5/6- the day

Ojojoj, det kunde man inte tro när jag började gymnasiet för 3 år sedan. Då fanns inte ens tanken utan då var det annat att tänka på. Nu är det ett nytt liv med nya problem och nya tankebanor. I feeeel good!

Jag kommer ihåg när jag gick i HR06, guuud vad roligt vi hade! Så kommer det låta om några år. Precis som att det är förbi, och jag tänker inte ljuga för mig själv, för gymnasietiden är förbi. Jag går inte längre i HR06 och kommer aldrig ha en till kökslektion med Johwan och min roliga klass, eller ska jag säga, det som var min klass!?

Jag är bara sååå lycklig över att jag har tagit studenten så det känns som att jag är lätt som ett moln. Jag har inte hunnit tänka på de negativa sidorna än.. man kan ju hoppas att jag slipper det! ;)

Dagen var grym, och bara för att jag ska kunna titta tillbaka och komma ihåg så skriver jag det här.
Vi hade en urmysig champagnefrukost hos Benjamin då alla var närvarande utom Nicke B. Där vi åt fruktsallad och drack mousserande! trevligt, trevligt!

Filip och jag tog taxi dit och han hade inte gått och lagt sig den natten och lyckats få hem 2 brudar som sällskapade oss i taxin till Ica Stop, Filip alltså.. vad ere frågan om? ;)

Kl blev 08 och vi var tvungna att börja bege oss till Täby Park Hotell för hotellfrukost med lärarna, där åt vi tillsammans, skrattade och skålade. Benjamin höll ett jättefint tal (som finns på Facebook) ;) och Lollo började gråta. Vi kramade alla lärare i lärarlaget och fick fina lycka till önskningar för framtiden, Hampus blev lite blank på ögonen ;)

På åva sen var det dax för gruppfoto och enskilda foton, det gick fort och vi var snabbt klara för att gå till tibbles matsal och äta luch och lyssna på tal från betydande lärare och rektorer. Jag måste bara berätta att Blåbär Catering fick pris av nobiskonsernen för bästa projektarbete, 750 kr var! Känndes så jävla bra när Klas gav oss diplomet och kramade oss tack. Jag tycker om er!

Sen var det rask takt tillbaka till Åvas aula, där vi fick kasta upp våra studentmössor i luften och sjunga nationalsången och studentsången :) sen gick allting så fort och vi sprang ut från aulan, ut på gården ner för trapporna och ut på den tomma asfalten som var avspärrad och man kunde se den sjukt stora folkmassan stå där på kullen! Vilken känsla!
"Barapapapapapabarapapa barapapapapapabarapapa, vi kommer ifrån Åva och HR3 men kommer ni från tibble så våldtar vi er!"

Så många människor som jag bryr mig om var där för att titta på när jag sprang ut! Åhhhh!
Sen var det dax att byta om i "60 knop" och springa till flaket. Jag hann knappt  korsa flaket för att säga hej till folket men sen var jag plaskvåt och stank öl! ;D

Motagingen var över förväntningarna! Oerhört tacksam och glad för att allt var fixat åt mig!
Jag satt i duschen i 45 minuter med en lite flaska mousserande ;D

Nu har jag tagit studenten, jag är myndig och jag har kommit fram till att hur stor jag än blir kommer jag alltid att vara den jag är nu, bara aningen mognare... får man ju hoppas i alla fall! ;)

The truth :P
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0