9 dagar kvar

Nu är kl långt över tolv vilket innebär att det är nyårsafton idag, nu har den här ångestladdade dagen äntligen kommit och jag kommer äta middag med människor jag tycker om.. efter mycket slit och psykbryt!

Vi har precis kommit hem från tegel. Det var absolut inget folk där med det var sjukt trevligt ändå.. kändes mysigt att vara på tegel igen.

Trisst att alla banga men jag är väl inte förvånad.. bangar en, bangar alla.. det är tyvärr så det verkar funka hos oss..

Idag tyckte jag att jag såg Benjie i täbban så jag ringde och ville säga hej, jag blir så glad att träffa de igen, det känns konstigt och jag saknar det som var förut.. men gymnasiet var en great tid även om det känns som en lång tid tillbaks.

Det som är synd just nu är väl att jag inte har någon tid att vara med människorna som jag inte vill lämna.. för på 9 dagar är det svårt att hinna med allt man vill.. men jag kommer tillbaka om ett år!

Nu är det dax at börja tänka på allt roligt som kommer hända nästa år! :)

you know you love me // xoxo






13 dagar kvar

Nu har jag precis kommit hem. Vi har haft en trevlig dag. Jag och Jäniför åkte in till stan för att möta upp Mattias, vi gick till T.G.I Friday's och käkade någon slags middag/lunch. Vi satt och degade länge och Mattias käkade efterrätt och grejer.. det blev inte så mycket shopping som det var tänkt. Men jag fick iaf min velourdress tillbakalämnad så nu ska jag köpa en ny fast någon annanstans ifrån.

Sen gick vi till Mattias hotellrum och typ skrattade och bara va tills Tove och Sofia kom och förstörde friden och fikade med oss ;)  ...och sen åkte vi hem.

Jag känner mig väldigt splittrad inför nyår, jag vill vara med alla samtidigt medans jag vet redan nu att det inte kommer att gå men jag vill inte välja ställe.. vore kanske bäst om jag bara satt hemma själv. Samtidigt som att det känns också dumt eftersom att vi åker till Santa Barbara om 13 dagar. Så då missar jag definitivt något roligt!

Idag ringde en av Adams Sthlms vänner mig.. fråga mig inte varför.. för det har jag inget bra svar på men det var roligt att prata med honom. Vi bestämde.. njaa.. eller snarare jag bestämde att vi ska ha snöbollskrig. Den 30 dec kommer de till Sthlm vilket kommer bli spännande.

"Snacka om att S är fepplig!"

Livin' the dream, woopwoop!

Club Nype

Club Nype ligger i Ice gamla lokal vilket både jag och Jäniför var oerhört skeptiska till för Ice har aldrig varit särskillt bra. Men ibland har men fel, de hade typ byggt ut och det fanns ytterligare ett dansgolv och en bar inklusive en strippstång på dansgolvet, helt crazy! ;)

Igår var iaf en grymt roolig kväll! Vi hade flera planer men det blev plan A(Nype alltså) efter mycket snack med en dryg töntig vakt som bara försökte bevisa sig själv kom vi in. Vakten kom fram till att han "kanske kunde lösa det ändå, ska se vad jag kan göra". Fjant!

Väl inne på Nype skulle Mattias leka viktig och fixa ett bord till oss vilket var bra antar jag.. men det var ingen som var på den idén från början vilket gör det hela mindre roligt. När vi väl beställde in ett helrör, tranbärs juice och redbull med diverse tillbehör var vi tillräckligt många som var på! Nice!

Sen dansade vi hela natten lång och alla blev lagom kastrullfulla. Underbart! Det är såå värt att beställa in helrör, we know! ;)

Var redan två dagar sen det var julafton och det känns som igår vilket innebär att tiden går på tok för fort, det känns som att jag inte kommer hinna med det jag vill innan vi åker till Santa Barbara. Men om jag fortsätter tänka så finns det stor risk för att det blir nervous-breakdown-varning vilket inte är okej nu när det bara är två veckor kvar.. jag ska njuta av den sista tiden.

Live life now, because it's to short to live later

xoxo






Ombytta roller Jäniför?

Jag har en sån mysig familj, tänk att jag ska vara ifrån de ett helt år..

