Spice up your life

Dagen innan midsommar fick jag min Pappas mobil nr.  av Grama. Jag har inte bestämt mig för om jag vill ringa!

Sigrid och jag njöt av solen idag och Jäniför är på landet, Malin har börjat jobba, Ligia är i Göteborg och Tove och Sofia planerar att ta en sista minuten i veckan.

Jag ska boka uppkörning imorrn, då har jag ett mål, då ska jag satsa. Måste ha körkort när vi åker till USA i höst!

Jag har inte fått dansa på länge, är det som saknas just nu!?

Äntligen har vi fått se klimatförändringens konsekvenser! Solen skiner och det är varmt i Sverige!!! c'est bien ;D

Dingle-Stockholm

Totte och jag hade precis klivigt av ett tåg från Dingle på 4 timmars restid och konkade våra väskor i rulltrappan från perrongen till Klarabergsviadukten. Vi gick ut och till höger på insidan av glasrutorna utanför pressbyrån stod det med stor text och flera ruktiker: Michael Jackson, död! Det formulerades på olika sätt men jag var ändå tvungen att läsa det flera gånger för att förstå. Utan att det gick att kontrollera sa jag VA? och Totte? Michael Jackson är död! han dog tydligen idag!? Jag kände mig aningen förvirrad. 

Michael Jackson föddes den 29 augusti 1958 i Gary, Indiana.

1963 stod han för första gången på scen tillsammans med sina äldre bröder i Jackson Five.

Jacksons album "Thriller" som kom 1982 är världens mest sålda album.
Michael Jackson blev 50 år och dog den 26/6-09.

Han kommer att förbli mycket känd även efter hans död.

Mamma och urban hämtade oss uppe vid Klarabergsviadukten i den nya S 60an

"som mellanmjölk, förstår du!?" :)

Bruce Wanye is Gotham

It´s not who I am underneath but what I do that defines me.. Bruce?

Idag var det andra kvällen i rad som jag och min lillebror kollade på batman begins! Den är ju grymt bra! Och snacka om hot hjälte? ;) Christian Bale har aldrig varit snyggare, fast guuud vad dåligt det blir så fort han ska säga något som batman.. han låter som en 100 år gammal, arg radio. Inte direkt charmigt.. Men i kostym som Christian Bale så garanterar jag att det är fler än jag som knappast skulle banga! ;)

xoxo

Training is nothing, the will is everything.. the will to act!


Modebloggare!?



Dan efter midsommar var det fest i smögen.

Byxdress från Oasis
Blommiga pumps från din sko
Skinnjacka från hm
Sjal från maroko

Vad hände i Orreporres Lexus? Vem strulade upp Jonas? Vem halkade i den lilla forsen i tipsrundan på berget, hihi? Vems första fylla? hur många lackade på hmhmhm? Hur många norrmän lyckades J dra med sig hem från Kungshamn den där natten efter midsommar? ;)

Det var en sjukt rolig helg grabbar ;)

Nu är jag på landet...

Jag ska..



Tänk att den här bilden är tagen av Jäniför i början av mars, det var fortfarande kallt och ett tag kvar till studenten. Ligia och jag var i Göteborg och nu är der mitten på Juli, jag har tagit studenten och det är varmt, snart midsommar! Det är läskigt hur allting tog slut så fort! Hoppas bara att det är början på något nytt. Snart tror jag många kommer inse att de vill göra något, komma bort eller resa kanske. Snart är det nog inte så många kvar här..

Idag har jag lyckats gå upp i tid och ringa Fullbright mission. Det gick ju bra, det visar sig vara hyfsat lätt men dyrt att åka till California ett år. I alla fall om man är amerikans medborgare. Tänkte ringa SBCC senare ikväll och kanske ringa någon som kan lite om stipendier imorgon. Jag och Jäniför satt i 3 timmar igår och vi kom inte så långt.. typiskt oss kankse ;)

"Kör bara" - 14-jun-2009 04.08

...

Mamma har köpt en ny bil! den ser nästan likadan ut som mormors. Lagom roligt.. menmen

Sen var det ju skönt att få tillbaka på skatten igår ;) Men idag är det mice för cateringen på lördag och vi ska snart åka i
väg  för att handla.

Har inget roligt att skriva.. Kan vara för att jag är aningen hjärndöd efter de senaste dagarnas aktiviteter. Igår såg jag och Jäniför Mando diao, Milow och Flipsyde live. Det var roligt minsann!!! ;D

xoxo

Ingen aning

Jag och Malin kanske åker till Göteborg imorrn! ;)

När jag och ligia var där för inte så himla längesen så var det ett himla velande om vilken spårvagn vi skulle ta men det blev tillslut 3an för den kom först.

När vi går av vid Valand så ser vi den första personen som vi känner igen, oh gissa vem det var! Så typiskt, Peter åker förbi oss i en Göteborgstaxi och flinar. Hur stora är oddsen!?

