Kulturkalaset i Göteborg 13/8

Vi sov länge och Jäniför speciellt njöt av semester! Vi gick upp vid 12 och käkade lite havregrynsgröt sen satt vi och hörde på nått rep på Götaplatsen. Sen beslutade vi att vi skulle gå lägga oss igen! Det var urmysigt! Så vi gick runt i Piamas tills kl var halv tre ;)

Sen var vi tvungna att ge oss ut på stan! Bara för att vi fått lite smått ångest ;)

Det blev en aningen lugn kväll, vi bestämde oss för att gå på bio och det var ju en självklar film som vi båda ville se- Sommaren med Göran. Vi la märke till att vi skrattade mest i hela salongen, men det är verkligen Stockholmshumor. De driver med västkusten och de driver med dryga stockholmare och det tycker stockholmare är roligt! Dryga skämt går ofta hem på Sveriges baksida ;)

Efter det var vi proppade med godis så vi vandrade lite upp och ner för avenyn och då blev vi oerhört partysugna så vi sparng hem och gjorde oss i ordning och drog till Bryggeriet för gratis inträde och bara dansa till rolig klychig musik :)

På bryggeriet träffade vi Kalle och Hasse från Falun, roliga snubbar! Kalle, Jag och Jäniför gjorde dansgolvet osäkert ;) Kalle och Hasses Pappor- Bengan och Peo är väldigt snåla.. så förut när de fortfarande bodde i falun hade de kommit på att man kunde spara pengar på att spara vatten.. Så Hasse fick inte spola när han kissat. och Peo  hade också lyckats hitta toapapper med bara ett lager så det kändes som att han torkade direkt med handen.. det var en sjuuuukt rooolig kväll!

Jag var kramgo och hade ett vackert leeende! "Jag är ett kap"

Jäniför och jag dansade till I'm so excited ;D

"Ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0