First night of spring break

Nu är dagen slut. Ellins o Pernie sitter vid matbordet och spelar kort medan jag och Jäniför sitter och datanördar oss. Idag var min sista lektion innan spring break.. det är så jävla skönt! Nu är det LA på kö och sen fint väder och stranden tills det bär av mot Vegas. Tagga!

 

Träffade Filo idag, åhh vad det var trevligt :) Känndes som en evighet sen som vi bara umgicks utan några konstigheter inblandade, det var nice!

 

Idag fick jag tillbaka några inlämningar som det gick riktigt bra på och sen gjorde jag provet som faktiskt också känndes bra. Larry och jag följdes åt efter lektionen och bytte nr “in case it would happen something fun on spring break”.

 

Bara liten update! xoxo


"Are you prepared for today's quiz?"

Imorse var jag och Jen på DMV och guess what, I PASSED! :D Inom några veckor ska jag ha mitt körkort och när folk kommer på besök kommer jag stolt hämta er på flygplatsen..

 

Idag hade jag prov, vilket jag inte hade en aning om, så blir det om man inte har ordentlig koll. Vi får se hur det går med det. Imorgon ska jag också antagligen träffa Filo för första gången på riktigt länge vilket ska bli trevligt.

 

Idag har jag verkigen snedat på GI fronten. Det börjades grovt med en glass och en halv brownie efter lunch sen Mcdonalds till middag och andra halvan av brownien efter middagen och sist men inte minst en liten burk läsk så här på kvälls kvisten. Som sagt idag har inte varit en ypperlig GI-dag direkt, men det lider jag inte av! ;)

 

Nu är kl snart halv 12 och jag ska följa med tjejerna till skolan imorgon tidigt på morgonen så jag ska nog gå lägga mig snart.

 

Över och ut, slut!


Good morning

En trött Ellins vid frukostbordet. Vi har värsta diskomorgonen här, det förklaras lättast med att Jäniför sitter vid datorn och har inget särskillt att plugga och övar. Har man ett rykte som Dj Jen så måste man ju hålla sig uppdaterad xD haha

 

Idag ska jag till DMV och göra körkortsteorin, önska mig lycka till!

 

xoxo


Vi har våra laster

Nu var det typ fyra veckor sen jag köpte de här. Jag tycker verkligen jättemycket om de! :)


Study some more

Jag längtar så till spring break så jag kan få lite ledigt någon gång. Nu har jag nästan skrivit klart min engelska essay, det känns grymt och Gilbert Grape är utläst, underbart! :)


Shoppa+Yogurtland=Like!

Nu måste jag verkligen plugga men istället sitter jag och skriver I bloggen, typiskt ;)

 

Idag var vi i stan, var jätte trevligt och vi hann med lite yogurtland också, nice!

 

Jag fyndade på  forever. Kom hem med en spetsbody och två par svarta spetstrosor som gick loss på circa 200 SEK, NICE!!!

 

Riktigt trevlig dag, love life!


Vi e på gång!

Har precis kommit hem från gymmet och hoppas på att få skypea med Mattias snart. Har ätit värsta GI lunchen och känner mig ganska duktig. Jag ska också plugga idag, blir en lugn lördag för vår del, ingen har lust att festa :)

Yogurtland kanske?? GöTT!


Fredagsmys!

Vi tränade och sen handlade vi och åkte hem.

Jag har en rolig sak att berätta. Vi träffade en brazilianare på Sharkeez I onsdags och han ville ses igen så efter att vi hade kommit ham från Ralphs så kom han och hämtade mig på sin moped vilket fick Jäniför och Elin att vrida sig av skratt, det var heller inte riktigt vad jag hade väntat mig om man sager så. Vi åkte till Toro Canyon Park och gick runt och pratade typ, vilket var trevligt! Sen blev jag hemkörd på den lilla mopeden, det var en unik upplevelse! xD

Sen käkade vi köttfärssås och spagetti som Jen lyckats knåpa ihop, muuumms, och kollade på Sex in the City filmen.. Jätte mysigt!