Igår var det julafton. Sooo nice! Jag fick skinnjackan jag önskat mig, jag fick också vårdande olja från nuxe, fick också mammas gamla avlagda mobil.. mm.

Vår julgran är stor som ett helt hus :) och nu kom vi precis hem från Helen och Andrea vilket var jättetrevligt. Det var fika med scones och gårdagens knäck!

Mattias har kommit till Sthlm och irrar runt på stan.. Jag guidar! Snart kommer han till mig och vi ska sen till Thomas, vilket jag ser fram emot.. Ska bli trevligt att få träffa några från gamla klassen!

Ikväll ska vi festa! Eloge till Jäniför som än en gång fixat gästlista för alla när det nu är dax för utgång för ingen kan ju komma på att göra något sådant själv.. Då skulle vi väl hamna på Chaplins bar och café.. inte okej men roligt att skratta åt! ;D

Jag minns förut att vi ofta gick till roliga ställen och nästan alltid var uppskrivna på listan vilket då oftast var min förtjänst men nu när jag bott i Göteborg har Jäniför liksom fått ta min roll som jag märkte när jag kom hem.. för jag var uppskriven utan att ha bett om det, Jäniför är en klippa!

Bäst bara att alla är medvetna om att de får det serverat på silverfat, för jag vet att det är ett jävla slit att vara den som tar tag i allting som har med ansvar att göra!

Nu ska jag äta middag med Urban, mamma och Totte vilket var längesen..

.. och ej att förglömma.. TAGGA för ikväll!!! :D

You know u love me //
                               xoxo


14 dagar kvar

Julafton tog slut också.. jahapp..

Idag är det 2 veckor kvar tills Jäniför och jag åker till Santa Barbara. Helt sinnes.

Nu ska jag springa ner och äta frukost och sen ska jag gå promenad med Jäniför, Lucy och Dugga. MYS!

Idag kommer Mattias till Sthlm vilket ska bli roolig, roolig, roolig! ;) Men kl tre ska vi på umgångesterror hemma hos Helen och Andrea.. trevligt att fira jul tycker jag! :)

see yea


Imorgon är det julafton

Nu är jag hemma i Näsbypark igen, jag är glad och det är trevligt.. :)

Om bara några timmar är det julafton och Mormor, Morfar, Helen och Pösa är på väg ut genom dörren och det är stora pusskalaset. Idag har det varit umgängesterror på hög nivå vilket är trevligt så här dagen innan julafton.

Mamma väckte mig kl nio imorse för att "planera julen" som hon sa. Grymt mysigt att sitta och äta frukost och "planera julen" med min mamma och min lillebror. Sen åkte vi till Täbban och köpte lite julklappar. Det var sjukt mycket folk där, alla som inte hunnit köpa sina julklappar var stressade och det var kaos.

Jag träffade Jowhan också, vilket var roligt! ;D

Efter en timma så var vi på väg hem igen vilket var alldeles för sent så jag fick väldigt brottom med att duscha och fixa mig. Kl tre var det dax för julbord på Ulricksdals Wärdshus.

God mat och trevligt familjesällskap. Det är nice att äta julbord på Ulricksdal den 23 dec och kalkon på julafton.

Vi har klätt julgranen och skrivit rim och lyssnat på julmusik.. imorgon är det julafton. :D

Jag är hemma och ska vara hemma ett tag.. konstigt men skönt! Live life!

Mattias kommer den 25/12.. då ska vi festa! :)

xoxo





Vilket stressmoment

Jag höll på missa tåget till Sthlm.. Vi tog taxi från Avenyn kl kvart över sex vilket var en perfekt tid då jag skulle släppa av "min apa" (Mattias) vid kungsportsplatsen och sen åka till centralen och ta mitt tåg som gick kl 18.42. 

Men det var såå sjukt mycket kö att vi satt fast i trafiken i typ 15 minuter vilket gjorde att jag var tvungen att betala fucking 220 kr till den där jävla taxichaffören som fan inte var värd nått efter den resan.. Mitt enda val var att hoppa av långt innan vi var framme och springa med all min packning igenom hela nordstan på fem minuter.. vilket jag inte hann.. Jag var på centralen när kl var 18.42 men så visade det sig att tåget var försenat till 18.50, ohh gud vilken lättnad! Då tänkte jag att jag har såå sjukt mycket tur och fy fan vad livet är underbart! :D

Nu sitter jag på x2000 på väg "hem".. nöjda? xD

Mattias och jag tog en avskedsfika på Espresso house på NK. Mattias satt i samma fotölj som Jäniför satt i när vi avskedsfikade sista gången som hon var i Göteborg och jag satt i samma. Det kändes konstigt att ta farväl från Mattias på det sättet även om det inte är många dagar kvar tills vi ses igen så känns det som en längre tid. 

