Kvällen innan skolan börjar

Det känns sjukt nervöst!
Pirrigt men väldigt spännande :) min första lektion imorgon är eng kl två så vi hinner sova ut vilket är skönt. I och med att vi börjar skolan imorgon så börjar vi också med life fitness. Vi ska bli så fit att folk kommer vända sig om på gatan efter oss.. det är vårt mål.
Jäniför skrattar. Jag har precis köpt ett par nya träningsskor för ska man satsa så ska det satsas big time, eller hur? Jag har köpt reeboks senast utkomna skor. "Easytone walking shoes" som är till för att trimma ben och rumpa lite extra när man powerwalkar osv. köpte också en sportbh från reebok vilket kan vara bra att ha om man går in för life fitness som vi nu bestämt oss för, nice va! ;)
Vill också passa på att berätta att vi här om dagen var hos en mekaniker och fixade bilen. Det var nämligen så att det började lukta bränt när vi var ute och körde och efter en liten stund kunde vi se att det kom rök från motorhuven så vi stannade och öppnade för att titta.. vilket inte gjorde oss så mycket klokare eftersom att ingen av oss är rena experter på bilmotorer. Efter mycket om och men kom vi till en mekaniker som tog reda på vad felet var, det visade sig att det var en oljeläcka i motorn vilket gjorde att oljan förångades och det blev rök från motorn sen visade det sig ckså att tändstiften var lite brända så de bytte de ut också. Kändes skönt. Kan också avslöja att det inte läcker in vatten genom takluckan längre utan att bilen är nästan perfekt! Vi älskar vår Mercedes, så coool!
Igår var det en trevlig hemmakväll igen och som Pernilla beskrev det på facebook, bartömning! Gud vad vi skrattade och hade trevligt!
Live life now!
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0