Tjatja bloggen

Nu har jag inte bloggat pa lange igen, det har borjar ga utfor saa nu tar jag en paus och kanske aterkommer nar skolan har startat eller vi e tillbaka i US and A.. maste helt enkelt ha en ny start :)

xoxo

Sentimentalt

Nu sitter jag i Göteborg hos Mattias, skönt att komma från landet lite. Mattias ska på dejt idag, OMG Becky! Så jag blir av släppt hos Adam som nått barn som måste passas ;) haha

Jag har nu spenderat väldigt mycket tid på landet för att komma fram till att det är inte jättebra för mig för det får mig att tänka för mycket.. nu måste jag festa och börja tänka på annat! Snackade med Jäniför i 2 timmar igår.. vilket var väldigt trevligt, saknar gamla Jen..

Det finns mycket att tänka på nu..
xoxo

Beautiful Bredfjäll

Nu har jag kommit till Bredfjäll efter en lång bilresa men det känns kul att vara tillbaka, känns so matt det var såååå längesen jag var här men det var det ju inte.. har inte varit borta längre än tidigare år men det känns so matt man varit borta så mycket längre..


Grand Canyon-The roadtrips pics

Soluppgång i ottan
Route 66- "The mother road"
Beloved VEGAS!!! :D

Grand Canyon-The roadtrip

Jag har varit med om sjukt häftiga grejer, bland annat Grand Canyon och vår rooliga med tuffa roadtrip (Jen, Mattias och jag).

 

Jen sager att det är nog det mäktigaste hon någonsin varit med om. Och jag kan garanterat intyga att det var mäktigt.

 

Vi började med att försöka ta oss ur LA vilken var en pers, haha, men tillslut så var vi på väg mot Barstow vilken är en av de kända städerna längst Route 66. Därifrån tog vi Route 66 från och till vilket var sjukt coolt. Nu är det ju jag som har körkort så jag har faktiskt kört på “the mother road”. Det är jättecoolt ju, snacka o matt man känner sig lite mallig xD

 

Efter en lång bilkörning kommer vi till Williams vilket är ytterligare en stad, den låg i närheten av Grand Canyon och där var Mattias skraj för stan var definitift inte vårt övernattningsställe.. Det var bara fullt med bikers och riktiga wild hogs.. precis som på film och som man hört att det kan vara.. wow! Sen bestämde vi oss för att köra nästan hela vägen till Grand Canyon och sova middag några timmar där, för det  är ju en national park. Stjärnhimlen var helt sjuk! Jag har aldrig sett något liknande och det går typ inte att jämföra med något annat, Jen såg ett stjärnfall och var sjukt nöjd över det!

 

Sen var det dax för soluppgång i Grand Canyon.. vi hade inte kommt rätt och soluppgangen började knappa in på oss.. men så bara dök hela  Grand Canyon up framför våra snokar och snacka om att vi blev häpna. Vilket grymt första intryck! Vi utforskade Grand Canyon grundligt och sen åkte vi vidare till LAS VEGAS! Wooohooo! Det var nice att komma tillbaka..

 

Men bilder säger mer än ord!


OMG. Way to long ago

Sååååå längesen jag bloggade, vilken dipp! Jag har haft sjukt rooligt och gjort jätte mycket skoj och bara inte hunnit med allt. Men nu ska jag sluta komma med dåliga ursäkter.

 

Jen och jag kom hem till Stockholm den 6 Juli och imorgon, snabba puckar, beger jag mig mot västkusten med Pösa, Helen och Mormor… Så trevligt.

 

Förhoppningsvis åker jag till Götet för att umgås med Mattias och grabbarna.. Roooligt!

 

Julia, Maja, Mathilda och Jen var över ikväll och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Har just spenderat två timmar på att rannsaka i min garderob och har hittat lite grejer att packa med mig till landet.

 

Jen förlorade sin Systembolaget oskuld idag! WOOOHOOO! Vilket resulterade i att vi fick oss några glas vin hon och jag :D


RSS 2.0