Dagens konstaterande är att det "är inte många dagar tills allting händer" eller hur Mattefnatte? ;)

Det är inte många dagar till "vi" ska julfika.
Det är inte många dagar till Ulriksdals Wärdshus.
Det är inte många dagar till Julafton.
Det är inte många dagar till inbjudningarna ska skickas ut.
Det är inte många dagar till Mattias kommer till Sthlm.
Det är inte många dagar till Adam kommer till Sthlm.
Det är inte många dagar till nyår.
Det är inte många dagar till the "farewell get together".
Det är inte många dagar till den 9 jan då Jäniför och jag åker till Santa Barbara!



  

18 dagar kvar..

..idag! Helt sjukt att det är så kort tid tills Jäniför och jag lämnar Sverige. Det känns jätteroligt på såå många sätt, men också deppigt och nervöst. Det är just nu mycket känslor. Det är svårt att förklara hur man känner, jag vet typ inte ens hur jag känner tror jag!

Idag är dagen då jag lämnar Göteborg och åker till Sthlm. Nu lämnar Göteborg jag för att komma tillbaka om ett år! Kommer sakna det!

I´ll be back ;) xoxo


Lugna lördag

Igår så vaknade vi typ tolv och låg och pratade om gårdagen hur länge som helst vilket var trevligt. Adam blev hämtad av pappa och inte långt efter det så tog Mattias bussen hem.

Jag spang då upp till Margit och Benken för att umgås lite, jag åker ju hem den 21 dec, vilket är snart.

Försökte plugga vilket går men jag har så mycket annat att göra som jag typ inte hinner så jag tänker plugga i mellandagarna eller iaf när jag kommer hem vilket känns lite dumt, jag känner mig något som en liten svikare för min grupp.. vi sa söndag som deadline.

Adam ringde och sa att han och Albin var nere på coop på Avenyn så då fick jag snabba mig på som attans och springa ner dit och betala det de köpte ;)

Vi gick upp till mig och typ käkade och skrattade sen kom Mattias och kvällen vart ganska trevlig.. Adam däckade i min säng med mina DrPepper-byxor på sig, Albin däckade i min soffa och Mattias och jag satt ganska stiff och kollade klart på filmen vi hade satt på.. ja eller nästan klart, jag kommer nämligen inte ihåg hur den slutade ;)

Mattias och jag käkade scones till frukost på Espresso house på NK idag. Trevligt! Sen skulle vi handla julklappar men det blev inte riktigt så utan vi handlade ingenting men Mattias provade skjortor och vi kom fram till att jag nu är både Mattias wingman och hans personal dresser ;D

"Imorgon ska vi köpa kläder och då måste du följa med mig!"

Ikväll blir det fika på café Tintin med Mattias. Trevligt! //
                                                                                  xoxo





woop woop

Igår sökte jag bidrag från csn så nu väntar jag bara på svar eller snarare godkännande.

Vilken psyko-kväll! Vad hände egentligen? Vilket inte betyder att jag har minnesluckor utan snarare att kvällen igår var så sjukt splittrad och galen.

Adam kom kl åtta typ och så var kvällen igång, halv tio kom Emma och då klädde vi iprincip på oss och gick bara, eller vadå gick.. vi sprang fan till vagnen för att åka en station, ovärt! Vi skulle träffa Mattias, Ermin och co på Queen och sen skulle vi dra till Parken. Men när vi kommer till Queen ska de dra till Viktoria vilket måste vara det sämsta stället i hela Vasa. Jag har varit där fyra gånger sen i våras och alla de gångerna har det varit antingen folktomt eller "smullfockat" så att man inte kan röra sig.. eller så har jag bara varit där då det har varit kasst, otur!

Nämen som sagt Viktoria var inte nice så vi kom alla fram till att dra till Parken.

