20/7

HUNNEBO! HUNNEBO!

Sofia, Sigge, Carro och jag satt på bussen mot smögen för avstigning vid Hunnebostrand. Vi käkade middag på Bella Gästis och begav oss sedan ut på bryggan. Carro skulle träffa en vän som också heter Sofia som i sin tur hade några vänner på en segelbåt, det tog inte lång tid innan vi alla fyra satt på en segelbåt och smutta rosé ;) 

Där satt några stiffa 30åringar från Stockholm som ioförsig verkade ha roligt men dem var verkligen anledningen att man hellre spenderar sin semester på västkusten och så kommer de hit också och försöker förgöra det som är bäst med den här sidan av Sverige!
Patrik från stockholm - Det bästa av två världar! eller hur?.... Vad ere frågan om!?

S:en och jag lämnade Carro på segelbåten och Begav oss mot kanten för att träffa SnyggNichlas, Mattias och Jocke. Kanten var smockat.. jäklar vad fest det var! ;D

Vi beställde in en flaska rosé och fick sällskap på uteserveringen av ett flertal trevliga snubbar, men jag har valt att minnas en snubbe specielt. Han åkte spark från en buske och pussade sin mamma på munnen och höll Sigge i handen, jag tänker inte nämna vad som hände på bryggan ;) Han var lite småsugen på Sigge och snacka om att sigge var lite småsugen tillbaka, i alla fall den kvällen. "Simpa- från en annan del av köping!" ;D Snacka om att det var roooligt!

Lånade ut lite pengar till Nichlas så han kunde bli full. Carro och jag shottade jägermeister på dansgolvet som var knökfullt och sen var det ett flertal andra äventyr! Typ teqila i baren och en flaska rött! haha

Efter Kanten drog vi till KGB, kommunistklubben som ligger i källaren till Gästis i backen och kastade pil! Men eftersom att det var sååå himla lång kö till "Gästis" så kom Carro på den briljangta idéen att gå genom köket! Snacka om att vi var roade, lite glada i hatten annars hade idéen aldrig kommit upp. Vi gick ut genom någon dörr och kom ut på trädgården, sprang upp för en trappa och kunde se in på "Gästis". Carro fick spatt och skulle definitivt in där! Det fanns en dörr utan handtag på utsidan så där stod vi båda och bankade och skrek tills det var någon som öppnade dörren. Vi var ju lagom tröga i huvudet så han hann stänga igen innan vi reagerat på vad som hänt!

Som när man får en chans och man inte tar den och inser då att det kommer aldrig mer komma en sån chans, såååå himla snopet att stå där utanför dörren med ömmande händer för att man knackat så mycket och sen bara få inse att det var förjäves ;D men det var roligt! eller kanske snarare "heelt sjuuuukt", verkligen något att skratta åt!

I taxin hem så försökte Carro förhandla sig till ett bra pris som om vi vore i Bulgarien, och så berättade hon för taxi chaffören hur det var i Bulgarien när hon var där. Tillslut sa chaffören att han tyckte att hon hade glappkäft och att hon borde låta oss sköta förhandlingarna! Guuud vad hon pladra! ;D medans det här pågick i framsätet så satt S:en i Baksätet och sjöng och fnissade!

..en minnesvärd kväll..

Kommentarer
Postat av: Sofia

Kunde inte gjort en bättre sammanfatting själv! Bra jobbat! " men jag har valt att minnas en snubbe speciellt, Simpa - från en annan del av köping" Klockrent!!



En kväll att minnas helt klart! ;)

2009-07-24 @ 19:20:30
Postat av: Jag

Vad rooooligt att det blev så "sjuuuukt" <;)

2009-07-25 @ 00:40:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0