Lucia

Jäniför och jag har nu börjat prata seriöst om nått slags farewell party vilket vore grymt trevligt och något som jag verkligen ser fram emot. Man får då också chansen att på riktigt njuta för man vet att det är sista gången som "vi" är tillsammans. Och JA Jäniför, vi ska gå till Collage! :)

Idag har jag varit uppe hos Margit och Benken och pratat och berättat om Göteborg osv. Det skulle vara lite lussefirande nere i Entrén så Margit och jag, efter en lång tids letande efter hennes käpp, tog hissen ner för att socialisera oss med resten som bor i fastigheten. Det fick mig att inse att jag verkligen trivs här, inte i Göteborg för det visste jag redan att jag gjorde utan i fastigheten.. Jag kan se en obestämd framtid i den.. nångång kommer min tid också och då ska jag vara medlem i styrelsen och ta hand om fastigheten som Benken gjorde.

Mattias är smittfri och taggar för helgen, nice säger jag bara!

Imorgon ska jag plugga, försöka lämna in min trasiga mobil och pallra mig iväg till skatteverket för att fixa ett svenskt leg, kan ju vara bra så att man inte släpar runt på sitt pass.. som jag alltid gör. "Inte okej" :)

Over and out, Big J and C-hoe is throwin' a party!

You know you love me
xoxo


Kommentarer
Postat av: Julia

COLLAAAAGE!!! Woho! :P

2009-12-14 @ 09:25:52
URL: http://juliaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0