt ha en klasskompis som är rolig som man faktiskt vill vara med! Idag träffade han Jen också, det är kul att han finns.

Idag skypeade jag med mormor och mamma, det var roligt att prata med mormor för det var såå himla längesen nu och såklart trevligt att prata med mammi också med det gör jag hyfsat ofta.. vilket jag uppskattar.. don't take me wrong! :)

Good night don't let the bedbugs bite

Ps. Idag var Elisabet och jag på YogurtLand, gott!


Fresha SB!

Idag gjorde jag värsta kapet på Aerie vilket är American Eagles underklädes märke. Söta trosor för $4 och så fick jag också en liten body lotion på köpet. Nice!

Idag käkade vi korvstroganoff till middag som Elisabet lagat. Mycket uppskattat och ej att förglömma den lilla kladdkakan som Jäniför bakade. Den avnjöts till dessert! :)


Silverwood Terrace

Meeen nuu var det för längesen jag skrev igen. Jag är ju sååå himla busy liksom.. hah.

Idag kom Elisabet till LAX hela vägen från Sverige och man kan säga att hon klart var efterlängtad. With Elisabets arrival to LAX came also a funny adventure.

 

Pernilla kunde nämligen inte köra oss för att hämta upp Elisabet och detta fick vi reda på dagen innan det faktiskt var dax att hämta henne. Jäniför kämpade och använde sina smarta miljoner hjärnceller och kom på att Max skulle tillbaka till LA och om vi bad snällt att vi kanske kunde åka med honom. Gissa vad, vi fick följa med Max till LA på fredags kvällen.

 

Rolig roadtrip tätt följt av rundtitt i Max hus som han delar med några roomies som var grymt trevliga! En av roomisarna som jag inte kommer ihåg namnet på fyllde år så de skulle ut och äta och klubba medans jag och Jen blev avsläppta på Hollywood Blv för att vara allmänt turistiga och hoppas som barn på zoo på alla stjärnor med kända namn på! xD

 

J spotted two pretty hot guys at Mc Donalds and they actually tracked us down on the street later that same night! The nights goal was havin’ fun and our destination was Avalon.

 

Avalon var sjukt stort och de spelades sjyyykt hög house musik. Inget som jag sett tidigare, det var cooolt! Vi träffade riktigt trevliga människor och dansade hela natten lång, eller ja, nästan iaf. Vi tog en taxi vid två och var hemma hos Max igen vid typ halv tre, då var vi trötta så vi kraschade på deras soffor och det var väl nice!

 

Dagen efter vaknade vi. Mitt förnamn var sliten. Vi gjorde oss iordning och åkte för att hämta Elisabet. Jen, Max och jag stog stirriga och väntade på at thon skulle kliva fram bakom hornet på terminal 2. Efter en stunds väntetid var det kärt återseende och många kramar <3 Nu sover vi!

 

Ps. Jen glomde kameran. Finns alltsa inga bildbevis sa ni far lita pa mitt ord.


wazzup?

Nu är kl sent och jag och Jen är precis hemkomna från det berömda Sharkeez. Inatt var det bra, det spelades bra musik och vi dansade en hel del. Vi umgicks mycket med ryssen, Filipe och deras andra kompis som jag inte vet vad han heter, det var väldigt roligt. Och guud vad Jäniför och jag skrattade.

 

Imorgon ska jag mysa med Ellins och Jen, kanske sola och deffinitivt plugga, nästa vecka har jag feting prov på tisdagen.

 

Domenico har köpt et thus I Santa Barbara som han visade oss, det var nice läge. Huset ligger nämligen bara 3 minuter från havet. Wonderbar!

 

Nu är jag så trött att om jag ska hålla mig vaken måste jag hitta två tändstickor som kan hålla upp mina ögonlock, förstår ni.. see yea!