 

So long xoxox


Starbuck's and brownie

Nu sitter jag hemma framför facebook istället för att plugga, inte okey! Idag har varit en väldigt händelserik dag. Mest för att ingen av de andra tjejerna var i skolan idag såträffade jag andra människor istället, roooligt!

 

Nu är det inte nådigt så mycket jag har att göra, men det är för att vi kommit in på mitten av terminen... längtar till spring break så jag får vila från allt plugg en stund.

 

I lördags var det fest minsann, Matilda, Sanni och två av Sanni’s killkompisar var här och spelade beer-pong  och förkrökade litegranna. Det kommer bildbevis! Men sen ringde vi Rachid och åkte down town. Festade hårt med några trevliga brazilianare och spelade mera beer-pong. Jäniför blev kastrull-full! Hihi, roooligt! xD

 

Imorgon, om allt går planerat så kommer våra brazilianska vänner över för att umgås, det kommer bli trevligt. Men nu måste jag gå lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt och plugga och sola, glömde säga, vi har riktigt fint väder nu.. våren nalkas! Me like!!! :)

 

Camilla skrev på min vägg på facebook. Vad glad jag blev och vad roligt att hon undrar hur det går för mig här borta på andra sidan atlanten.

 

Förresten, glöm inte att kolla in Jäniförs och Pernies profilbilder på facebook vilka är tagna med min MacBook Pro... sååå syyykt rooliga... jag dör! xD

 

Xoxo

Livin’ the dream


SinCity

Har hört rykten om att Las Vegas står på listan för plaster att besöka. The Dome girls know all about it. We’ll se what happens! What happens in Vegas stays in Vegas!

 

Några nätter på Ceasars Palace eller Bellagio vore inte dumt! Kolla in Jetset brudarna!!! <3


äntligen fredag!

Idag är det fredag och vi taggar för IV, tror vi iaf. Vi väntar på svar från en kille I Pernies italienska som heter Jens.

 

Sen har Keyla som går I Jäniförs engelska också bjudigt oss på party ikväll. IV är ju som det är så vi kommer nog hinna till båda. Får se hur vi gör.

 

Idag har vi handlat! Duktiga oss! Vi fick mycket mat för 800 SEK, bra va! Jag och Pernie tränade innan. Det börjar bli en vana att strutta runt på Ralphs och handla aldelles äcklig och I träningskläder, haha, dålig vana.

 

Jag är verkligen sämst på att plugga till prov , men det har inte gått dåligt för det. Senaste provresultaten ligger på ca 80% rätt.

 

Fick också tillbaka en assignment av min favvolärare häromdagen och hade fått full pott, vilket är 25. Känns nice!!!

 


Greece 2009

Tänk att det var så längesen det var sommar ändå! Vi spenderade två veckor i Grekland som kändes som en ganska lång tid medans två veckor här swoochar förbi utan att man ens hinner blinka. "Heelt sjuuukt!!"

Avbildar Saffi-Poff



Den här bilden är bara för underbar… hahahaha xD
Jag önskar att jag hade varit med! Nu får ni fan och med ta och komma hit! Ni som ska komma! ;)


"Tjockis kropp vill ha mer"

Söndagar är alltid pluggdagar. Det är bara Ellins och jag hemma. Ellins sitter och pluggar stenhårt på ett paper som är due imorgon och jag borde också plugga men jag tar en liten paus.
.
Max, Jen och Pernie är på bio, igen, igår var Ellins, Jen och Pernilla och såg Avatar och idag är dem tre och ser Shutter island tror jag den heter.
.
Jag har precis gjort tre stycken exempel tester till körkortsteori provet som man kan hitta på dmv.ca.gov vilket gick hyfsat bra.. Jag har inte så mycket kvar att plugga och ska definitivt gå till the DMV i veckan och få teoridelen gjord så jag slipper vara beroende av Pernie och då kan köra runt själv! :)
.
Kommer antagligen också prova på att jobba på The Orchid Inn denna vecka också! :D
.
Btw så är Filo inte den bästa på att höra av sig och jag känner starkt att han inte känner sig bekväm med att vara med oss och efter att han inte svarade på mitt sista sms så har vi bestämt oss för att ta avstånd, och jag lackar sönder på honom. Han är ju manager på Orchid Inn så vi kommer behöva lösa det nu i veckan men han är fan inte värd min vänskap om han ska hålla på så här, vilket är lite tråkigt!
.
Vi har pysslat med GI (inclusive snedsteg) i tre veckor och jag ser ingen skillnad. "Vi har en lång väg att gå" ;)
xoxox