Jag hade bokat bord för 10 och pratat med en kille vid namn Tobias. Han hade sagt att jag skulle söka upp honom när vi kom dit på ett eller annat sätt, vilket var lättare sagt än gjort på plats. Han svarade inte när jag ringde och ingen visste var han var. Blir ju heller inte lättare av att man inte får hänga av sig på grund av brist på plats i garderoben.

Tillslut hittade jag honom och la fram problemet med att vi kommit tidigare men gärna skulle vilja ha vårat bord och undrar om det fanns möjlighet för det, då tyckte han minsann att jag skulle prata med barchefen, så efter en lååång väntetid i baren får jag tillslut reda på att barchefen inte var där och att vi skulle prata med en skallig kille som hade hand om det för kvällen.. bartendern nämnde också något om att det tappat bort lappen med bordsbokningarna och jag måste tillägga att de satt i skiten såå hårt vilket var lite roligt att se! ;D

När jag började leta efter den skalliga killen så hade Mattias redan hittat honom och typ lackat så vi fick vip-bordet. Det var nice att få sätta sig tillslut.. det beställdes in ett helrör absolut och 10 redbull..eller dark dogg.. NICE!

Nu är det viktigt att det läggs en stor innebörd i nice för det var verkligen NICE!

forts. följer.. hinner inte mer nu..




Idag är det "Du är sämst"-dagen

Opperation ringa-Jäniför-var-10de-minut är igång!

".... dut... dut.... dut.... dut.. du har kommit till T2 svar som tillhör 073xxxxxxx"

10 min senare..

".... dut.... dut.... dut.... dut.. du har kommit till T2 svar som tillhör 073xxxxxxx"

Så här fortsätter det!

40 minuter senare.. "riiiiiiiiiiiinnngg... riiiiiiiiiiiinnngg"

Det är Jäniför! Såklart!

Jag: Du är sämst!

Jäniför: hahöhhö, you know u love me, xoxo ;D





Mattias sista dag på Lipp

sitter här och fryser och pluggar typ och självklart taggar sjukt mycket inför ikväll!

Jag har bokat bord på Parken, där varken jag eller Mattias varit tidigare så det kan bli roligt. Det är julfest!

JOOOO och vad firar vi???

                                             MATTIAS=ARBETSLÖS!

Idag ska vi porrdansa! :) Deal!

Idag är det 21 dagar alltså 3 veckor kvar tills jag och Jäniför åker till Santa Barbara. Det är helt sjukt!

Jag har fortfarande lite saker och fixa innan vi åker, måste hitta någon vettig försäkring, få hem mitt ID, boka hostel och översätta mitt cv.

Tiden nu kommer gå fort och helt plötsligt är det den 7 januari och Jäniför och jag ska behöva fälla en tår och börja få resfeber för Kalifornien. Kollade lite gamla inlägg i bloggen och insåg att vi pratat och planerat Santa Barbara långt innan det någonsin var bestämt och nu är det bara 3 veckor kvar tills vi åker. Kan ju inte låta bli att bli pirrig!

Också måste jag när jag kommer hem nypa  Jäniför och Elin i örat och ta en fika för det kan de inte göra själva! Typiskt att jag ska behöva komma hem och fixa allting ;)

You know you love me
                                 //
                                   xoxo




Måndag igen

Idag har varit en lång dag, jag kommer knappt ihåg att jag ducshade imorse.
Laila kom tillbaka från Sthlm idag vilket var trevligt, killer-gruppen tog en chailatte på Espresso house och skvallrade första timmen och fokuserade andra timmen.

Har tyvärr inte hunnit med skatteverket och Gibraltargatan idag, fy på mig. Men jag får ta det imorgon istället.

Jag var hemma en liten stund sen åkte jag till Mattias och vi snackade och lyssnade lite på musik sen åkte vi in till stan och fikade med Ermin på café Tintin vilket var trevligt.

Idag är det en vecka kvar tills jag åker hem.. ja eller igår om man ska vara petig.

Snart bär det av, försöker planera minglet som Jäniför och jag ska ha, det kommer bli sjukt mysigt att bara ha alla som man tycker om samlade hos sig bara två dagar innan avfärd.

