Första tentamen

Tenta imorgon! Såå "opepp"

Sthlm var nice.. det är precis vad jag har svarat till alla som frågat och det är verkligen vad det var också men man ska verkligen lägga stor betydelse i NICE annars förstås det inte hur jävla NICE det var! Man måste förstå den grymma innebörden i NICE!

Jag och Mattias satt i torsdagsnatt på swebuss till Sthlm och kom fram kl 06 på morgonen, åkte hem till näsbypark och gick kl 08 till Jäniför för att överraska! Vi hade en genial plan. Vi gick runt Jäniförs hus och ställde oss vid hennes fönster och knackade på rutan, tog på tok för lång tid för henne att reagera så det slutade med att vi stod och bankade frenetiskt på rutan med vår oranga lufthammare som jag förövrigt glömde hemma hos Jäniför.

Jäniförs min xD
Jäniför: VA FAN.. :D
Jäniförs handling: Ett dåligt försöka att rulla upp gardinerna och sen tillslut öppna fönstret och kramas ut genom fönstret toppless med täcke

Sen traskade vi vidare till Sofia. Jäniför knackade på Sofias ruta tills hon öppnade och så förklarade Jäniför att hon ville bli insläppt, vid detta tillfälle stod Mattias och jag gömda. Jäniför blev insläppt och lyckdes lura Sofia in i hennes rum och bara snacka massa skit.. bla att de skulle iväg och träna.. kl 09 på morgonen.. haha. Medans smög vi in genom dörren och sprang upp på övervåningen och satte oss i köket, sen när Jäniför lurade upp Sofia på övervåningen satt vi där i hennes kök och nonchalant läste lite tidningar och väntade på kaffe ;D

Sofias min :O
Sofia: OOOOHHHHHHHH
Sofias handling: hon sprang därifrån in i ett annat rum

Tillsist traskade vi hem till Tove. Vi plingade på dörren och Toves bror Filip sa att Tove sov så vi smög upp för trapporna och sen ryckte Sofia upp dörren in till hennes rum så att hon vaknade och tittade upp på och såg oss. Hon sa att hon tänkte att det var Hans och hans kompisar som drev med henne men sen när hon insåg att vi sprang emot henne så tänkte hon en andra tanke, nämligen att det kankse var hennes födelsedag och sen när vi hoppade på henne i sängen tror jag hon kopplade vilka det var i alla fall.

Toves min :*
Tove: Vad gör ni? (med sömnig röst)
Toves handling: Efter att vi hoppat på henne drog hon täcket över huvudet och morgongnydde

5000 poäng i smarthet till Mattias och mig!

npLovers xoxo


Kommentarer
Postat av: Julia

Love it! Så jävla smart! xD

2009-10-06 @ 10:10:51
URL: http://juliaanna.blogg.se/
Postat av: S

Underbart! fan vad grundlurad jag kände mig, men det var kul <3!!

2009-10-06 @ 19:13:55
Postat av: Jäniför

snacka om hjärtsnörp hahahaha

2009-10-07 @ 15:12:44
URL: http://sporroong.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hjärtsnörp är vad det var!!

2009-10-07 @ 20:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0