Got your number on my underwear

Jag har aldrig varit särskillt insatt I melodifestivalen men nu när jag inte är hemma känns det som att jag älskar det till och med mer. Och jag tycker absolut att det är helt otroligt att vi vill skicka lugna balader till Eurovision, för vi vet ju ändå att de inte kommer att vinna. Jag lackar lite.

 

Vad fan är det för fel på svenska folket. Hur kan Jessica Andersson gå vidare till final men inte Alcazar?!

 

Headlines är lugnt bästa låten I melodifestivalen i år. Men Ola, Pauline och några till kommer också högt upp på listan.

 

För att inte tala om Eric Saade. Manboy är egentligen värsta Disney channel klychan men när han framträder så är det helt okej! Jen och jag tar vår dagliga dos av Eric Saade när vi känner för det och Ellins hakar gärna på! ;D

 


Swoooosch sa det!

Den här veckan har gått jättefort och helt plötsligt är det helg igen. Igår satt Ellins, Jen och jag och skrattade och sneade lite med GI, haha.. sooo worth it!

 

Men ej att glömma, vi har faktiskt tränat också.

 

Senaste assignment jag lämnade in fick jag tillbaka igår och jag har fått 23 av 25 möjliga och kan jag utvecka ett stycke så kan jag få max poäng. Jag tycker verkligen att hon är en bra professor.

 

Nu sitter vi och planerar spring break, vi är lite för sent ute så allting är väligt  dyrt. Men jag har fortfarande ett viktigt beslut att göra. Frågan är vad som är bäst.

 

Nu spöregnar det här så vi blir fast hemma för kvällen! ;)

 

xoxo


Sunset blv. följt av highway 1

Nu var det tre dagar sen som mamma åkte tillbaka till Stockholm. Jag lyssnar på musik och tanker på vad trevligt det var att hon kom och hälsade på mig här I Californien. Förra helgen när tjejerna var i San Diego för att fira Jennys 30 års dag så stannade jag och mamma hemma och gjorde en rolig utflyckt till LA.

 

Vi åkte till “Fashion district” för att vara riktiga turister och sen åkte vi igenom “little Tokyo” vilket verkligen såg ut som ett asiatiskt kvarter. Kändes som HongKong typ, väldigt icke amerikanskt. Sen bestämde vi oss för att cruisea Sunset blv.  Som går igenom West Hollywood och Beverly Hills ut mot kusten där vi stannade I Santa Monica och käkade på Bubba Gump Shrimp Co.  Gott!

 

Vi passerade också the gated community “Bel Air” och vi var tvungna att åka in och kika lite på mastodont husen där vilka var helt otroliga by the way.

 

Efter middag på piren i Santa Monica blev det mörkt och jag somnade I bilen. Man kunde ändå inte se så mycket av Malibu på grund av att timmen var så sen.

 

Mysigt med quality time!


Another popular Sharkeez night


Sunny Sunday

Nu har ytterligare en helg passerat och jag skriver nu mitt forsta blogginlagg fran min nya mac vilket gar att det inte finns a med cirkel, a med : eller o med :
.
Ellins, Jen och Pernie ar tillbaka fran San Diego, de hade roligt!
.
Jag aterkommer senare med ett svenskt tangentbord.. for att beratta om vad mammi och jag har hittat pa medan de  andra var dar nere! ;)

RSS 2.0