You know you love us!
xoxo

Lucia

Jäniför och jag har nu börjat prata seriöst om nått slags farewell party vilket vore grymt trevligt och något som jag verkligen ser fram emot. Man får då också chansen att på riktigt njuta för man vet att det är sista gången som "vi" är tillsammans. Och JA Jäniför, vi ska gå till Collage! :)

Idag har jag varit uppe hos Margit och Benken och pratat och berättat om Göteborg osv. Det skulle vara lite lussefirande nere i Entrén så Margit och jag, efter en lång tids letande efter hennes käpp, tog hissen ner för att socialisera oss med resten som bor i fastigheten. Det fick mig att inse att jag verkligen trivs här, inte i Göteborg för det visste jag redan att jag gjorde utan i fastigheten.. Jag kan se en obestämd framtid i den.. nångång kommer min tid också och då ska jag vara medlem i styrelsen och ta hand om fastigheten som Benken gjorde.

Mattias är smittfri och taggar för helgen, nice säger jag bara!

Imorgon ska jag plugga, försöka lämna in min trasiga mobil och pallra mig iväg till skatteverket för att fixa ett svenskt leg, kan ju vara bra så att man inte släpar runt på sitt pass.. som jag alltid gör. "Inte okej" :)

Over and out, Big J and C-hoe is throwin' a party!

You know you love me
xoxo


"Jag känner mig också som en laddad bomb"

Idag är det lördag och jag har möjlighet att gå ut men jag tackar nej, "jag orkar inte".. vad ere som har hänt med mig egentligen, detta ska vi ändra tillbaka i Kalifornien, jag tycker om att alltid vara taggad! ;)

Istället ska jag hem till Mattias och kolla på film för stackarn ligger hemma på grund av halsfluss..då kanske man kan få lite "Ben and Harry's" xD

Fick också höra rycktes vägarna att Peter fyllde 30 igår, GRATTIS PETER! :)

Jäniför menar att hon också känner sig också som ett batteri, vilket innebär att jag inte är ensam om det. Me like!


Mumien, stängt från kl 13.00 pga julbord

Nu har jag precis kommit hem efter en lång promenad i iskalla Göteborg med alldeles för lite kläder på mig. Jag gick värsta omvägen till en mobilreperatör och när jag väl kom dit så hade de stängt tidigare "pga. julbord", Jag lackar! menmen jag fick en promenad iaf.

Idag har jag varit på SEB och fixat visakort och satt in 400kr till skatteverket för betalning av ett ID-kort. Sakerna som ska göras innan Kalifornien är inte lika många längre, det känns att det snart bär av.

Ikväll hoppas jag på att få träffa Adam och Mattias.. trevligtrevligt! Nu drar jag iväg till centralbibloteket vid humanisten för att kolla upp lite forskning på patientupplevelser och sen ska jag kolla om det finns något på stan som jag vill ha.. måste utöka min önskelista till julafton! Like!

Över och ut, slut! xoxo

Morfar är guld

Idag har jag varit duktig.. Varit ute på stan och faktiskt köpt tre julklappar varav en som måste lämnas tillbaka. Sååå.. morfar, check! Mamma, check!

Känns nice!

Jag har också lyckats knåpa ihop en egen önskelista som jag skickat ut på mailen och som Helen gav mig feedback på ;)

Nu behöver jag heller inte oroa mig för finansieringen av Kalifornien som blev fixat idag, har betalat 8 av 12 skolpoäng idag vilket känns grymt. Jag ligger plus enligt min budget i nuläget vilket känns grymt.

Pratade ekonomi med morfar och pratade med Margit om samma sak i förra veckan så nu är det lungt, bara för mig att åka. Morfar, Margit och mamma är guld :)

Börjar pirra i magen nu.. det är snart dax.. jag kommer sakna Göteborg och de bästa som bor här, jag kommer också längta till Näsbypark och alla som jag tycker om där. Det kommer bli svårt att lämna men det kommer vara roligt att komma tillbaka och året kommer gå fort.

Jag är sjukt känsloladdad, ena sekunden lite deppig och eftertänksam, hur kommer det bli? Vad kommer jag missa? osv. andra sekunden ler jag när jag är själv offentligt och pratar med främmande människor om att jag ska åka om en månad och skriker glädjeljud till Jäniför på telefon.. Jag är som ett laddat batteri.

