Idag är det söndag

Idag är det söndag och vi har städat, tvättat, kollat bilar och gjort mice på kvällens mat :)

Det regnar och åskar här idag och ska regna hela nästa vecka så det ser ju inte särskilt kul..

I fredags var jag på The Orchid Inn i flera timmar och tittade på bilar med Filo utan någon större framgång. Sen åkte vi hem och Filo lagade mat till oss sen träffade vi en annan kille som jobbar på The inn som heter Christian som föreslog att vi skulle åka till en bonfire.. så vi satt hemma hos oss och drinkade lite sen bar det av med taxi..


I taxi bilen fick Christian ett sms av nån kompis till honom och det ryktades vara pool party i Isla Vista så taxin vände och vi var på väg mot Isla vista.


Vi fick hoppa av på en öde parkeringsplats och skulle gå in på en liten skogsslinga, jag var något skeptiskt men där blev vi hämtade av en tjockis i en golfbil som körde oss till hotel Barranca som är typ det dyraste hotellet i hela Santa Barbara, ett vanligt rum kostar ca 1000$/natt. Det var hel tyst där och vi undrade var festen tagit vägen och kände oss något förvirrade. Men tjockisen släppte in oss på området och där visade han oss till jacuzzin.


Så det var bara vi på luxury hotel med lite alkohol och tillgång till pool och jacuzzi vilket var nice! :)


Igår var det Jäniförs födelsedag, det var skojigt! The B-day började med att vi gick upp och gav henne frukost på sängen och sjöng. Hennes frukost bestod av en stor bit choklad cheesecake och ett glas juice och te, ej att förglömma var att Jäniför kastrullade något dagen innan så hon var lite bakis! ;D


Sen åkte Pernilla, Filo och jag till stan för att köpa saker till Jäniför.. Ja eller snarare Filo skulle jobba och jag och Pernilla skulle köpa saker till Jäniför. Vi köpte en jättefin mörkgrå klänning på the area och ett armband sen köpte vi världens finaste påse och där i la vi candybars med peanuts..


När vi kom hem igen var det dax att göra sig i ordning och göra iordning Jäniför ;) Vi hade allting som en överraskning för Jäniför så hon visste ingenting förutom att vi berättat för henne att hon skulle sminka sig med mörka färger och fixa håret.. sen började vi!


Jäniför visste ingenting om vart vi skulle eller vad vi skulle göra men vi hade bokat bord på ett ställe som heter Blush på State st där vi skulle äta middag och fira henne. Vi satte på Jäniför hennes ögonbindel och hennes öronproppar och så började vi klä av henne hennes kläder och så satte vi på henne den nya klänningen vi köpt till henne och så åkte vi.. vilka problem hon hade när hon inte kunde se något vilket var sjukt kul ;D HAHA


Väl utanför restaurangen fick hon ta av sig ögonmasken och ta ur öronpropparna och så gick vi in och på hennes plats hade vi precis innan hon kom in hade vi ställt presentpåsen på hennes plats och lagt armbandsasken på hennes tallrik.  Det var en rolig kväll och den gick fort och nu är Jäniför 20 år.. gammal minsann! Jag tänkte också jag lägger upp lite bilder av hur kvällens händelseförlopp utformades vilka syns i nästa inlägg ;D


xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0