 

xoxo


Back to reality

Nu ligger jag i min egen säng på andra sidan loftet, det känns lite skumt att inte ha Jäniför precis brevid sig, haha.. Tänk att det tog oss drygt tre månader att hitta en säng ofta vi var på gång, vi var så skjukt insnöade på att det skulle vara den sängen som vi hade tittat ut på Ikea men om man tittat runt lite så kanske man kan hitta annat också ;)

 

Imorgon ska tjejerna upp tidigt igen och jag ska plugga. Jag har skrivit ett ganska långt mail till momor vilket var trevligt så nu väntar jag på svar. Jag pratade med Grama idag också och hon berättade hur fint det hade varit på grampas minnesstund, så det var ju tur det!

 

Nu är det hög tid att sova

Over and out

xoxo

Ps. Var grymt längesen jag pratade med Malin nu… Måste fan göra ett ryck!


Hangover material


Vegas Baby

Nu är vi äntligen tillbaka från crazy SinCity! Vilken upplevelse säger jag bara! Bilresan dit tog låååång tid, men jag och Pernilla turades om att köra så jag fick träna på körningen. Till slut efter ca 9 timmars bilresa inclusive stop så kunde vi se att himlen bakom krönet skimmrade lite i rosa. Finally we made it to our destination, it was Vegas! :)

 

Vi cruisade ned för strippen med högt spelande musik och nedvävda rutor… Det var nice! Sen åkte vi till vårt skabbiga hotell och gjorde oss så pass bekväma som det gick. Vilket inte var bekvämt. “Men det får väl gå” var det någon som sa. Haha Men två nätter där var det värt för att sen få bo två nätter på Bellagio.

 

Vi kom fram sent på onsdags kväll och såg hela Vegas strip i nattens mörker, coolt! Sen för att kl var så mycket och vi var så hungriga gick vi till Panda express för att konstatera att halva gruppen var trött och ville gå tillbaka til hotellet. Jen och jag tog en promenad på The Strip och pratade pengar vilket just nu är det vi pratar mest om.

 

Torsdags kväll försökte vi komma in på krogen. Vilket inte gick så bra ;) Med andra ord vi kom inte in! hihi Hela dagen gick vi runt som riktiga turister och kollade på allt, sååå trevligt.

 

Fredag var dagen då vi checkade in på Bellagio, det var efterlängtat, haha. Jäniförs kort blev också spärrat, sååå lägligt va? Haha och snacka om att Jen lacka när hon ringed banken, men det var på tiden tycker jag minsann :)

 

Fredagskvällen var värst och går knapt att beskriva men jag ska göra ett försök. Vi käkade  italienskt och sen sprang vi tillbaka till Bellagio för att ducsha och göra oss iordning. Sen bar det av till sviten på Harrah’s där vi skulle föra med Pernies vänner, Micke och Jenny med flera. Väl där korkades det upp några flarror skumpa och innan avgång var det vin som gällde.

 

Ellins, Jäniför och jag skulle till en nattklubb vid namn Jet för tt testa om vi kunde komma in och på vägen dit träffade vi ett gäng grabbar som också skulle till Jet. Det slutar med att vi inte kommer in, såklart men en av grabbarna vid namn Christian kommer ut efter oss och vi börjar vandra strippen och han köper drinkarna, “Vi hade skitlul” citerat Elin. Sen träffade vi några av hans polare och hängde på ett casino. Av någon anledning, vilken ingen av oss minns går vi till ett annat casino. Helt plötsligt var vi med alla de som vi kände och bara stod och snackade på ett torg.

 

Sen skulle Elin och Jäniför gå på toa och jag skämtar inte utan de var borta på tok för länge, tillslut efter 3 timmar lyckas jag och Christian hitta de, haha det var sjukt roligt! Men bilder säger mer än ord så jag ska langa upp lite Vegas bilder från de galna kvällen.

 

Jag sov inte mycket och vi alla var bakis dagen efter, snacka om hangover material. På morgonen när jag vaknar är det kolsvart I rummet och jag beger mig mot toaletten, kommer in och ser att där sitter Jen, sjukt sliten, på badkarskanten I en Bellagio morgonrock och garvar typ..  Ellins sitter på toa och garvar hon med sjukt sliten hon med.

Jag: Vad är kl?

Jen: Halv elva

Jag: På morgonen?!?

 

Hahahahah xD

 


RSS 2.0