I'd be safe and warm
if I was in L.A
California Dreamin'
on such a winter's day

Dax att sova, har mycket att göra imorgon!  xoxo// lilla c
 

Hur kunde jag glömma!?

Jag skulle ju skriva att idag är det en månad kvar tills vi åker till Californien, 1 månad och 7 timmar tills vi sitter i gaten och väntar på att boarda.

"Aaaaaahhhhh freakout

        Plopp plopp"


När jag kommer tillbaka då ska vi...

Imorse var vi tvungna att skriva klart vårt Pm till projektarbetet, behöver jag säga mer. När jag var nästan klar fick jag ruscha till Le Pian och där fikade jag med Mattias och Ermin. Gissa vem som också var där, ingen mindre än Alejandro, det var glädje i att få träffa honom igen. Jag trivs inte med att han ska ta en paus från oss :)

Sen gick Mattias och jag för att köpa julklappar och applåder åt oss för vi lyckades inhandla en present till Mattias lillebror, vilken jag inte tänker avslöja här. Sen träffade vi Stefan!

Stefan, Mattias och jag åkte till Café Cello på andralånggatan för att röka vattenpipa. Vi låg halft i kuddarna och rökte vattenpipa med tobak som smaka körsbär, ja.. eller det skulle iaf smaka körsbär. Jag kom med förslaget att när jag kommer hem från Californien har de flickvän och på väg mot första barnet vilket inte uppskattades ;) För egen del hoppas jag att inget förändras så att jag slipper missa något. Jag önskar jag kunde frysa tiden för ett år. Även om fikat inte varade så länge så var det ytterst trevligt.

Från vattenpipa till Hisingen.. Katrin, Laila, Emma och jag glöggade hemma hos Katrin på Hisingen. Lussebullar utan saffran, pepparkakor bakade med smör från Göteborgs kex, clementiner, skumtomtar och blossa vinglögg med russin och mandel. Fan vad mysigt det var, en riktig julfika med glögg och allt! Uppskattas starkt! :)

Jag och Jäniför pratade länge idag/igår och hon ringde och kollade hur det låg till med hostels, det verkar lungan.. Jäniför känner sig safe nu.. och jag kan registrera mig för kurser på Sbcc även om jag inte gjort mina engelska tester vilket är helt jävla otroligt, NICE! :D

"Jag önskar jag kunde frysa tiden"
xoxox

Dreaming of California


7 December

Idag är det exakt en månad kvar tills jag tar tåget till Stockholm för att åka till Santa Barbara den 9 Januari. Helt sjuukt! Tagga, tagga, tagga! =D

Idag kom Lailia, Emma och Katrin hem till mig och jobbade, från halv tio till tre vilket kanske inte varit det effektivaste vi gjort men det var trevligt och vi fick ändå lite gjort.

Jag var uppe hos Margit och benken och lagade mat till Benken och han fick verkligen i sig maten. Så roligt att han har någon aptit kvar och att han förstår att han måste äta mer.

Sen kom Mattias och plockade upp mig utanför porten, vi åkte till Adam och julfikade med lussebulle, pepparkakor och julmust. Snackade lite om planer för nyår, satte på en sjukt bra ny film som jag inte minns namnet på men den var grym! Adam ska upp tidigt imorgon och praktisera så vi gick typ tio, åkte och handlade och Mattias skjussade hem mig.


 "När du åker bort nu och du lyssnar på lång lång tid så kommer det vara mig du tänker på istället för Jäniför"


xoxo
   It´s woth it, so live it!

Lördagens låt


2 advent

Nu är det halvägs kvar till jul, vad konstigt det känns!

Vaknade sent idag och har verkligen ingen ork att städa undan alla ölburkar från igårkväll..

Idag har jag köpt mina tågbiljetter, åker till stockholm den 21 dec och kommer tillbaka den 29 dec, det finns dock en biljett som jag inte har köpt än. Den är ganska symbolisk nämligen så det är väl därför jag skjuter på det. Biljetten från Göteborg till Stockholm den 7 jan. Då lämnar jag Göteborg för ett år, det kommer kännas deppigt.

Men -Hello Santa barara! Me like! =)

Idag ska jag fira advent med Mattias och Adam om han vill... annars blir det bara Mattefnatte och jag som äter lussebullar och dricker te.