Malin och jag hade i alla fall tänkt att vi skulle göra lite sightseeing och besöka kända platser, få lite allmänbildning om Göteborg. Det kan bli roligt!

5/6- the day

Ojojoj, det kunde man inte tro när jag började gymnasiet för 3 år sedan. Då fanns inte ens tanken utan då var det annat att tänka på. Nu är det ett nytt liv med nya problem och nya tankebanor. I feeeel good!

Jag kommer ihåg när jag gick i HR06, guuud vad roligt vi hade! Så kommer det låta om några år. Precis som att det är förbi, och jag tänker inte ljuga för mig själv, för gymnasietiden är förbi. Jag går inte längre i HR06 och kommer aldrig ha en till kökslektion med Johwan och min roliga klass, eller ska jag säga, det som var min klass!?

Jag är bara sååå lycklig över att jag har tagit studenten så det känns som att jag är lätt som ett moln. Jag har inte hunnit tänka på de negativa sidorna än.. man kan ju hoppas att jag slipper det! ;)

Dagen var grym, och bara för att jag ska kunna titta tillbaka och komma ihåg så skriver jag det här.
Vi hade en urmysig champagnefrukost hos Benjamin då alla var närvarande utom Nicke B. Där vi åt fruktsallad och drack mousserande! trevligt, trevligt!

Filip och jag tog taxi dit och han hade inte gått och lagt sig den natten och lyckats få hem 2 brudar som sällskapade oss i taxin till Ica Stop, Filip alltså.. vad ere frågan om? ;)

Kl blev 08 och vi var tvungna att börja bege oss till Täby Park Hotell för hotellfrukost med lärarna, där åt vi tillsammans, skrattade och skålade. Benjamin höll ett jättefint tal (som finns på Facebook) ;) och Lollo började gråta. Vi kramade alla lärare i lärarlaget och fick fina lycka till önskningar för framtiden, Hampus blev lite blank på ögonen ;)

På åva sen var det dax för gruppfoto och enskilda foton, det gick fort och vi var snabbt klara för att gå till tibbles matsal och äta luch och lyssna på tal från betydande lärare och rektorer. Jag måste bara berätta att Blåbär Catering fick pris av nobiskonsernen för bästa projektarbete, 750 kr var! Känndes så jävla bra när Klas gav oss diplomet och kramade oss tack. Jag tycker om er!

Sen var det rask takt tillbaka till Åvas aula, där vi fick kasta upp våra studentmössor i luften och sjunga nationalsången och studentsången :) sen gick allting så fort och vi sprang ut från aulan, ut på gården ner för trapporna och ut på den tomma asfalten som var avspärrad och man kunde se den sjukt stora folkmassan stå där på kullen! Vilken känsla!
"Barapapapapapabarapapa barapapapapapabarapapa, vi kommer ifrån Åva och HR3 men kommer ni från tibble så våldtar vi er!"

Så många människor som jag bryr mig om var där för att titta på när jag sprang ut! Åhhhh!
Sen var det dax att byta om i "60 knop" och springa till flaket. Jag hann knappt  korsa flaket för att säga hej till folket men sen var jag plaskvåt och stank öl! ;D

Motagingen var över förväntningarna! Oerhört tacksam och glad för att allt var fixat åt mig!
Jag satt i duschen i 45 minuter med en lite flaska mousserande ;D

Nu har jag tagit studenten, jag är myndig och jag har kommit fram till att hur stor jag än blir kommer jag alltid att vara den jag är nu, bara aningen mognare... får man ju hoppas i alla fall! ;)

The truth :P
xoxo

Fy Fan vad jag är bra!

IDAG ÄR DEN STORA DAGEN, ska fixa lite sen bär det av mot Benjie för champangefrukost! :)

xoxo snyggingar

SnyggNichlas- en utmärkt kavaljer!

Göteborg var bra! Jag och Ligia träffade Coffe och det var nära catfight på Coffes förkrök bara för att "stockholmarna" kom, Jennie, Coffes ex, var helt psyko!

Men kvällen slutade, bara 4 st kvar, de gick på Björns bar och drack gott vin! :)

På söndagen Brääääände jag mig med STORT B.. det var kanske inte det snyggaste när jag skulle ha axelbandslöst på Spring prom.

Vi träffade Kalle! Det var roligt, kändes som en evighet sen.

Spring Prom var jätte rolig- SnyggNichlas, min kavaljer för kvällen bar mörklila fluga till min klänning. Som blev klar precis innan jag var tvungen att gå, homemade!

-Benjamin var full!
-Ligia blev prom queen
-Nichlas blev prom king
-Det var rolig musik
-Bord ett vann musiktävlingen
-Fick urmycket komplimanger för hur "vacker/vackra" jag/vi var!

Imorgon ska jag åka Jäniförs flak, det är hennes tur imorgon och på fredag är det min!
Hoppas att det regnar! luring... ;D

RSS 2.0