Jag saknar att julmysa i Näsbypark, vi julmös massor och här har det inte blivit så mycket som jag önskat, kanske också för att till julen hör typ mamma och Totte till och de är inte hos mig i år. Jäniför, du får komma och rätta till ställningarna och svulla lussebullar med mig, eller om ni kommer ner alla tre så är det vi som skapar julstämningen på espresso house i Nk :)

Jag lever fortfarande på Lisebergs julmarknad, det var urmysigt!
xoxo


Kastrullfull på en lördag

Mattias gick upp kl 10 för att börja jobba och Ligia, Adam och jag vaknade typ inte förrän kl var två.. Vi pratade typ om vad som hänt och fyllde i luckorna, det var roligt! =)

Adam blev hämtad av pappa och Ligia och jag gick till Le pain för att äta frukost. Tiden rusade iväg och vi var tvungna att börja röra på oss för Ligias tåg mot Stockholm gick kl sex och vi skulle gå förbi Lipp och säga hejdå till Mattias också. Ligia åkte och jag begav mig hemåt. Det var bestämt att det skulle vara fest ikväll.

Halv 9 på Avenyn 41. Emma, Katrin, Laila, Simon(Lailas pojkvän), Ulrick(Simons kusse) och jag skrattade och pratade och Quade låtar på spotify, vilket var trevligt.

Sen hamnade vi på Pustervik på Järntorget vilket var intressant antar jag.. jag var med ett trevligt sällskap så det var roligt! Vi dansade helt sjukt mycket vilket verkligen var Nice! ME LIKE! Synd bara att Djn inte spelade mina önskade låtar.. men det var inte riktigt ett sådant ställe.. =)

Kvällens dialog: "Vi är likadana.." 
                         "Nä, Jag är en poptjej och du är en brattjej, det är ju så."
                                                                                                                          Vad ere frågan om? :)

Jag har också ett svagt minne av att jag hade tråkigt en stund och skickade massa dumma sms till människor, men jag raderade också alla skickade sms så jag har heller ingen aning om vem som fick vad, inte okej... 
Vilken sjuk kväll...

xoxo

Fredag, fredag, fredag

På fredag var det seminarie och vi har alla nu bestämt oss för att börja om på ny kula för att vi har verkligen totalt spårat på skoltid.. Och Katrin säger att vi bara "tror att vi är bäst egentligen är vi inte det". Efter den omtalade spårade föreläsningen då Laila jag och Katrin satt och smsade varandra, Laila gjorde konstiga hästljud och vi skrattade sönder så har vi gett ett dåligt intryck, typ fnittertjejerna.. Det här stör mest Kartin, Emma har tur som varit i Singapore under denna tid vilket innebär att hon sluppit undan något. Laila och jag tänker att det har redan gått utför, visst vore det väl kanske roligt att ha ett bättre rykte men vi har ju sjukt roligt nu också! xD

Men iaf så bestämde vi oss för att skärpa till oss till den här andra delkursen som började i fredags.. Det gick ganska bra tills en kille i vår seminariegrupp kallade oss för "Charlies änglar" och Anna-Karin vår nya seminarie ansvarige trodde det var vårt gruppnamn. Vad ere frågan om! Vi är redan stämplade!!! ;)

Sen träffade jag Ligia som varit med Mattias medan jag var i skolan. Vi gick och köpte lussebullar på m.m. muffins och sen fikade vi och lyssnade på julmusik. Mattias och Ligia hade haft det "trevligt" iaf  xD

Vi hade bestämt att vi skulle festa och att Ligia och jag skulle börja lite smått och sen skulle Mattias anlsuta när han jobbat klart. Adam kom också, så Ligia, jag och Adam shottade tequila rose och drack Asti och rosé, vilket var klysché men nice. Vi hade roligt och planerade framtiden xD

Mattias kom och det började drickas rom och cola vilket gjorde att det spårade lite och vi blev drunka. Roolig, roolig, rooolig!

Vi kom inte in på Glow. Mattias pratade med chefen vilket inte bådade gott men det var väl kanske väntat när det är 28+ där. Men vi hängde inte läpp för det, vi gick till Viktoria, Adam ville träffa Namo, för att efter en drink inse att det inte var mycket drag och lämna Adam med Namo för att dra till Queen, men där var det också dött och klockan var typ halv 3 så vi tänkte att vi går till Mcdonalds och äter något och sen går hem. Vi mötte upp Adam och gick till Mcd. Dagen efter kom Mattias och jag fram till att även om det inte hände något speciellt så hade vi väldigt roligt. Me like! =)

Mattias är en hettsare och jobbade sig hårt så han förtjänar fett med stryk! xD
xoxo

3/12/2009

Det var en trevlig dag minsann =)

Kl 07 på morgonen kom Coffe och hämtade upp oss och det bar iväg mot Ullared, vilket "psycho"-ställe. Jag och Ligia sov fram och tillbaka och trivdes av att gå runt i detta jättestora, typ lagervarohus. Både Ligia och jag kom överens om att det var precis som på Tv, helt sjuukt! :D Jag fick nödvändiga grejer inköpta. Tandborste och tandkräm, duschtvål och sådant som man ska köpa där. Sen köpte jag också trevligt julpynt en mysig julslinga och massa ljus så nu när jag sätter på min ihopkomponerade julmusikslista på spotify är det verkligen trevlig julstämning på Avenyn 41. Strålande jul!

När vi kom genom porten så var mormor, Benken och hemtjänsten där och väntade på hissen. Mormor var i stan för att hjälpa till att få hem benken så nu är han tillbaka också vilket känns bra och jag erbjöd min soffa till mormor, vilket också gjorde att jag råkat dubbelboka eftersom att Ligia var här. Men sån tur att jag har en bra bästa vän som heter Mattias som hjälpte mig med det, så Ligia fick sova hos Mattias torsdag till fredag. Efter någon timme var det bästämt fika på Le pain men Mattias och Ermin vilket var trevligt.

Sen drog vi vidare till Lisebergs julmarknad vilken inte öppnade förrän 15. Där var vi i några timmar vilket verkligen var wunderbart roligt. Vi köpte fudge och kanderade mandlar och julkola i strutar som vi gick runt och snackade på. Mattias vann 2 kg toblerone och Ermin vann 2 kg.. ja eller snarare 1890 g kexchoklad ;D
Det var också massa djur där bl.a renar vilka Mattias skulle klappa och han var lite skraj och trodde att det var älg, haha.. Ligia sa att jag var som ett barn på julafton, jag njöt verkligen och det var urmysigt! Också tack för trevligt sällskap.

Sen hade jag bestämt med mormor att vi skulle dricka glögg uppe hos Margit och Benken halv åtta vilket ökade på julstämningen ytterligare, en timma senare när hemtjänsten varit där och lagt Benken så gick Margit, mormor och jag på Park och käkade, vilket var väldigt trevligt. Då hade jag tid att tänka igenom dagen och kände verkligen att julstämningen börjar komma och att vi hade haft en jätterolig dag.

Efter middagen kom Ligia och Mattias och plockade upp mig och vi åkte till Näset, trevligt trevligt. Sen var vi trötta på att kuta runt i skogen ;) så vi åkte till café Tintin på Engelbrektsgatan och fikade till halv 2 och då började vi bli trötta!!! Det hade varit en lång dag!

Tycker starkt om att ha roliga saker att göra.
xoxo



Ligia här

Ligia kom igår! Jag mötte henne på Valand och vi satt länge i lägenheten och bara snackade! Det var fett!

Sen kom Mattias och det bar iväg till The Queen, oj, vad vi shotta! NICE! Malibou, Bailey's, "Tony's special" och mintu. Vi blev fulla och vinglade iväg till Bliss på magasinsgatan.

Det var första gången vi var där så det var nice, men de hade kunnat vara bättre musik, Ligia dissade sam hårt.. sen när Ligia skulle be om ursäkt så dissade Sam Ligia såå hårt :P

Världens snyggaste kille jobbade typ på bliss, helt sjukt alltså. Det var längesen som jag såg någon som var såå snygg, så visar det sig att Mattias känner honom, de gick i samma klass i gymnasiet och att han är dryg och född 91... Turn off! ;D


Sen satt vi på Bk och käka och gick hem och sov, det var en nice kväll!


xoxo
  Avenyns finest


RSS 2.0